מאז הפרשה השחקן אמר במפורש שהוא אמר מילת סלנג שהיא הומופובית, היא פשוט נשמעת כמו מילה אחרת שהמשמעות שלה היא קוף ולכן ויני חשב שהוא אמר לו מילה גזענית.
זה לא רק ויני, זה עוד 3 שחקני ריאל.
אתה מנסה להגיד שכל ה 4 התבלבלו וטעו טעות תמימה? לא נראה לי. אחד עוד הייתי מאמין, אבל לא 4.
לפחות חלקם שקרנים, והם יוצאים בלי עונש.
שוב פעם אתה טוען טענה ללא שום ביסוס, מה ההוכחה שלך שפרסטיאני לא שקרן אני לא מבין?
הטענה שלי היא ההחלטה של אופ’'א.
הוא לא מואשם בגזענות. לכן מי ששמע אותו אומר משהו גזעני לויני הוא שקרן.
מה ההוכחה שלך שויני לא שקרן?
אף אחד לא טעה, ברור שפרסטיאני קרא קריאות גזעניות, אבל בגלל שכיסה את הפה אי אפשר להוכיח כדי להרשיע אותו בזה, בגלל שכבר הודה שהוא אמר משהו הומופובי הרשיעו אותו בזה, בחרו את ההרשעה הבטוחה.
אני לא מבין מה אתה עדיין מחפש בסיפור הזה.
אין לי הוכחה שויני לא שיקר, כמו שלך אין הוכחה שהוא שיקר, זה מילה מול מילה, פרסטיאני יצא זכאי כי אין מספיק הוכחות נגדו, זה לא אומר שויני וכל השאר שיקרו.
ברור שוויוני משחק על העניין הגזעני כל חייו, והוא לא יגיד שהוא אמרה לו מילה הומופובית כי בטוח שהוא גם משתמש בזה. זה לא חקירת משטרה שמישהו צריך להיענש על עדות שקר.
שוב, עצם זה שהבנאדם היה בחזקת אשם רק בגלל מילה, בלי שום הוכחה, זאת בושה.
אז הם רצו להשעות אותו בגלל ״הומו״. העיקר שהקוף הקטן יהיה מרוצה. פתאטי.
אני שם את כל מה שיש לי ששחקני ריאל ש״שמעו״ שהוא אמר לו ״קוף״ משקרים. אף אחד לא אמר בבירור מה הוא אמר, כי הם משקרים. ועוד אמבפה טוען שהוא שמע אותו אומר את זה כמה פעמים! כמה פעמים ואין פריים אחד? אוקיי. שקרנים.
שוב פעם, אתם באים לפה, מדברים שטויות ללא שום ביסוס, ללא שום הוכחה חוץ משנאה טהורה לוינסיוס.
זכותכם לא להאמין לו, רק שדעתכם לא באמת מעניינת אף אחד.
כמו שאתה אומר שויני שקרן אני יכול להגיד שפרסטיאני מגעיל ושקרן ואני לא מאמין לו, מי ששונא הומואים סביר להניח שהוא גם גזען לא?
חחח איזה טמבל הפרסטיאני הזה,הפליל את עצמו בסוף,מאמין לויניסיוס שהוא אמר לו קוף,אחרת לא היה מסתיר כמו פחדן את הפה,אבל טוב מאוד שלא האשימו אותו בזה כי אין לזה הוכחה חד משמעית.
אגב,איך יכול להיות שהודעות רגילות נמחקות והודעות שבהן מכנים שחקן בכינוי קוף נשארות להסריח פה את המרחב?
אותי עיצבן אז שהרחיקו את פרסטיאני מהגומלין ללא שום הוכחה או חקירה. האמינו ל 4 שחקני ריאל.
עכשיו מסתבר שהוא לא אמר את מה שהם טענו, אלא אמר קללה אחרת. אופ’'א לא הזכירו את עניין הגזענות בכלל, מבחינתי זאת הוכחה שלא היה.
אז המסקנה המתבקשת היא שהם שיקרו, חלקם לפחות. הם לא יקבלו על זה עונש, וזה לא בסדר.
זה לא מסתבר זה פשוט לא הוכח כי הוא הסתיר את הפה,אם כבר אז מסתבר שהוא כן אמר קוף כי הוא דאג להסתיר את הפה כשאמר קוף אבל קללות אחרות הוא אמר בגאווה וגם הודה בזה אחרי המשחק.
בקיצור רק על הטמטום הייתי מרחיק אותו לחצי שנה.
אתה צודק. הוכחה זה דבר קריטי מאוד. 4 שחקנים מריאל טוענים ששחקן מסוים אמר משהו-למה אין פריים אחד? ואם אין פריים אחד, אין הוכחה. אי אפשר להאשים בלי הוכחות. אי אפשר להאשים מישהו בגלל מילה, זה לא עובד ככה.
קודם כל אם דעתנו לא מעניינת אתה לא חייב להגיב. יש פה סתירה.
דבר שני לא, מי ששונא הומואים לא בהכרח גזען. חוץ מזה מי אמר לך שהוא שונא הומואים? אני אומר למלא אנשים ״הומו״ כגנאי ויש לי מלא חברים הומואים.
זה שאופ"א לא מצאה הוכחות לא אוצר שהבחור זכאי, זה ברור שהבנאדם פלט קללות גזעניות, הוא לא טרח לכסות את הפנים כשהוא אמר לו אתה הומו, אחר כך הוא כן כיסה את הפה, זה שאתם מתעלמים מזה זה פשוט מצחיק.
