ת'רד הפציעות הארור: רודריגו גמר את העונה| גם אמבפה ובלינגהאם פצועים וכנראה ייעדרו משמינית הגמר

למה שאלאבה\מנדי יסכימו להתיר את החוזה בלי תשלום מלא?
ואם אתה מתכוון לתשלום מלא - מה יצא למועדון מזה? שישבו על הספסל\ביציע. אולי פתאום כן נצטרך אותם.

מי שיכנס עכשיו לפורום ויראה 8 הודעות בת’רד הזה…

לא אמרתי שהם יסכימו, אמרתי שצריך לנסות. זה אקט ‘מלוכלך’ ולא ג’נטלמני שלא אופייני למועדון אבל זה ניתוח קר ונכון על מצב הסגל של ריאל מדריד. זה לא מספיק מבחינתי שבתום העונה הזו 2025-26 יגידו לדויד אלאבה להתראות ולא יאריכו לו חוזה. הוא מרוויח הרבה כסף ולא כשיר לכדורגל. גם ככה הוא יהיה אחרון בהיררכיה, המצב שלו גרוע יותר משל פרלאן מנדי שכרגע המגן השמאלי מספר 2 בסגל. לפני אלאבה, ואני בטוח שלצ’אבי אלונסו יש את היושר המקצועי - נמצא תיאורטית גם חאקובו ראמון, חואן מרטינס אם מתעקשים, אדר מיליטאו חוזר.

בשנתיים האחרונות דויד אלאבה עם 31 משחקים במדי ריאל. שליש מהם למעט מאוד דקות אני מניח. פרלאן מנדי עם 201 משחקים בקבוצה בשש עונות. 33 משחקים. זה טוב לליגת העל

יכול להיות שגם כלכלית זה לא יהיה משתלם (אם יש ביטוח שמכסה את השכר של שחקן פצוע).

אם זה לא משתלם כלכלית + זה אקט “מלוכלך”, למה לעשות את זה?

זה חלק מאווירת סלחנות שלדעתי קיימת בקבוצה כלפי שחקנים שמזייפים או לא כשירים לכדורגל. כמו זמרת שצרודה כל הזמן או שאין לה קול. דור דניאל (“מקום לצידך”) פרש ועבר ענף בגלל זה. אם אתה יכול להוכיח לי שהביטוח מכסה אפילו מחצית מהשכר במקרה של הפציעות - אז ניחא. לדעתי לא. אני גם לא זוכר שקראתי כתבות כאלה יותר מדי בנושא. אולי פה ושם לפי ימי היעדרות וזה בשל פציעות במונדיאל במדי הנבחרת - זכור לי משהו במעורפל מ-2022 או עם אדוארדו קמאבינגה בנובמבר הקודם אחרי הפציעה באימון של צרפת.

גם להבנתי עושים את זה, אבל זה לא קשור למקרה של ז’וטה.
פציעות זה משהו שקורה הרבה, השכר של השחקנים גבוה מאוד, ולכן גם הביטוח הזה יקר מאוד וכל מקרה לגופו.
לעומת זאת, מקרי מוות של כדורגלני צמרת הם נדירים מאוד, אפשר להניח שזה ביטוח זול ועושים את זה לכולם.

אני לא בטוח אם חברת ביטוח תסכים לבטח שחקן פציע עם שכר גבוה כמו אלאבה או מיליטאו , או נניח דה יונג בבארסה.

אני בכלל לא בטוח שיש ביטוח למקרי מוות של שחקני כדורגל, בטח לא לכולם.

בסוף ביטוח הוא או עסקה פסיכולוגית (משקי בית ואנשים פרטיים) או כלכלית (פרטיים ובתי עסק). כשרוצים לעשות ביטוח מהסיבה הכלכלית, מבצעים ביטוח אך ורק עבור מקרים בהם התממשות המקרה המבוטח מהווה סכנה על העסק כולו, או במילים אחרות, יהיה משהו שאתה “לא יכול לעמוד בו”.

מכיוון שמקרה מוות של שחקן כדורגל הוא יחסית אירוע נדיר, וגם אם הוא חס וחלילה קורה בסופו של דבר במקסימום תשלם חוזה לשחקן שנגרע מהסגל, אין סיבה מיוחדת לבטח את המקרה הזה.

הניחוש שלי הוא שאו שזה באמת פשוט לא מבוטח, או שזה מבוטח במסגרת ביטוח פציעות רגיל (לחברות הביטוח לא אמור לשנות יותר מדי להכניס את זה בלי לשנות יותר מדי את הפרמיה, אולי עם החרגות מסוימות), או שאולי אפילו ברמת החוזה מול השחקן מסוכם משהו על זה שלא משלמים מקרי מוות או משהו כזה (אם כי קשה לי להאמין).

