ת'רד הפציעות הארור: מיליטאו, מנדי ורודריגו ייעדרו לזמן רב

רודריגו סילון, הוא פשוט משחק ליד 2 השחקנים המהירים בעולם אז בהשוואה… כמו ששחקן NBA בגובה 1.89 נראה לנו גמד ליד פריקים של 2 מטר פלוס.

אני לא משווה אותו לאמבפה, אני משווה אותו ליריבים שלנו. לרוב הוא מפסיד מירוצים של 30-40 מטר. יש לו יציאה טובה מהמקום אבל בסך הכל הוא לא שחקן מהיר.

אני מניח שההרכב די סגור, רק מעניין מי יהיה הקשר השלישי, כי צ’ומה מורחק.

קורטואה
פראן רודיגר אסנסיו פדה
קמא בלינגהם קשר
ויני אמבפה רודריגו

כל האפשרויות גרועות, מודריץ’, ואסקז או אלאבה(ופדה לקישור).
הכי פחות גרוע לדעתי זה ואסקז ופדה בייביסיטר

אני מעדיף את מודריץ’. זה הרע במיעוטו לדעתי.

מודריץ בקישור ופדה עושה עליו בייביסיטר מעמדת המגן הימני עדיף בהרבה על לוקאס בהרכב ופדה עושה עליו בייביסיטר כקשר,מודריץ לפחות נותן לנו ערך מוסף של ניהול משחק ומסירות מתוחכמות,מה לוקאס נותן לנו שצריך להקריב בשבילו בייביסיטר? איבודי כדור ליד רחבת היריב? הרמות גרועות? חורים בגודל היקום בהגנה? תודה רבה,שיישאר על הספסל.

מבחינה טקטית יותר קל ויותר הגיוני קשר שעוזר בסגירה על מגן מאשר מגן שעוזר לסגור במרכז הקישור, מה גם שכקשר אם יבוא לעזור לואסקז יש לו אתלטים כמו קמאבינגה וג’וד שיחפו עלין בנתיים בקישור.

אפשר פשוט קמאבינגה וג’וד קשרים יוצר אחוריים ואז בראהים בתפקיד ג’וד

בכושר הנוכחי של ואסקז אני מעדיף לעלות עם עשרה שחקנים ולא איתו. מודריץ’ עדיף עליו. אני חושב שאולי שווה לנסות את ג’וד כקשר אמצע, או אולי אפילו לנסות לשחק עם אלאבה באמצע, גם יכול להיות רעיון.

אפרופו אלאבה, יש שמועות שאנצ’לוטי שוקל ברצינות לפתוח איתו באגף שמאל. יותר גרוע מפראן הוא לא יהיה בוודאות.

ממש לא נכון דויד אלאבה לא מסוגל לרוץ כבר ובטח לא כמו שנדרש במשחק כזה ממגן נון-סטופ. הוא מנוסה וטוב עם הכדור אבל שחקן עבר. פראן גארסיה מהיר כמו שד ונמרץ ומנסה לתקוף את השחקן ואלו יתרונות שלעתים מסתירים חלק מהליקויים ההגנתיים שלו. אלאבה כמגן חלף מן העולם בערך מ-2022 ובצדק - וחבל ששכחת מה היה נגד ליברפול באנפילד עד שנכנס נאצ’ו

אז תעלה עם קישור מעובה שיחפה על מודריץ על חשבון שחקן התקפה אחד,זה משחק חוץ וויני ואמבפה לבד בהתקפות מעבר זה מספיק בשביל לעקוץ שני שערים.

טיבו.
פראן,רודיגר,אסנסיו,פדה.
קמאבינגה,מודריץ׳,ג׳וד,בראהים.
ויני ואמבפה.

כל מה שנעשה תהיה בעיה, השמיכה שלנו קצרה מדי ומה שנעשה זה לא יספיק תמיד נהיה חייבים לחשוף משהו.
מצד שני מרוב שעסוקים בעצמו אנחנו שוכחים שהשמיכה של כל היריבות קצרה אפילו יותר, רק שלהם יש מאמנים עם שיטה שיודעים להסתדר, אבל מצד שני לנו יש חתיכת שמיכה, שמיכה טופ עולמי גם אם קצרה, כלומר השמיכה הקטנה שלנו זה ג’וד, ויני, רודריגו ופאקינג אמבפה, אבל אנחנו מתים מפחד כי חסר לנו מגן ימני טופ עולמי רק בגלל שהמאמן שלנו הוא קרלו, תחת זידאן ואסקז נראה כמו מלדיני בשיאו

נכון,אם הייתי חושב שאנחנו מסוגלים לשחק כדורגל במשחק חוץ נגד יריבה ברמה גבוהה הייתי בא בגישה אחרת לגמרי אבל עם קרלו אין לי ספק שזה יגמר בתבוסה,אז אני מעדיף להתבנקר כרגיל במשחקים האלה ולנסות לעקוץ תוצאה טובה לפני הגומלין בברנבאו.

