ת'רד הפציעות הארור: רודריגו גמר את העונה| גם אמבפה ובלינגהאם פצועים וכנראה ייעדרו משמינית הגמר

ויניסיוס ג’וניור מפעיל לחץ לקטעים מאוד-מאוד-מאוד קצרים של המשחק. הוא יותר רציני בעניין הזה מקיליאן אמבפה למשל (לא מבין איך כשנותרו למשל חמש דקות לשחק באנפילד, אנחנו בפיגור והיה לו משחק רע - הוא לא מסוגל לעשות את הספרינט הזה אל עבר השוער המחליף ממארדשווילי ולהפריע לו), וגם פחות עצלן מהעונה שעברה, אבל זה עדיין לא זה. אולי אני בעייתי, אבל יש לי טענות גם לג’וד בלינגהאם. כדי להשוות אם השחקנים שלנו רציניים בעבודת ההגנה אפשר להשוות למשל לראפינייה..

אם לא מספיק לכם צרות, אז הנה עוד אחת.

לפי מארקה, מבאפה שבר אצבע ביד מול סלטה. זה לא ימנע ממנו לשחק, אבל זה יגביל אותו במאבקים פיזיים.

כן גם אני במקום אמבפה הייתי שובר את האצבע, אם הייתי משחק עם השופט הזה:

:rofl::rofl::rofl::rofl:

לפי מקרי עבר, רק טוב יכול לצאת לנו מחלוץ צרפתי עם חבישה ביד

אני קורא דיווחים שהוא לא התאמן ובספק למשחק נגד סיטי.

כמה זה באמת רציני?

כן, כתוב עכשיו במארקה.

הם מציינים שם את האצבע השבורה אבל גם אי נוחות ברגל שמאל. בספק מול סיטי.

לא יודע מאיפה זה בא. למה שזה יהיה נכון? זה לא היה נכון בפריז ולא יהיה נכון אצלנו אלא אם כן נראה שינוי גישה מוחלט. לא סתם אנריקה נפטר ממנו מהסיבה הזו

רק לציין שלא טענתי שזה הפתרון אלא שלפי הקראש שיש לפרז על זידאן זה יכול לקרות

הויסן מאוד חסר, מישהו מעודכן במצב שלו?

פצוע עד להודעה חדשה. אין צפי לתאריך חזרה.

מה יש לו?

הוא בלם בריאל מדריד, זה אחד העבודות הכי מסוכנות שבנמצא.

לא ראיתי דיווח רציני. בהתחלה אמרו שיש לו אי נוחות לאחר שחטף מכה נגד אלצ’ה, ומאז לא היו דיווחים.

No return date set for injured Real Madrid defensive starlet - report - Madrid Universal No return date set for injured Real Madrid defensive starlet - report - Madrid Universal

יש סיכוי שהוא ייכלל בסגל ביום ראשון.

הואסן התאמן היום עם הקבוצה

קמאבינגה ורודיגר בחוץ מול אלאבס.

פדה בספק בגלל עומס😐

גם רודיגר בחוץ.

מישהו יכול לנסות לצייר הגנה? נהיה חייבים להשתמש בקסטייה, אסנסיו וטשואמני היחידים שמכולים לחלטר לגבי מגנים אין לי אפילו רעיון.

3 בהגנה, מסטנטואונו בימין ואולי ווינגבאק התקפי יותר בשמאל (נראה לי שפתחנו ככה פעם עם ויני שם?). אני לא חושב שנראה יותר משחקן קסטיליה אחד בהתחשב ברצף המשחקים האחרון.

יש בכלל 11 שחקני סגל בכירים זמינים למשחק הזה ?

לא נראה לי שאחרי העדרות כזו ארוכה צריך לזרוק את מסטה לרוץ על כל קו ימין.

אני מקווה שנצליח להכשיר לפחות את רודיגר או האוסן שאחד מהם יפתח ליד טשואמני, אסנסיו בימין, מגן קסטיליה בשמאל.