יודעים אם טרנט כשיר למחר?
כשיר, וגם היו דיווחים (לא אמינים) שהוא ישחק. כנראה שגם מסטנטואונו כשיר והדיווחים שהוא פצוע ובספק למשחק לא נכונים, ממש ברגעים אלה הוא משתתף באימון הקבוצה.
הפצועים כרגע הם אלאבה רודיגר וקרבחאל, אף אחד מהם לא צפוי לחזור בקרוב.
להיכנס לפורום ולראות הודעות פה זה נורא
מסטנטואונו עם אותה פציעה כמו לאמין ימאל
כלומר קאררס שומר עליו באימונים?
תשמע בגדול זה אותו סוג של פציעה, מפילים יכולת נוראית על פציעה מסתורית שאיכשהו למרות הימצאותה נותנים לשחקן לטחון 90 דקות כל משחק. לפחות אצלנו מנסים לגרום לזה להראות אמין והוציאו אותו מהסגל למחר.
ההבדל הוא שאין להם אלטרנטיבה. אצלנו מקצועית עדיף בלעדיו כנראה.
אורליאן טשואמני נפצע| הקשר שהיה באנקר עבור צ’אבי אלונסו (רביעי במספר הדקות בקבוצה עם 1,224) סובל מפציעת שריר ברגל שמאל. יחמיץ את המשחק נגד ראיו וייקאנו ביום ראשון כמובן בוודאות ולא יהיה חלק מנבחרת צרפת בפגרת הנבחרות. לגבי שיתופו אחרכך נגד אלצ’ה ואולימפיאקוס - קיים ספק. הדיווח הראשוני הוא על היעדרות בת שלושה שבועות.
קודם כל אציין שפרנקו מסטאנטואונו גם כן לא מתאמן ולא ישחק ככל הנראה נגד ראיו וייקאנו, בעוד הדיווח העדכני לגבי פדה ואלוורדה הוא שהוא לא פצוע ויהיה זמין.
-נראה כמו טיימינג לא רע בכלל להיפצע ושוב בלי פגרת נבחרות - שלום לך צרפת.
-מדהים כמה דויד אלאבה לא כשיר לכדורגל. פציעה של שבוע הופכת לשבועיים.
-תמיד אני נגד פציעות ולא מאחל רע לאף אחד. מה שכן, פציעות לעתים גורמות לשינויים בהרכבים. קצת השתעממתי מהשבלונה שלנו. אולי אדוארדו קמאבינגה באמצע ולא באלתור הזה בצד ימין וכמובן שבמשחק נגד ראיו צריכים דברים אחרים. גם דני סבאיוס אופציה. ואם פדה סובל מעומס אז הגיע הזמן טרנט אלכסנדר-ארנולד.
פלורנטינו נפל כאן חזק בקנייה שלו, מתאים בול דווקא למדיניות הרכש של ברצלונה
אמנם סה״כ ראיו, אבל אני לא סומך עליו. שחקן לא אחראי. יש לו תקרה גבוהה מאוד, אבל הרצפה שלו גם נמוכה מאוד. אולי עדיף לשחק שם עם פדה.
לדעתי עדיף שפדה ואלוורדה ינוח גם אם אומרים שאין לו פציעה (שיחק כמה משחקים על הגבול) אבל אין אופציה שבאמת טובה. למשל טרנט זה גם סוג של סיכון אולי בהתחשב בכושר הדל שלו ושאנחנו מתקשים מולם באופן מסורתי. נקודה שרציתי להבהיר היא שנראה משהו קצת שונה הכל הולך חוץ מפרלאן מנדי. ואולי קמאבינגה התגעגע לעמדה האמיתית וייתן משחק טוב
הכל בסדר, מקסימום במקרה הכי גרוע קמבינגה/אסנסיו על המגן וסבאיוס באמצע
כבר יש לנו את כריסטנסן בעמדה הזאת.
אני הייתי ממש תמים וחשבתי שהוא יחזור לעמדת המגן השמאלי כשמרסלו הרי נגמר ולכן שמחתי כי יש לו קרוסים מעולים והיה שחקן חכם. לא ייחסתי חשיבות לכך ששיחק כבלם בזמן האחרון שלו בבאיירן מינכן או שהוא “מבקש” לשחק רק בלם שזה הזוי. החזיק מעמד פיזית בעונת הבכורה אבל לדעתי היה דועך גם ללא הפציעות האכזריות. בהחלט באסה.
למה הוא נפילה? ממעט לשחק, בלם פחות טוב מנאצ’ו גם אם יוולד מחדש וקיבל שכר שמן..כאילו היה כוכב כמו רוברט לבנדובסקי שם…אנטוניו רודיגר הגיע כאחד הבלמים הטובים בעולם. אולי הטוב ביותר בפיק שלו ולכל הפחות בין החמישה..
אני לא רואה באלאבה נפילה. הוא היה חלק קריטי באותה עונה אדירה שהחזירה אותנו למסלול הזכיות בליגת האלופות. לאחר מכן הוא ירד ביכולת - אבל את שלו הוא כבר עשה מבחינתי. למרות השכר העצום שהוא מקבל, בדיעבד הוא היה שווה לנו את זה.
בקיץ אנחנו נפרד ממנו, וכנראה שגם מרודיגר. וואלה שניהם הגיעו בחינם ושניהם בסך הכל הצלחות בעיניי. כמובן שרודיגר יותר והוא אפילו הצלחה מסחררת למרות הפציעה, אבל גם על אלאבה אני לא מצטער.
אני מאמין ומקווה שרודיגר עוד יתן לנו רגעים טובים העונה. ואם יסכים לפיחות במעמד, אז אולי אפילו יחדש לשנה אחת.
שוב חוזר לעניין האופי. רודיגר לוחם באופי ואת הנתונים יש לו. גם בעונה שעברה שהיתה נפל לפני שהברך הכריעה הוא היה הדבר היחיד שיציב בהגנה שלנו.