אם פדה מוחלף ומודריץ’ לא על המגרש חייבים לבחור קפטן חמישי זמני, בטוח יהיה קורטואה.
היקום יקרוס לתוך עצמו ביום שקרלו יחליט להחליף את פדה, פרדוקס.
לא אמרתי שקרלו יחליף אותו מבחירה…
בקצב הזה לא יהיה מנוח מלהעלות את ואייחו להציל את המולדת מול סיטי.
אף אחד לא ידע מי זה אסנסיו, ואייחו נמצא פה רק על הנייר ולסמוך על בלם בן 33 אחרי פציעה בצולבת זה ביזיון, בחיאת טיטי לא להגזים.
נכון,בניית הקבוצה זה על פרז,אבל זה שקרלו התעקש כל הזמן להשתמש בשחקנים לא בתפקידים שלהם ושחק את רודיגר למרות שיכל לתת לו מנוחה מידי פעם עם אסנסיו זה עליו.
למה פדה יפתח כמגן? כי קרלו לא נתן הזדמנות כל התקופה הזו למגן מקסטיליה,אם היה מנסה ולא מצליח זה משהו אחר,הוא אפילו לא ניסה להרחיב את הרוטציה וזה עליו.
אנצלוטי לא ממש אוהב לתת הזדמנויות לשחקני קסטיליה,לולא הפציעות אסנסיו כנראה שנה הבאה היה נמכר בשקל וחצי לאיזה ויאדוליד ונעלם.
ג’וד קיבל הרחקה ל 2 משחקים.
ריאל תערער.
מניח שדעתי תהיה לא פופולארית אבל בדיוק כמו בעונה שעברה עם האדום שספג נגד ולנסיה במאסטייה ואז זה היה שוד עוד יותר גדול - המקרה הזה בו לא מבטלים את האדום והעונש הוא לא רק שבמשחק נגד אוססונה איבדנו ניצחון ושיחקנו 50 דקות בעשרה שחקנים אלא גם שני משחקים נוספים - זה ממש “הרצחת וגם ירשת”. ההתאחדות ההזויה בספרד שלא יודעת להודות בטעות אף פעם, עושים שרירים בכוונה. הדבר החיובי - ג’וד בלינגהאם יוכל לקבל מנוחה. הלוואי וברהים דיאס או ארדה גולר ישחקו במקומו ולא נראה את לוקה מודריץ’ או את שני הצרפתים יחד.
כל מה שמאלץ את אנצ’לוטי לספסל קצת את בלינגהם ווינסיוס - מבורך בעיניי. לא צריך את כל התותחים הכבדים בכל משחק וחייב להכניס אחרים לרוטציה למקרה של פציעה.
ואם כבר המשחק באוססונה נדפק לנו, אז שיקבל את ההרחקה מהמשחקים הנוספים כדי שילמד לסתום את הפה.
אני חושב שאנחנו בבעיה גדולה מאוד בלי סבאיוס.
זה יגרום לקרלו לשחק עם פדה בקישור, או יותר גרוע - לשחק עם מודריץ’. במיוחד כשג’וד בחוץ.
שמעו אני לא מסכים עם החשש מלוקה, העונה משחק מעולה. כן מסכים שבאינטנסיביות לא מתאים לו לשחק משחק שלם מול קבוצות על, אבל אם ישחק אני בטוח שיוכל לתרום.
קישור יכול להיות גם טשואמני/קאמבינגה/ברהים, במילא ג׳וד משחק תפקיד התקפי לגמרי.
אתמול ב-6 וחצי דקות קמאבינגה הלחיץ אותי כמו שמודריץ’ לא הלחיץ אותי ב-6 וחצי שנים.
זה פלאשבקים מהגדול מכולם אנחל די מריה. שחקן לא צפוי שיכול לבצע את השטות הבאה שלו בכל שניה.
עריכה:
סבאיוס עם פציעת האמסטרינג. חודשיים בחוץ לפי העדכונים.
יש אחידות בטוויטר שמדובר על חודשיים בחוץ
כן עכשיו ראיתי. נקווה שקמא יקבל את הסטירת לחי המיוחלת ויתאפס על עצמו.