שחקני רירל שיקרו, תרחיקו אותם לשנה מהמגרשים, מה זה הסרט הזה?
שביט, יש לך הוכחה אחת שויני שיקר?או שזה פשוט האגנדה שלכם?
אני לא יודע מה קרה בין שניהם, יכול להיות שויניסיוס אומר את האמת ויכול להיות שלא גם, אני פשוט לא נחרץ כמוכם לשום צד…
הם חייבים לצייר נראטיב שאופא בכיס של פלורנטינו אחרת לא הגיוני שהקבוצה הטובה בעולם מודחת ברבע הגמר על ידי אתלטיקו,רק לחשוב מה היה קורה אם הם היו מאבדים נקודות אחרי שיפוט כמו שהיה לנו מול בטיס אתמול.
אשמח להסבר מה הקשר בין אירוע במשחק פלייאוף בין ריאל מדריד לבנפיקה, להדחה של ברצלונה על ידי אתלטיקו, ולמה אם העונש לשחקן בנפיקה לא מוצדק אז זה מוכיח שברצלונה לא עפה ברבע בצורה ספורטיבית?
אחסוך ממך את הבקשה להבין מתי ברצלונה הוגדרה על ידי כל מי שהוא לא טל כ"קבוצה הטובה בעולם". עליי.
א. מה היה אתמול?
ב. חבל שאין דוגמאות לאיבודי נקודות של ברצלונה העונה עם שיפוט בעייתי. אחרת היה אפשר ללמוד מאירועי עבר מה כל אחד ואחד מאוהדי ברצלונה פה היה אומר.
אם אופט בכיס של פלורנטינו אז כמובן שהוא גם לא רוצה שתזכו ופועל בהתאם,נחכה לראות מה יסתיים עם התלונה ששלחתם לאופא על השיפוט.
אל תחסוך,פשוט תשמע את ההתבטאויות של הנשיא שלכם.
אין לי כח להיכנס לזה כי אין טעם,אנחנו קבוצה פח חסרת אופי ובגלל זה אנחנו מקום שני.
חבל.
לא! זה כל הקטע! זה לא ברור כי הוא כיסה את הפנים! כמה פעמים הראתי פה דוגמאות של שחקנים שמכסים את הפה כשהם מדברים, זה אומר שהם אמרו קללות?
אתה יודע כמה פעמים שחקנים במגרש אומרים אחד לשני הומו? 583858 פעם. קוף או כושי זה הרבה יותר נדיר.
המכתב שלנו לא הגיע לאופ"א כי תיבת הדואר מלאה במכתבים שלכם. ייקח קצת זמן עד שנדע מה יהיו התוצאות.
אז הטיעון שלך אומר שההיגיון של אוהדי ברצלונה הולך ככה - אם פרסטיאני לא עשה שום דבר רע במשחק של ריאל מדריד נגד בנפיקה, בשלב הפלייאוף, ועדיין נענש וייעדר ממשחקים של בנפיקה שכנראה לא קשורים לברצלונה או לריאל מדריד (לפחות עד שיהיה ידוע מה ההגרלה של העונה הבאה), זה אומר שפלורנטינו מחזיק את אופ"א בכיס ולכן גם ברצלונה לא עברה את אתלטיקו ברבע הגמר בענף אחר לגמרי של עץ הנוקאאוט? אני מבין נכון?
תאמין לי, אנחנו לא כאלה מסובכים. הבכיינות שלנו הרבה יותר בסיסית מזה, ומבוססת על תיאוריות קונספירציה הרבה יותר פשוטות.
אבל טענת נגד האוהדים פה, לא? אז מה קשור לאפורטה?
אז אין טיעון. הבנתי.
היה לנו כבר דיון בעניין הזה. אני חושב שאתה נחרץ מדי. אתה משוכנע: ויניסיוס שקרן. אני תמיד הייתי זהיר והצגתי טיעונים למה אני חושב שאין לוויניסיוס סיבה לשקר - הוא כבש שער ענק במשחק חוץ בתקופה לא טובה שלו, והיה ברור שדבר כזה יביא לעצירת המשחקים וקטיעת המומנטום.
תנסה רגע לעשות את ההפרדה בין זה שוויניסיוס טיפוס מעצבן ממש, פרובוקטור או.קיי, נופל מכל מגע ומנסה להפיל את השופטים והיריבים בפח. “לביים” קריאות גזעניות זה לבל אחר לגמרי של טירוף. אני חושב שאין קשר ודבר אחד לא משליך על השני. לא ציינתי גם את מה שחושבים או אומרים החברים של ויניסיוס על המגרש, מבחינתי זה לא רלוונטי. אי אפשר לדעת.
מופתע מהעונש של אופ"א, חלקו גם על תנאי, וזה יותר למען ‘יראו וייראו’ לדעתי מאשר שיש להם כביכול הוכחות על משהו שקרה.
לגבי אתמול: לא כתבתי על זה מילה בסיכום המשחק שלי, ובכל-זאת: כנראה שהגיע לנו פנדל אחרי נגיעת יד ברורה של שחקן בטיס. לגבי האירוע השני של עבירה של אנתוני על מנדי אני לא מסכים. ובכל מקרה זו לא הסיבה לתיקו אלא שאנחנו קבוצה של ליצנים.