ריאל אמורה להגיע לשלבים הגבוהים גם בלי ג’וד ובלי חצי סגל, כי ישחקו מול קבוצות שקר כלשהו.
חלק גדול מהכסף כמעט מובטח, אז ממש לא ברור למה לא לנתח עכשיו.
כמו שעשו לרודיגר למשל.
פרסמתי את הפרסים בסוף הפוסט הזה.
ריאל אמורה להגיע לשלבים הגבוהים גם בלי ג’וד ובלי חצי סגל, כי ישחקו מול קבוצות שקר כלשהו.
חלק גדול מהכסף כמעט מובטח, אז ממש לא ברור למה לא לנתח עכשיו.
כמו שעשו לרודיגר למשל.
פרסמתי את הפרסים בסוף הפוסט הזה.
אז אולי דווקא בגלל שרודיגר כבר מנותח… לא יודע, בכל מקרה מסכים שעדיף עכשיו לנתח. סביר שגם לג׳וד בעצמו היה ביי, אולי הוא רוצה מאד לזכות.
מה הבונוסים לשחקנים על הטורניר הזה?
תשמע יש שם חתיכת קבוצות, אתלטיקו, אינטר, באיירן, אלה לא סתם קבוצות… החל מרבע הגמר זה הולך להיות מעניין, ואנחנו כבר מהשמינית נפגוש כנראה או את יובנטוס או סיטי שיתחרו על איזה קבוצה גרועה יותר..
כן, אולי מרבע גמר ואילך זה יהיה מעניין.
האם זה שווה הפסד של 2-3 חודשים של בלינגם בליגה, ובמשחקים הראשונים בליגת האלופות?
לא יודע, לי נראה שהעונה הבאה יותר חשובה.
אגב ניקו וויליאמס, ראיתי את הכתבה המדוברת במארקה.
הם בכלל לא מדברים על איפה הוא ישחק, אלא על הערך שלו מבחינת ההייפ, סעיף שחרור יחסית נוח, ולתקוע אצבע בעין של בארסה.
נראה לי לא רציני. גם אין שם של כתב.
נראה לי שזה גם עניין של יוקרה.
פרז רוצה שריאל תהיה הזוכה הראשונה בתואר הזה, וגם ככה תחילת העונה לא כ"כ עמוסה ואפילו יש פגרת נבחרות, כמו שציין @SantiagoBernabeu.
אגב, זכייה גם אולי שווה לרווחים כלכליים לא ישירים, וזה עוד בלי להתייחס לעוד הודעות של @titi_camara פה בפורום.
אני רואה את הזמני חזרה וזה נראה לי הזוי. עברתי על כמה פרוצדורות של ניתוחים לאחר פריקות חוזרות, כולם מדברות על זה חזרה שמגיעה לאיזור ה 5-6 חודשים לספורט מגע כמו כדורגל. קיימות גישות אגרסיביות יותר של חזרה תוך 2-3, אבל זה לא הראה תוצאות חד משמעיות שזה נוגע לספורט מגע.
אני לא מבין את הדבקות בטורניר המטופש הזה מצד ריאל מדריד. אתם תוכלו לקבל את ג’וד במצב אופטימלי אחרי שיקום טוב בפרק זמן סביר בעונה, או שתהמרו על שיקום על אגרסיבי שלא בהכרח יניב תוצאות. בסוף זה הספורט וכרגיל נופלים בפח של להבטיח זמני חזרה קצרים ומקסימום יאריכו ויתעכבו.
בקיצור, הם אומרים מה שהאוהדים רוצים לשמוע. הגענו לחודשים האלה בשנה שבו המארקה והאס עושים תחרות מי מפרסמת ידיעה יותר מגוכחת.
שילוב של ניסיון נואש להציל את העונה (למרות שזה לא חלק מהעונה בכלל), הרבה כסף, ואנחנו לא באמת יודעים כמה חשוב התואר הזה יחשב בעתיד. בכל מקרה אני מסכים איתך שהיה עדיף לנתח אותו כבר אחרי שהפסדנו לכם את הליגה ולחסוך הרבה מאוד זמן היעדרות מהעונה הבאה.
אנדריק נפצע לחודשיים, יחמיץ את הטורניר.
פדה עם בעיות גב,
לא עובד מספיק על חיזוקים לגב התחתון, יש לו כאב שמקרין שמקורו או התפרצות דיסק או בלט.