בכל אופן, סנריו שבו זה לא מבוטח במסגרת הביטוח הרגילה, ואז המועדון רוכש ביטוח חיים לכל שחקן, נשמע לי די מופרך ובזבוז כסף.

לפחות בפרמיירליג, יש ביטוח חובה לכל שחקן על סך 60 אלף פאונד למקרה מוות. ראיתי את זה באתר של הליגה, לא מוצא עכשיו.
כמובן שזה רחוק מאוד מהמיליונים שליברפול תשלם למשפחתו של ז’וטה, אבל החוק קיים.
אני לא יודע אם ליברפול תוציא את הסכום מהכיס או שהיה לז’וטה ביטוח חיים מפלצתי שכזה. זה לא כל כך מעניין, וגם לא קשור לנושא.

לגבי פציעות , אני חושב שמבטחים את השחקנים, אבל כל מקרה לגופו ומאוד אינדיבידואלי. קשה להשיג מידע לגבי שחקן כמו אלאבה או פאטי, זה חסוי.

כל מקרה מוות או מוות ב’תאונת עבודה’ (תוך כדי משחק או במסגרת פעילות של הקבוצה)?

אם הבנתי נכון, כל מקרה, כמו של ז’וטה גם.

נשמע לי די סטנדרטי, ביטוח חיים של העובד שנעשה דרך העבודה.
קבוצות שמשקיעות מיליונים בשחקן בודד לא ישימו עליו כמה עשרות/מאות אלפי יורו בשביל לבטח את השכר האסטרונומי שלו במקרה ויקרה משהו?
גם לחברות הביטוח זה משתלם כי זה לא שמקרים כאלה הם שכיחים.

יאללה, שג’וד יעשה את הניתוח הלילה

השחקנים יחזרו לאימונים כנראה ב 1.8
זה נותן להם 20 יום חופש ו19 ימים להתאמן למשחק הראשון בליגה,לא מבין מה ההבדל הגדול מקיץ רגיל עם מחנה אימונים בארהב.

ההבדל הוא כמות המשחקים ששיחקת, והזמן שהחופש מגיע בו.
הגוף צריך לנוח אחרי עונה ארוכה, ככל שזה יותר מוקדם ככל שזה יותר טוב.

אנדריק שוב פעם נפצע, פציעה חוזרת.

בהתחלה חשבתי שאנדריק הוא ויטור רוקה המדרידאי, אבל הוא מתחיל להזכיר יותר את פאטי

משאלת לב שלך. למיטב זכרוני הוא היה זמין כל העונה ונפצע פעם אחת בסופה. זו נראית כמו פציעה חוזרת בגלל חזרה מהירה מידי.

אל תחמיצו את הכתבה\וידאו המרגשים האלה על חזרתו של דני קרבחאל למגרשים. שמונה דקות מרתקות. החל מהלילה הקשה הראשון אחרי הפציעה הטראגית נגד ויאריאל כשהוא בבית החולים ובקושי מדבר, אשתו ובנו באו לתמוך בו; תהליך ההחלמה שלו - תחילה קשה להזיז את הברך, לאחר מכן עבודה בבריכה, גומיות, בהמשך הוא עולה לרוץ סוף-סוף! בהליכון, החבר’ה צורחים לעברו ‘מאסטרו קרבחאל’, ההתרגשות עם העלייה לכר הדשא ועד החזרה לאימונים מלאים עם הקבוצה וגם המשחק בו נכנס לחדר ההלבשה להפגין מנהיגות ועד שעלה כמחליף נגד פריז סן ז’רמן והתגעגע כל כך ספרינט הראשון. הכל על ציר הזמן כמובן מצד שמאל

מישהו מהעוסקים בדבר/יודעים יכול להסביר להדיוט כמוני מה הייתה הבעיה בכתף של ג’וד? מה עשה הניתוח? והאם הפציעה הזאת השפיעה על היכולת שלו? ואם השפיעה אז למה?

ג’וד אמר שהפציעה עצמה לא הגבילה אותו כל כך כמו הקיבוע הזה שהיה עליו. הוא אמר שזה הטריד אותו במהלך המשחקים והוא כל הזמן התעסק עם זה כי זה הציק לו.

מה הפציעה עצמה ומה סידרו לו בניתוח אני מניח שנדב יוכל להסביר.