ת'רד הפציעות על שם פרלאן מנדי :: מגפת קרעים בצולבת

אני חושב שהטענה שהוא יכול להגן יותר טוב מפראן לגיטימית, גם אם אני לא יודע אם היא נכונה. במצבים הנייחים ובהנעת הכדור הוא לבטח יותר טוב מהספרדי.
נראה לי שהבנו אחד את השני ואנחנו פשוט לא מסכימים האם תיאורטית יש לאלאבה מה לתרום במשחק הזה. זה גם בסדר. נראה כבר מה יהיה מחר.

אכתוב גם את דעתי, אם אלאבה פותח אפשר להתחיל לתכנן את העונה הבאה.

“החור חוזר לממוצע שלו”, נכתב במארקה על פרלאן מנדי. הוא ‘נשבר’ בגומלין שמינית גמר ליגת האלופות נגד אתלטיקו מדריד באמצע מרץ, כבר חודש בחוץ, לא יהיה זמין לגומלין רבע הגמר נגד ארסנל. כך, המגן הצרפתי השברירי עומד בממוצע שלו של מאה ימי היעדרות בכל עונה. נראה שהפציעה יכולה להתארך עד לחודש וחצי והמטרה של המועדון היא להכשירו לגמר הגביע נגד ברצלונה בעוד שבועיים. מאז הצטרפותו בקיץ 2019 - רכש של זינדין זידאן - מנדי נעדר 92 ימים בשנה. בעונה הראשונה הוא נעדר רק ל-65 ימים במצטבר בשל שתי בעיות שרירים, ולא רשם מספר משחקים גבוה מדי משום שגם מרסלו עוד שיחק. בשתי העונות לאחר מכן הוא נעדר המון: 123 ימים ב-2020-21, ו-89 ימים בעונת הדאבל 2021-22 שם היה זמין לפחות בימים הגדולים (כמובן פתח את העונה פצוע). 90 ימי חופשת מחלה היו לו ב-2022-23 עם שתי בעיות שרירים ו-97 בשנה שעברה. העונה בינתיים הוא על 70 ימי היעדרות. בסה"כ 16 פציעות בשש עונות במדריד. שיא ההופעות של מנדי היו 38 משחקים בעונתו השנייה 2020-21. העונה הוא על 30, ב-2023 רק 28 הופעות ובסה"כ 200 משחקים.

מודה שהיו תקופות שפחות כעסתי עליו אבל השנה הוא גם לא באמת טוב בהגנה, ויש לו את רגעי הניתוק שלו כמו בקלאסיקו כששבר את הנבדל או אפילו שער האליפות שלהם (גם בלי זה כמובן שהתואר היה של ברצלונה) בקאמפ נואו ב-2023. אמרו שהוא האריך חוזה פשוט בלי הודעה רשמית. יאללה לעטוף יפה ולמכור לצ’לסי או לסעודיה או למנצ’סטר יונייטד. שחקן פציע שלא יכול לשחק כדורגל.

יש עדכון על אמבפה?

מחר יעבור בדיקות.

קמאבינגה כנראה סובל מקרע בשריר מה שאומר שהוא די סיים. יעבור בדיקות, אבל לא אופטימים. תוכנן לפתוח כמגן שמאלי. אלאבה חש אי נוחות, מצבו לא ידוע, אך הוא לא תוכנן להרכב (רודיגר נח). כושרו של מנדי לא ודאי ולא ברורה כשירותו. סיכוי טוב לפראן גרסיה בהרכב.

@SantiagoBernabeu

לא כתוב שם שהוא קרע את השריר. במארקה כתוב שהוא נפצע ותו לא. באס הם מדווחים שהוא 95% לא ישחק בגמר הגביע, זה סתם מה שנראה לכתב, הם מדווחים שם לפי מצב הרוח.

גם אנצ’לוטי התראיין עכשיו ולא אמר דבר כזה. הוא אמר שהסבירות היא שקמא לא יהיה כשיר לגמר הגביע.

גמר את העונה| הפנים של אדוארדו קמאבינגה בסיום המשחק אמש אמרו הכל. הקשר הצרפתי ידע. קמאבינגה שנפצע רגע לפני השריקה - סיים את העונה. הוא ייעדר גם מאליפות העולם למועדונים. פציעה שלישית העונה לקשר, ובפעמיים האחרונות זה קרה לו כשהחל להיכנס לכושר. קרלו אנצ’לוטי כצפוי בבעיה לקראת גמר גביע המלך שכן הוא בנה עליו כמגן שמאלי אולי, ויוותר גם על פדה ואלוורדה באמצע כדי שישחק כמגן ימני.

