בסדר
קלאפיורי וגבריאל זה לא יותר גרוע מפציעה של קרבחאל ומלהסתמך על בלם מהנוער עם שתיים וחצי דקות במצטבר בבוגרים (למזלנו הוא מצויין הרבה יותר ממה שציפינו וכנראה גם באמת jackpot), ותוסיף לזה חיסרון אפשרי של תיבו
יש להם את סליבה, טימבר וקיוויור זה לא כזה גרוע עם כל הכבוד
בוא תגדיר לי את המילה “כל” שוב פעם אולי אני לא מבין…
תכלס מה זה משנה מי אכל אותה יותר מפציעות. לא מבין את ההשוואה.
ארסנל בכל מקרה לא מרשימים ואנחנו אמורים לעבור אותם בלי דרמות מיותרות לדעתי. ראיתי את המחצית הראשונה שלהם לפני שהתחיל המשחק שלנו מול סוסידאד, והרגיש לי שסוסידאד טובה מהם ברמה אחת לפחות. אם לא נעבור אותם אני אופתע, וזה למרות שאני מאוד לא מחזיק מהכדורגל שלנו השנה.
איכותית אתם כנראה עולים עליהם לא מעט, במיוחד בצד ההתקפי. יש לכם גם את העניין המנטלי. אבל ארסנל קבוצה מאומנת מאוד, קשוחה מאוד. לא הייתי מזלזל.
הם יכולים לכל הפחות להתיש אתכם טיפה.
כנראה צריך להוסיף סמיילים כדי שאוהדי ריאל יבינו מתי אוהד בארסה מדבר ברצינות ומתי לא.
לא בדקתי מי בדיוק נחשב בלם ומי לא בארסנל, מתי כל אחד חוזר, מתי הוא שיחק בלם כשכתבתי “כל בלמי ארסנל פצועים”.
טימבר שיחק 80 דקות. פצוע. בספק גדול למשחק לפי כל הדיווחים.
בן וויט הוא בלם. שעבר הסבה למגן ימני. מדובר בעוד בלם למקרה הצורך, שכבר לא יהיה אופציה לעמדת הבלם כשגם ככה גבריאל, קלאפיורי, טימבר ואפילו טומיאסו פצועים.
זה די ‘‘כל הבלמים’’ שלהם.
מה שראיתי מהם לאחרונה לא היה מרשים וזה כשאני ממש עדין. לי מותר להגיד את זה ולהקל ראש, לשחקנים אסור. אם נודח על ידם זו תהיה נקודת שפל חדשה העונה לטעמי. אולי עם סאקה הם יראו יותר טוב אבל גם הוא רק חזר מפציעה ולא מדובר במסי בשיאו בכל מקרה.
בנוגע לפציעות שלהם, טימבר נפצע במחצית הראשונה אך לא הוחלף עד הדקה ה80. ההערכות הן שמי שישחק לצד סאליבה יהיה קיויור וכבר עשו מזה בדיחה ברשתות החברתיות…
לפחות מהצד שלי כל “האיום” שאופ"א תעניש את ריאל מדריד וכל כוכבינו לא ישחקו נגד ארסנל - זה היה מוגזם וחרטה בפיתה. הלאה. זה יהיה מצחיק אם נראה את השוער השלישי בהופעת בכורה אפילו מחר, עוד יום בעונה ההזויה שלנו. אנדריי לונין העונה לא טוב, וטיבו קורטואה נפצע המון, לא רק פציעה טראגית כמו ב-2023-24 אלא פציעות קטנות.
לגבי דני סבאיוס - הטיימינג של הפציעה היה אכזרי, פחות או יותר יצאנו מזה, לוקאס ואסקס כל כך גרוע כך שאנחנו חייבים את פדה ואלוורדה כמגן ברוב המשחקים ואז פתוחה עמדה באמצע, הצרפתים לא מרשימים. אבל הדיבור לפחות לפי המארקה הוא שסבאיוס גם נגד ארסנל לא בוודאות ייכלל בסגל. ומעבר לזה, הוא היה בחוץ למעלה מחודש, לוקח זמן להוריד חלודה, אני לא יודע כמה האימפקט שלו יהיה מיידי. זה תפקיד מאוד חשוב, של הזריזות הזו של רגע להשתחרר מלחץ של שחקן ולמסור בזמן. אבל חדשות טובות.
יש שמועה שאורליאן טשואמני נבחר לשחקן החודש של האוהדים, קצת מצחיק מבחינתי, הלוואי והשטות הזו תיתן לו פוש עד לתום העונה.
אני יכול לזרוק 11 אבל האמת שניסינו כל כך הרבה הרכבים העונה וכלום באמת לא מתפקד בצורה חלקה. הציוות של אסנסיו ורודיגר בהגנה הוכיח את עצמו, ג’וד ויני ואמבפה באנקר בהרכב מבחינתי כמובן גם פדה, כל השאר סימן שאלה.
טשואמני מורחק, רודריגו מבחינתי סימן שאלה כי הוא פחות מהיר ומתאים יותר למשחקים צפופים, וברהים תורם הרבה יותר כשהוא עולה מהספסל. פראן גרסיה חור והתרומה ההתקפית שלו דלה.