לא יודע מה הסיפור עם רודיגר, מקווה שהמועדון לא ייקח סיכונים שיגמרו לנו את העונה ( על מי אני עובד).
גם אובדן מקצועי עצום לריאל מדריד כי הוא בכושר הטוב ביותר בקריירה שלו ובלט במשחקים גדולים, גם אם לעתים בספסל - היווה אופציה חשובה. הרבה מעל אדוארדו קמאבינגה כרגע. נייד, עובד, מחליט נכון ומאוד רעב. וגם צער עבורו כי היה לו סיכוי מסויים לחזור לנבחרת ספרד שקצת מרגישה כנבחרת סגורה עם הסגל שזכה ביורו והפריחה של מארק קסאדו. והוא מאבד פוקוס לגמרי. כמה קשה הוא עבד. אירוני משהו שלפני המשחק הראשון נגד בטיס בליגה כשפתח בהרכב כולם חשבו שקרלו אנצ’לוטי שיכור וכעת נפצע לפני משחק נגד אותה בטיס אהובתו…וזה פוגע בנו מאוד. אני זוכר גם שזילזלו בו ולא הבינו למה האריך חוזה ב-2023.
זו בטח תחושה משקרת אבל זה נראה שכל פציעה מסתבכת. יעני אין מצב אזעקת שווא ורק שבועיים.
כפי שטענתי בעבר ואני טוען גם היום - זה לא משהו שאפשר לשפר לדעתי. הוא חסר אחריות ומפוזר מדי כדי לשחק בעמדה שקרובה לפיבוט, והוא פרווה מדי התקפית ולוקה בקבלת ההחלטות כדי להוות איזשהו פאקטור בעמדה יותר קדמית.
מצד שני יש לו את היתרונות של כוח פריצה לא רע בכלל עם הכדור וכמובן עוצמות אתלטיות בניגוד לקישור שהיינו רגילים לראות בשנים האחרונות. לא יודע אם זה מספיק.
הוא עלה מחצית מהסכום של אורליאן טשואמני לדוגמא ובהחלט לאור מה שאמרת - כמה לדעתך אגב הוא התקדם מאז הגיע ביחס לכך ששיחק מספיק (בהתחלה כשחקן משנה מומנטום בדקה ה-60 ואז בהמשך כשחקן הרכב גם במשחקים גדולים( - יישאר שחקן שמתנדנד בין הרכב לספסל לפי מומנטום ולא באנקר. אין לו “קייס” לדרוש משהו מעבר ואולי גם בקבוצת טופ אחרת הוא לא בהכרח בהרכב. מודה שאשתקד חשבתי שלקח צעד קדימה והוא על דרך המלך.
סבאיוס הפך לכל כך חשוב אצלינו בשבועות האחרונים כי הוא מביא בדיוק את מה שחסר לנו, מימד של החזקה בכדור, הוא יודע להזיז את הכדור לאיזורים הפנויים במידה זו או אחרת. מלבד מודריץ’ כל יתר הקשרים שלנו הם קשרי בוקס טו בוקס שהולכים קדימה עם הראש בקיר. האופציות הן או שנחזור להיראות כמו שנראינו לפני כן, שכל התקפה הייתה נחצבת מהסלע, או שמודריץ’ יתפוס פיקוד (לדעתי זה מה שקרלו יעשה), או שטשואמני יעשה את קפיצת המדרגה (אישית אני כבר לא מאמין שהוא מסוגל לזה).
שחקנים מסוגו מאוד מטעים, כפי שאורי ציין מוקדם יותר בדיון - מזכיר קצת את די מאריה במובן הזה שהוא בלתי צפוי. שחקנים כאלה יכולים לתת הופעה שתגרום לך לחשוב שהם הטובים בעולם ואז מהר מאוד לחזור לסורם ולתת 6 דקות שיכולות לעלות במשחק. אני כן חושב שהוא התקדם מאז שהגיע, אבל בעמדה כזו רגישה אני לא יכול לקבל כזו חוסר עקביות. אי אפשר להתפלל לפני כל משחק שהברגים אצלו בראש יושבים טוב היום.
על טשואמני אני בכלל לא מדבר. סוג הרבה יותר גרוע של זוועה. עצלן וזחוח.