יודעים מה התכנון של המועדון לגבי ג’וד? מחכים לאחרי אליפות העולם? מתכננים לנתח בכלל?
רודיגר נותח היום בהצלחה, ייעדר 6-8 שבועות.
מנדי גם פצוע ויעבור בדיקות.
כל רביעיית ההגנה הבכירה שלנו פצועה.
לא יודע מה עצוב יותר, שרביעיית ההגנה הבכירה שלנו פצועה או שרביעיית ההגנה הבכירה שלנו כוללת את מנדי…
טשואמני בלם כשסבאיוס הקשר האחורי היחיד בסגל…
הייתי אומר שזה תזמון ‘סביר’ לפציעות ארוכות… אלמלא אליפות העולם למועדונים בקיץ שתפצע לנו את החצי השני של הקבוצה.
אנטוניו רודיגר “קורס” בקלאסיקו - שלב אחר שלב - “דקות הסבל” כפי שהגדירו במארקה.
דקה 60 - “האזהרה” הראשונה. אנטוניו דיבר עם הספסל אבל רצה להמשיך בפיגור.
דקה 77 - ריאל מדריד משלימה את הקאמבק, הוא נופל לריצפה אחרי חגיגות ה-1:2 וצריך שדני סבאיוס שכבר סופסל - ינסה להרגיע את הכאב וימתח לו את השריר.
הצוות הרפואי של ריאל מדריד נכנס למגרש כמובן וחבש את ברכו, הבלם הגרמני חזר לשחק אחרי שלוש דקות. בינתיים אורליאן טשואמני היה הבלם השני.
דקה 84 - שער השוויון של ברצלונה: כדור ארוך של לאמין ימאל אל עבר פראן טורס שלמרות שהוא שחקן מהיר - לא היה קרוב להשיג את רודיגר אם הגרמני במיטבו. לא עזר…
ההארכה - רודיגר יושב חסר אונים על הספסל, חבריו לקבוצה מבינים ומקיפים אותו והוא מנסה להמשיך.
דקה 111 - זהו-זה, במצב של 2:2, רודיגר קורס. אנדריק עלה במקומו.
טוב מאוד שרודיגר נותח, שיהיה בריא באמת. מצטלב עם ההשעייה שהוא יספוג ובצדק. רואה את התמונות והדיווחים האלה וחש קצת בושה. אני חושב שכבר בפברואר ראיתי אותו עם תחבושת והרגיש לי שהוא נחלש ממש פיזית. קרלו אנצ’לוטי היה חייב להגן עליו יותר ולהשתמש בג’אקובו ראמון מקסטיליה. לא רק קרלו אשם כמובן ואני תמיד אתגעגע לנאצ’ו! יש לנו הרבה עבודה לגבי הבלמים.
ואולי לסיום העונה - אמנם לא בקלאסיקו - נראה את ראול אסנסיו ואת ג’אקובו ראמון שלפי הדיווחים יהיה סגל מהקבוצה הבוגרת - מרכיבים מרכז הגנה צעיר ועל טהרת קסטיליה.
אני חושב שהוא ייתן לואייחו לשחק לפני שהוא ייתן לעוד בלם מהקסטיליה דקות.
נזקי ההשתוללות בגמר הגביע נגד ברצלונה:
-ג’וד בלינגהאם שהורחק - לא ייענש באף משחק. “לא עשה דבר”. ריאל מדריד הציגה סרטונים שפסלו את הטענות בדו"ח על תוקפנות מצדו.
-לוקאס ואסקס שנכנס לאיזור לאחר שהוחלף ועשה תנועת מחאה - הורחק לשני משחקים מגביע המלך. עתידו לוט בערפל.
-אנטוניו רודיגר שאיבד את זה לחלוטין וכמעט זרק שקיות קרח על השופט - הושעה לשישה משחקים. מסתנכרן עם הניתוח שעשה. משום שהעונש מעל ארבעה משחקים אז תקף לליגה.
פרלאן מנדי הכושל שרק חזר למגרשים אחרי למעלה מחודש וחצי ושרד עשר דקות בגמר - ייעדר בין חודשיים לשלושה. אפילו למונדיאל המועדונים הוא לא יהיה זמין.
אני חייב להגיד שההרחקה של רודיגר היא ביזיון, נוא היה צריך לספוג לפחות 10 משחקים בחוץ.
אגב, גם אלאבה נפצע😂
שבר במיניסקוס ראיתי, זה די סוף הקריירה לא?
אפשר הסבר הגיוני - מדוע במקרה של בלינגם מה שקובע זה הסרטונים, ובמקרה של אמבפה מה שקבע זה דו"ח השיפוט?
אני מנחש פה אבל אני חושב שצריך מישהו שיערער על הדוח ואם יש לך ראיות לערעור הוא מתקבל…
לריאל אין בעיה לערער אם זה תומך בה.
לעומת זאת השופטים/ועדה/וואטאבר לא יערערו על השופט כי הם באותו “מחנה”… עוד רעה חולה של השיפוט הספרדי.
שוב, אני רק מנחש.
אז למה לא ערערנו על הצהוב במשחק של אספניול? הרי ברור שהיה שם אדום ואפילו הוועדה הודתה בטעות…
הסיפור הזה מוזר.
באמת מוזר ומעניין…
אולי רק לקבוצה שספגה את העונש מותר לערער.
יש חדש עם ההחלטה לגבי הניתוח של ג’וד?
לפי חפד זה יקרה הקיץ.
כמה זמן בחוץ? זה באמת חצי שנה מהניתוח??
לא דיברו על זה בתקשורת אבל לפי מה שנדב אמר לנו כאן זה חצי שנה.
אני מקווה שזה רציני ולא סתם חרטא.
אנחנו יודעים בדיוק מה ג’וד שווה בלי כל ההגבלות..
מישהו יודע אם פדה בסדר?