קמאבינגה מסיים את עונת 2024-25 עם 34 הופעות בלבד, הכי מעט מאז העונה הראשונה שלו כשחקן הרכב בראן.

כמו שאמרתי בפוד - בעונתו השנייה בקבוצה היו לו 58 הופעות שזה מספר חריג מאוד לשחקן שדה, כאחד שמתמצא יחסית במספרים של ריאל מדריד. ומאז הוא החל להיפצע. עונה למחוק, עוד לפני שהתחלנו הוא נפצע.

לגבי גמר הגביע: כמעט לא נותרו קשרים. אני מניח שקרלו היה שם אותו מגן שמאלי, אבל בכל מקרה, גם בלעדיו וגם בלי פדה באמצע - לא פשוט. אז ג’וד, טשואמני כי אין ברירה, סבאיוס ואני מניח שמודריץ’. אני גם מקווה שנשחק ב-4-4-2.

אנחנו נדבר על זה בדיון המשחק אבל כל שחקן אחר עדיף על מודריץ מול ברצלונה הזאת, שמשחקת במיוחד על מהירות ולא על שליטה אבסלוטית במשחק.
אם אנצלוטי רוצה לשחק 442 אז העדיפות היא לבראהים או גולר, מודריץ לא אופציה מבחינתי.
אם אמבפה קשיר והוא פותח ואנצלוטי עובר ל 433 עם מודריץ בקישור עדיף כבר לא לצפות במשחק…

כן אפתח את דיון המשחק לפני, אולי אפילו הלילה. אבל אתה מדבר על מהירות שהיא בטח מהירות מחשבה ומהירות ביצוע ואין את זה לארדה גולר. בקלות יכול לדמיין את גולר יורד לאחורה ומתמזמז עם הכדור באמצע ונרדם. לוקה מודריץ’ עוד נלחם, מתלכלך והוא גם מנהל משחק טוב יותר מה לעשות. ברהים דיאס כקשר רביעי זה מעניין וזו אופציה לא רעה אבל אולי כדאי אותו כ-אס מהספסל. הציפייה שלי היא לראות את רודריגו על הספסל. 4:4:2 בלעדיו, הבאנו את אמבפה כדי לתת לו את המושכות במשחק כזה, ו-ויניסיוס זה ויניסיוס. חייבים לעשות התאמות ולהבין את המקום שלנו אחרי שני הקלאסיקוס האחרונים החד-צדדיים.

סיפור עצוב ומתסכל הקמא הזה. הוא לא מצליח להשלים חודשיים רצוף בלי פציעות, וזה בלי שיש עליו עומס יוצא דופן. כל פעם פציעה אחרת ומסיבה שונה.

ג׳וד בחצי העונה הראשון שלו היה נראה כמו השחקן הטוב בעולם, ואז הגיעה הפציעה הארורה בכתף ומאז הוא לא אותו דבר… הוא מצויין וכדורגלן על אבל בבירור רואים שהוא באי נוחות פיזית.
מאוד מקווה שהמועדון ישכיל לנתח אותו הקיץ ולפטור אותנו מסד הכתף הזה כבר שנוכל לקבל אותו 100%.

שתדעו שזה לכיוון החצי שנה בחוץ אם הוא מנתח את הכתף כן?

יש דיבורים על כך שזה יקרה אליפות העולם.

נדב רציני חצי שנה? פאקינג הל כמו שהוא נוהג לומר.

אם מפסידים מחר אז שינתחו אותו כבר יום ראשון

אם זה ניתוח latarjet, לפי הפרוטוקולים בהם נתקלתי בחזרה לספורט מדובר על חצי שנה.

תלוי אם קרלו נשאר, כי חצי שנה בחוץ מבחינת קרלו זה שחודש וחצי מספיקים.

וזה ריאלי להמשיך לשחק ככה כל הקריירה?
מתישהו זה חייב לקרות לא?

זה ריאלי, אבל כמובן מגיע עם מחיר. השאלה היא כמה פריקות חוזרות הוא חווה על הדרך. אם קורה זה יכול להגדיל את ההיקף של הנזק לכתף.

ברור שהזמן האידיאלי לניתוח כזה הוא בקיץ. ברור גם שזה לא יקרה בקיץ בו יש טורניר גדול לנבחרת.
זה לא משאיר הרבה אופציות.