ת'רד הפציעות הארור: רודריגו גמר את העונה| גם אמבפה ובלינגהאם פצועים וכנראה ייעדרו משמינית הגמר

חדשות מרגשות

משהו שכן רלוונטי לכותרת של הדיון….
קיליאן בספק למשחק מחר

זה לא רק למחר, בצרפת יש הרבה דיווחים שהוא יהיה בחוץ לאיזה שבועיים לפחות, בספרד עדיין לא אישרו.

זה מה שקורה כשנותנים לשחקן לא כשיר לשחק משחקים שלמים.

רשמי: מבאפה מחוץ לסגל ורודריגו מורחק, אנחנו מגיעים עם התקפה מאוד דלילה למשחק הזה.

פעם אחרונה שאמבפה היה פצוע זה נגמר 4-1 על סוסיאדד שהייתה בפורמה טובה. זה לא קרה מזמן.. גונזלו צריך להספיק עם הכושר של ויני.

[quote=“Tal_rmcf, post:26, topic:3423”]אמבפה חייב גול אז ויניסיוס שהיה היחיד שרץ והיה עוד בסדר בהתקפה יוצא וגרסיה שהוא חלוץ נכנס לימין כי אמבפה חייב להישאר חלוץ ולהבקיע כדי לשבור את השיא של כריסטיאנו,על הזין העונה שלנו.

הנה קיבל פנדל,מזל טוב,סקורר ענק,מנהיג קטן מאוד
[/quote]

אחר כך 90 דקות נגד קבוצה מליגה רביעית בגביע.

רשמתי את זה לפני חודשיים וחצי כשהוא היה באמוק לשבור את השיא האישי של רונאלדו,במועדון הזה השחקנים מחליטים הכל כנראה.

ראיתי באחד הדפים שאני עוקב אחריהם שרודריגו סיים את הפציעה והוא כשיק לשחק כבר במשחק הקרוב.
לפני הפציעה הוא היה נראה מצויין יש להגיד.
מקווה שיחזור באותה פורמה ורעב לקחת לגולר את המקום ב11

בדיוק למשחקים היחידים שהוא מופיע בהם כל עונה, נגד סיטי…

“העלילה מסתבכת” כמו שאומרים. מארקה בכותרת גדולה: קיליאן אמבפה לא מרוצה מהשירותים הרפואיים של ריאל מדריד ולכן נסע לצרפת כדי לקבל חוות דעת נוספת בנוגע למצב הברך שלו. זו הסיבה מדוע אמבפה לא היה בסנטיאגו ברנבאו בגומלין שמינית הגמר נגד בנפיקה.

כך נכתב בין היתר: “הכדורגלן אינו מרוצה לחלוטין מהצוות הרפואי של ריאל מדריד, שכן הוא מאמין שהם לא סיפקו לו פתרון יעיל בשלושת החודשים האחרונים. מצב זה הוביל לירידה בביצועיו ולרוטציות תכופות בתוך ומחוץ לקבוצה. מצב זה הרגיז את אמבפה ואת פמלייתו, המחפשים כעת פתרונות במדינת מולדתו”.

עוד נכתב כי סביב המשחק נגד בנפיקה גם השחקן וגם צוות האימון הבינו שצריך לקבל החלטה נחרצת ולא להישאר באותו המצב. ואף אחד לא יכול להבטיח כרגע את נוכחותו גם בגומלין נגד מנצ’סטר סיטי בשמינית הגמר.

רודריגו גמר את העונה.

שחקני התקפה זמינים למשחק הקרוב:
ויניסיוס וגרסיה.
אבל אל דאגה מסטנטואונו יחזור נגד סיטי.
תודה לך פלורנטינו.

רודריגו שיחק אתמול עם רצועה צולבת פצועה במשך 20 דקות.

תמונה מאוד לא נעימה: רודריגו עוזב את וולדבבאס היום בסערת רגשות עם אביו שברכב - לאחר הבדיקה הרפואית שעבר שאימתה את החשש - סיים את העונה ולא יהיה במונדיאל. ועכשיו נשאלת השאלה לצד הצער הגדול על הפציעה: רודריגו - לאן?

בקיץ היו הצעות על רודריגו ותמכתי בגישה של “ריאל מדריד מעל הכל” כלומר חשובה יותר מהרצון של השחקן, צריך סגל עמוק וכדומה. לא היו קבוצות על שרצו אותו והיו מוכנות לפתוח את הכיס למרות שפפ גווארדיולה למשל נוהג להחמיא לו לפני כל מפגש בין הקבוצות. עכשיו ריאל מדריד קצת בבעיה, ואולי זה גם גרם לי לשנות גישה בדיעבד אחרי עונה מפוספסת - לגבי שחקנים שלא סגורים במאה אחוז על המקום שלהם בריאל מדריד.

זו הייתה עונה איומה של רודריגו והכי גרועה שלו מאז הפך לשחקן שנחשב לכזה שמגדג את הטופ, ב-2020/21 הוא כבש שער בודד כשסבל משלושה חודשי היעדרות אבל זו הייתה העונה השנייה שלו בקבוצה הבוגרת. בעונת הבכורה בה פרץ לחיינו ב-2019/20 הבקיע שבעה שערים ובדגש על השלושער נגד מנצ’סטר סיטי והראה כמה רגעי קסם, הבקיע שערים בקלות.

