הקבוצה מתורגלת ב433 מהקדנציה הראשונה שלו לפני עשור, אני לא לא חושב שהעבודה במערך היהלום תשפיע על ההיכרות עם ה433.
בכל מקרה גם אם מגיע חלוץ אין צורך בהכרח להחליף מערך, כרגע אם חוסלו פצוע ואחד מהבריזלאים לא זמין ברהים משחק בחוד.
אלאבה תלוי במוטיבציה שלו, את שתי העונות הקודמות כמו נגד בילבאו הוא פתח מעולה והלך לישון עד לשלבים המאוחרים בצ’מפיונס.
אגב, אם כבר הוא הבלם הכי פחות אתלטי אצלנו. כן יש לו יתרון של זריזות יחסית שעוזרת לו במצבים האלה אבל בספרינט לדעתי הוא אחד החלשים בקבוצה.
אני לא יודע אם הקבוצה יכולה להתמודד עם פציעה רצינית של ויני. למרות שאנצלוטי החליט להקריב אותו במערך החדש הוא עדיין השחקן שמושך אצלנו הכי הרבה אש ותמיד שחקני ההגנה מתלכדים סביבו. ויני הוא הסיבה העיקרית לטעמי לפתיחת העונה החלומית של בלינגהאם. בלי ויני בלינגהאם ירגיש מה זה הגנה ספרדית בתפארתה. בקיצור, אם הפציעה של ויני רצינית זה קטסטרופה לנו. אני מקווה שפרז יתעורר ויביא כבר את החלוץ טופ שמגיע לנו בלי שום קשר לפציעה.
סתם כי זה לא פורסם ברשתות ממה שראיתי, אבל ממה שראיתי ברגע הפציעה ויניסיוס סובל ככל הנראה מקרע בהמסטרינגס, כמו אראוחו, גם ב Biceps femoris. החומרה כרגע לא ברורה לי וזה יהיה אפשר לאבחן רק דרך us.
זמן חזרה זה דבר טריקי בפציעות הללו כי זה גם תלוי חומרה, וכמובן תלוי סימפטומים. בעבר זה היה באיזור הארבעה שבועות בחוץ, וזמן החזרה רק הולך ועולה הואיל ועד היום זאת הפציעה היחידה שלא ברור איך מונעים אותה בצורה מיטבית, ובעוד שכמעט את כל פציעות הספורט האורטופדיות למדו לנהל ולמזער עם השנים, זאת הפציעה היחידה שפשוט ממשיכה לעלות במספרים עם קורלציה לריבוי דקות/משחקים.
כנראה שאראוחו וויני נועדו לנצח לחכות ולפגוש אחד את השני.
כל פציעה רצינית של ויני מדאיגה אותי. @dkaro כתב על זה פעם ואני מאד מסכים - הבחור רחוק פציעה או שתיים מלאבד כל רלוונטיות ברמות הגבוהות. מוח אין, השענות כבדה מאד על יכולות פיזיות ועל זריזות - יש. לא יודע אם זו האחת שתשבש אותו (סביר שלא - הוא עוד צעיר וכנראה שזו לא פציעה עד כדי כך חמורה), אבל זה בוודאות מקרב את הקץ.
בגלל זה זו פציעה טריקית ובהתחלה חשבו שהיא פשוטה. השריר הזה נכנס למאמץ בעיקר בריצות ובפרט בספרינטים. הוא כן עובד בשלבי ההליכה למיניהם, אבל לא בצורה מבודדת עד כדי כך מיתר השרירים בקבוצת ההמסטרינגס כפי שקורה בספרינט.
פציעה של ויניסיוס זה הדבר הכי גרוע שיכל לקרות לנו, אנחנו גם ככה נורא עקרים בהתקפה
אבל קצת על ״הכוס המלאה״:
אולי זה יגרום לנו לשחק עם שלושה בקישור ורודריגו באגף שמאל, כשהוא שם זה פשוט חוויה
המשחק הבא מול חטאפה, ועם כל הכבוד לזה שויני עדיין לא נכנס לפרובוקציות העונה - זה היה קורה בוודאות מולם והיה יכול להרוס לנו עוד יותר את המשחק, מה גם שאם הוא היה בסכנת פציעה אז שם היו מסיימים לו את העונה
טוב אז 4-6 שבועות בחוץ לויני, בהחלט מאתגר.
מעניין אם קרלו ינסה לזרוק איזה גונזלס גרסיה מהקאסטיליה או שנראה מעריכים דוחים עם ואלורדה חוסלו ורודריגו בהתקפה.
טוב התשובה די ברורה.
ההתקפה שלנו לחודש הקרוב:
רודריגו,חוסלו,בראהים,ללא מחליפים טבעיים בכלל.
וככה זה הולך להיראות בכל פעם שייפצעו לנו שחקן או שניים,הזיה אחת גדולה,באמת לא מבין איך מאפשרים לדבר כזה לקרות.
ולחשוב ששחקן כמו לוקאקו היה זמין להשאלה לעונה במחיר של מגש פיצה.
אין לנו שחקני התקפה וזה למרות שרק שחקן אחד פצוע. אני לא מומחה להיסטוריית כדורגל עולמי אבל אני מנחש שזה די חסר תקדים בכדורגל המקצועני, בטח בליגות העלית.
אם המצב היה הפוך,אנחנו היינו בבעיות כלכליות וברצלונה יכלה להחתים שחקנים הם היו מחתימים כוכבים מכל הבא ליד ומועכים אותנו בדרך ל 5 אליפויות ברצף,אם אנחנו לא לוקחים השנה אליפות זו שערורייה שתהיה רשומה על שמו של פלורנטינו לא משנה כמה הוא ינסה להתחבא מאחורי הבובה שהוא שם על הקווים.