מה ראית מפראן בחודשים האחרונים שגורם לך לרצות לראות אותו? הוא מתרוצץ זה כן, אבל כדורגל לא ראיתי ממנו הרבה זמן.
אלאבה כמגן זה גם לא להיט אבל הוא יתן לנו יותר שקט מאחור, יותר גובה במצבים הנייחים, הוא יתן לפחות משהו. שלא ירוץ קדימה וישרוף את הקו, אני לא צריך את זה ממנו במשחק שהיריבה תנסה לתקוף ותשחק פתוח. ושוב, זה לא שאני מחזיק מאוד מאלאבה, רק שלא ראיתי כלום מפראן בחודשים האחרונים, לא בהגנה ולא בהתקפה.

הבעיה עם הגישה הזאת ספציפית במשחק הזה שרודיגר, קמאבינגה וג’וד עם צהוב, אם נתבנקר ונשיג תוצאה סבירה אבל ג’וד ורודיגר מקבלים צהוב אנחנו בבעיה לא קטנה.

מצליח לרוץ.

תחשוב שארסנל יוצאת למתפרצת וסאקה רץ מול אלאבה.

לא פחות מלחיץ מסאקה רץ מול פראן.

באחד על אחד הגנתי פראן הרבה יותר טוב, אלאבה פשוט בור מהלך כרגע.

מתי קיבלת את הרושם הזה? גם בימיו היפים בראיו הוא הצליח בגלל היכולת ההתקפית שלו. מעולם הוא לא היה שחקן הגנה מוצלח. אני פשוט לא מאמין בו, הוא אחלה לשרוף את הקו, לא משהו שאני צריך ממנו במשחק כזה.

חנן אתה מתעלם מזה שאם מגיע שחקן מהיר בצורה סבירה מול דויד אלאבה אין לו סיכוי, גם כשהם באותו המקום ובטח כשצריך לרדוף חזרה אחרי מתפרצת. מה ראית ממנו נגד ריאל סוסיאדד ולגאנס וכדומה ולא מדבר על הגולים העצמיים שזה סתם מצחיק. אלאבה שחקן עבר, פראן גארסיה שחקן עם חסרונות שאינו מממש את הפוטנציאל שלו עד הסוף, גם כי יש לו חסרונות וגם כי טקטית יש לנו חסרונות. לטעמי בקושי מוסרים לו את הכדור, גם ויניסיוס אוהב לכדרר וגם לא סופר אותו בלי קשר, ואין מספיק שחקנים ברחבה לקרוסים או לכדורי רוחב שלו. פראן מנסה לשמור צמוד כמה שניתן.

אתם מנסים לשכנע אותי שאלאבה לא מספיק טוב, וזה מיותר כי אני מסכים עם זה. הדיון הוא האם פראן יותר גרוע מאלאבה או פחות גרוע.

אני לא רואה את פראן גרסיה עוצר את סאקה אם הוא כשיר במאה אחוז, בשום תסריט. אני לא רוצה שהמגן השמאלי שלנו יצא קדימה ויתקוף במשחק כזה, ויניסיוס יכול לשרוף את בן ווייט בקלות, ובאמת שבלינגהאם באיזור זה מספיק בשבילו. אני רוצה שם שחקן הגנה נטו. פראן גרסיה הוא שחקן שמעדיף לתקוף וזה לא מה שצריך ממנו במשחק כזה.

הייתי לוקח כל שחקן הגנה אחר על פני שניהם, הבעיה שאין. בהינתן שתי האופציות האלה, בהחלט יש קייס לאלאבה לפתוח.

אבל למה, אני לא מבין את הקייס שלו לדבריך - למעט ניסיון שלא שווה הרבה אם שחקן לא מסוגל לרוץ והברך לא מתפקדת. משחק הרגל שלו זה יתרון, אין ספק שהוא יוצא עם הכדור נקי. פראן יישאר מאחור אם המאמן שלו יגיד לו לעשות את זה והוא לא רץ כמו מטומטם למעלה אלא בחטיפות כדור. כל הקבוצה תהיה במוד מבוקר יותר, במקצת, אני מניח. אלאבה היה גרוע עוד לפני שקרע את הרצועה, הוא לא חזר טוב מן הסתם. כמה משחקים הוא שיחק כמגן שמאלי בשנתיים האחרונות? אז כן, פראן עדיף עליו או הרע במיעוטו מה שתבחר. שיהיה לנו בהצלחה :slight_smile: