ת'רד הפציעות הארור: רודריגו גמר את העונה| גם אמבפה ובלינגהאם פצועים וכנראה ייעדרו משמינית הגמר

אתה צריך לשנות את הכינוי שלך למיליטאו או ראפיניה אלקנטארה.

סיטי נושמת לרווחה :sweat_smile:

וואוו, זה מרגיש מוגזם ברמה היסטורית.

על גבול הרשלנות פושעת

יש תקדימים לסדר גודל כזה? כמות השחקנים שנפצעים פציעות ממושכות ככה? ושחקנים שנפצעים שוב מיד אחרי שחזרו מפציעה אחרת? מה קורה?

חבל על הילד הזה.
היה צריך לברוח ביום שאמבפה חתם.
הוא לא הבין שהוא תמיד יהיה בצל.

ומה עם עונת 2023/24 בה היה שחקן הרכב קבוע הרבה מאוד זמן וסיים עם מספרים לא רעים עד טובים אבל בטח לא וואו? (וזה בעונה בה ברהים דיאס היה מדהים ולא קיבל הרבה הזדמנויות ב-11 וכשכן קיבל ראינו גולאסו נגד לייפציג למשל). זה שהוא מבקיע כל עונה נגד מנצ’סטר סיטי זה מעולה ויש לו גם את הפיק של חודשיים ולעתים כמה משחקים גדולים בכנף שמאל, אבל הוא גם נעלם לתקופות ארוכות מאוד בכל עונה ועונה. כמובן מרחם עליו בגלל הפציעה ולא מתכחש לכישרון שלו אבל יש שם בעיה. הוא שחקן התקפה שאין לו עונה עם 20 גולים בקריירה זה לא שהוא משחק מגן ימני.

אגב בעונה שעברה חלק מההתעקשות לשלב גם אותו בהרכב הוציאה מאיזון קבוצה שגם ככה יש לה בעיה באיזון. ממרץ והגולאסו נגד אתלטיקו מדריד הוא שכח להבקיע.

עונת 2023/24: 17 שערים ו-9 בישולים ב-3,707 דקות [51 משחקים]
עונת 2022/23: 19 שערים ו-11 בישולים ב-3,853 דקות [57 משחקים]

לא הבנתי.
אתה נותן לי פה 2 עונות ברציפות של 30 מעורבויות בשער, כשהוא כינור שלישי, לא בשיאו ומחוץ לעמדה, ועוד מציג את זה כ-‘‘לא וואו’’? אתה עושה צחוק?

אתה לא מבין שאתה רק מחזק את הנקודה שלי.
השאלה פה היא לא היציבות או המנהיגות. מעולם לא בנו סביבו את הקבוצה, או רצו איתו בעמדה שלו ונתנו לו תפקיד של שחקן מוביל. השאלה פה היא נטו עניין של כישורים ויכולת שיא, ורודריגו הציג בפן הזה פוטנציאל ענק. רק צריך מועדון שיבנה עליו.

ורק צריך את כל התנאים המושלמים כדי להצליח. הוא שיחק מספיק ושבע עונות כאן הן הרבה. בדאבל האחרון הכל התחבר לנו אז גם ברהים דיאס - תראה את הסטטיסטיקה שלו - הוא וורלד קלאס? אלה מספרים לא וואו לשחקן התקפה והצד השני של עוד כוכבים בהרכב זה שלא כל הפוקוס עליו. היו גם עונות פחות טובות אתה יודע. את הרצף בלי גול אתה זוכר? שג’רארד מרטין ביטל אותו בקלות בגמר הגביע.

בסדרג גם קררראס ‘‘ביטל’’ את ימאל בקלאסיקו.
אנחנו לא רצים לזרוק אותו לכלבים בגלל זה.

אתה מנסה להסתכל בכח על החלקים הלא טובים שלו, אני מנסה להסביר לך שזה לא רלוונטי כשמדובר בשחקן שלא מקבל את התנאים הנכונים.
ע’'ע ראפיניה.

מה המצב של רודריגו מבחינת השכר? איפה הוא עומד בהיררכיה של הקבוצה?

במילים אחרות - כמה ריאל מפסידה מאי היכולת (אולי) למכור אותו בקיץ, וכמה היא יכולה לדחוף במקומו אם באמת ייעדר ל-10 חודשים מעכשיו?

תגיד לי שאתה אוהד ברצלונה בלי להגיד לי שאתה אוהד ברצלונה

לפי ההערכות הוא משתכר סביב 12-14מיליון יורו בשנה.
ההישארות שלו פוגעת בנו ללא ספק אך מבחינת פיירפליי אנחנו מסודרים, נוכל למכור שחקנים אחרים כדי להכניס קצת מזומנים.
אל תשכח שבקיץ החוזים של סיבאיוס ואלאבה נגמרים, השני מקבל שכר גבוהה יחסית לכן מתפנה אצלנו מקום.

אז גם קררארס פרש מהמשחק מול סיטי, אולי ארבלואה יעלה לשחק וזהו?

אם הוא יוכל גם לקרוא לכמה מהחברים שהוא שיחק איתם, לא מופרח שנראה הרבה יותר טוב ממה שאנחנו נראים עכשיו.

לצערנו גם בשיאו הוא לא היה שווה יותר מדי (אם כי אני חייב להודות שמאוד אהבתי אותו) במשחקים האלה.

מצד שני, תן פה איזה צ׳אבי אלונסו (אפילו הנוכחי בטוח יכול לתת כמה דקות טובות) וזה יפתור המון בעיות בקבוצה הזו.