למרות המשחק המצוין שלו נגד מנצ’סטר סיטי ובאמת חודש לא רע בדצמבר, הבזקים כמו השער היפה נגד אתלטיקו מדריד - שער שהיה מאוד מאפיין אותו בעבר - אני די הרמתי ידיים לגביו. הוא יכול להיות גג סופר-סאב כשנחה עליו הרוח וזה לא קרה הרבה זמן, כמעט מאז 2022. כלומר כמובן שאין לנו הרבה כלים אבל אם יש שחקנים שיקחו אותנו לתארים זה לא הוא. זה תלוי בוויניסיוס, באמבפה ובג’וד בלינגהאם וסימן שאלה גדול מה עושים עם הברזילאי בקיץ.

לטווח הרחוק זה לא זה. הוא לא מסוגל לייצר רצף משחקים טובים, בטח לא בצד ימין, הוא לא עם סכין בין השיניים שיינצל מצב אחד. כמובן צר לי על מה שקרה ושהוא מחמיץ את המונדיאל ותעודת עניות לצוות הרפואי שלנו שהיה צריך להבין ברגע שמשהו לא טוב קורה. כשמתפספס לנו שוב ושוב ושוב בכמה מקרים אז יש כאן “מחלה” ולא טעות אנוש.

אני חושב שהדיבורים אגב על “רודריגו בכנף שמאל=מפלצת כדורגל” הם חלומות באספמיה. הוא לא היה קורע רשתות בפריימרליג ומתמודד על תואר שחקן העונה.

כולי תקווה שרודריגו ייצא חזק מזה. הוא צריך להיות בחיק משפחתו בימים הקרובים ואחר כך להתחיל את השלב הכי קשה של השיקום אולי, להתייעץ עם שחקנים שעברו את זה. אולי זה יחזק אותו מנטאלית להמשך הקריירה.

נ.ב: במקרים כאלה אנשים צריכים לשלם מחיר, מינימום ‘לעלות לשימוע’. לא הביאו איזה דוקטור כדי שיפקח על מה שקורה במרפאה של ריאל מדריד? לא יכול להיות שרודריגו אתמול המשיך לשחק עם פציעה כזו. ראיתי שמשהו בו לא עובד, כמובן שאיני רופא, זה לא התפקיד שלי. צריך לבנות צוות רפואי חדש וגם צוות חדש של מאמני כושר. זו רשלנות לשמה

יש לנו צוות רפואי בקבוצה?
כמות הפציעות שיש לנו בשנתיים האחרונות לא הגיונית, רוב הפציעות הם גם פציעות שריר מה שיותר גורם לחשוב מה עושה הצוות הזה?
איך מאפשרים לשחקנים לשחק כשהם פצועים?

אתם נדפקתם קשות. בקיץ עוד יכלתם למכור אותו לאיזה סיטי, צ׳לסי או ארסנל. אף אחת לא תהמר על שחקן ספסל אחרי קרע ברצועה.

אני לא חושב שהיו הצעות כאלה בקיץ. אולי קבוצות נבלהו מהמחיר. מה שדווח אלה בעיקר שמועות על קבוצות כמו טוטנהאם וכדומה. פפ גווארדיולה נוהג להחמיא לו לפני כל משחק נגד מנצ’סטר סיטי, זה לא אומר שהוא היה בהכרח שופך עליו הרבה כסף. אני לא יודע איך זה מצטייר כיריב ואני לא זוכר קלאסיקו בו רודריגו היה בצד שמאל אבל אני חושב שהדיבורים כאן בפורום או בכלל על “רודריגו בכנף שמאל הוא מפלצת כדורגל” - הם שטויות. הוא לא היה קורע רשתות בפריימרליג ומתמודד על תואר שחקן העונה.

מאותה הסיבה שמאפשרים לשחקנים לפטר מאמנים…

זה מה שמגיע כשלא נפתרים משחקן בזמן

כבר שנתיים שהיינו חייבים למכור אותו - שחקן עם מעמד לא ברור, שהעמדה שלו תפוסה והוא בינוני בשאר העמדות ובכל מקרה מופיע חודשיים בעונה

במקום למכור ולאזן ולשפר את הסגל - ניתקע איתו במרכז שיקום שפתחנו על הספסל עד שיסתיים החוזה

רצה לקחת לו מהכישרון,מסתבר שלקח ממנו את הברך הפגומה.

רגע הפציעה ב 8:11

לא נראה מאוד אלים, סתם עבירה טיפוסית של חטאפה.

מה כבר מאסטה אמר לשופט שהצדיק אדום ישיר?
זה מה שרשום בדו"ח של השופט

צפוי לקבל עונש הרחקה מ 2 משחקים לפי החוקים של לה ליגה, לא אחד.

הוא לא נפצע מהדחיפה. הוא נפצע מהשינוי כיוון. בתור מישהו שקרע רצועה 3 פעמים, ככה זה בדיוק קורה. הוא פשוט שינה כיוון מהר מדי כשהוא שם יותר מדי משקל על הברך. אפשר לראות שלפני הדחיפה הוא כבר מקפל את הברך שנפגעה.