ת'רד היריבות ::

לפעמים מותר נכון ? :yum:

האמת שזה ממחיש בדיוק את מה שקורה.

אנחנו תקועים ב1986 רק בלי פרגוסון…
מי שמנהל את המועדון הוא בנקאי מבנק טפחות…

המצב הזה כל מביך וכל כך מטופש שהוא הפסיק לעצבן אותי , זה עד כדי כך עצוב. מועדון בסדר גודל הזה נמצא בדימדומים כבר 6 שנים , למה ? כי פאקינג בנקאי החליט שהוא הסמכות העליונה מצד הכדורגל כאילו הוא מינימום פרגי. כמה צעדים הכרחיים ומאוד פשוטים יכולים להחזיר אותנו למסלול , אבל למה ? יש לנו ספונסרים.

אולי לא הרבה אוהדי יונייטד יסכימו, אבל הכישלון להיכנס לטופ 4 והעובדה שכבר 6 עונות אנחנו בקושי עושים זאת, היא ברכה. רק אחרי מספיק כשלונות מישהו יעצור את השיכור המחורבן הזה שמחריב את המועדון. כל עוד טופ 4 מושג וספונסרים חותמים , מבחינת ההנהלה הכל טוב.

אני חייב להודות שעד לפני כמה זמן יוניטד היה אחד מעודונים הלא אהובים עלי באנגליה. בגלל שחשבתי שכל האוהדים שלהם סנובים . הפורום הזה לאט לאט גורם לי לחשוב שטעיתי. אני חושב שאני יהיה בעדכם שנה הבאה. מי יתן ותחזירו את הסקאוזרים לחורים שלהם. ובהודעה זו גרמתי לאבי היקר להוציא אותי מהירושה ואחי הגדול יוציא עלי חוזה :sunglasses:

זה כמו להגיד שכל אוהדי ברסה הם כמו אלה מברסהמניה … שנייה, בעצם כך זה הרוב :smirk: אבל כמה מכם פה מצילים את המצב העגום הזה.

באמת ? למה סנובים ?
אהה בטח בגלל כל ההיסטוריה של מאמנים ל40 שנה וכאלה…

אולי אנחנו לא סנובים כי אנחנו שק חבטות ? :sweat_smile:

היה את כל מרירות סביב ההדחה שלנו בעונה אחרונה של ריקארד ואחרי זה הגמרים …

ניסיתי להיות נחמד,… אני עדיין יכול לחזור לשנוא אותכם , אם זה הבעיה :wink:

אני מכיר רק את ליברפול של שנות האלפיים. הינה מילים משעשעות של אלון עידן מ"הארץ", שאולי הותיקים פה יתחברו אליהן (ויבינו למה כבר לא שונאים את ליברפול)

“… תבין, בעיני אלו שאלות לא חשובות. הרבה יותר מעניין לראות איך השנים שחלפו נטלו מפלצת אדומה במיל’ כמו ליברפול, אחזו בצווארה, טלטלו ממנה את היהירות, המונופוליסטיות, ההישגיות – אוי, כמה שתיעבתי אותה אז בשנות ה-80’ - והותירו אותה שרועה על הדשא, בובת אנדרדוג אהובה ורומנטית, שכעת כולם שמחים ביקרה. יש בכך כדי ללמד משהו על המחזוריות הנהדרת של הטבע שמתגלמת גם בכדורגל.
… אני מייחל לימים שבהם גם מפלצות כמו ריאל מדריד, ברצלונה ובאיירן מינכן ייאלצו לתעות שנים ארוכות במדבר הצחיח של הכדורגל, כשהן עייפות, צמאות ומיואשות; ימים בהם ייאלצו לפתח, בניגוד לרצונן, די.אן.איי לוזרי, משועשע ואירוני, עמוס בשירי אהדה של ייאוש, בדיחות עצמיות ואמונות תפלות; די.אן.איי שלא תוכל אלא להימשך אליו, אם מתוך רחמים, אם מתוך הערכה להומור העצמי המשובח. אלוהים אדירים, האם אחיה מספיק שנים כדי לראות את היופי הזה?”

(קצת חצוף, ריאל מדריד דואגת כל כמה שנים להתרסק בצורה מהדהדת, היא פשוט גם חוזרת באותה מהירות).

שחקני בארסה עם הכי הרבה שערים בליגת האלופות מאז תחילת העונה שעברה.

מסי 18
שער עצמי 5
דמבלה 4
פיקה 3

מעונת 16-17:
מסי 29
שער עצמי 7
ארדה טוראן 4
דמבלה 4
ניימאר 4

שחקן בארסה היחיד שכבש שער חוץ בנוק אאוט הצ’מפיונס ב-4 העונות האחרונות: מסי (3 שערים).

אבל היי, העיקר שהבעיה של ברצלונה בצ’מפיונס היא שמסי לא עושה את ההבדל!

יותר מביכה בעיניי משער עצמי היא נוכחותו של ארדה טוראן ברשימה כלשהי שקשורה לברצלונה (ולא בתור שער עצמי בעצמו).

בלי קשר לאשמה שמגוחך להטיל על מסי המסכן. אני עדיין מנסה להבין מה עבר לו בראש כשלא בעט מ-10 מטר אלא ניסה לעבור את מאטיפ. הוא שם את זה ברשת בעצימת עיניים עם הגב לשער כשהוא בועט עם הירך. מה הוא מחליט להתחכם פתאום?

שמועות על כל שהנסיך ויורש העצר בן סלאמן מסעודיה במגעים לקניית יונייטד, בעבר כבר עלו השמועות הללו כשנטען גם שהוא רוצה להתחרות בסיטי שנשלטת בידי יריביו.

לא חדש ולא קורה כרגע, ומאחל שגם לא יקרה בעתיד כי אז כבר אאבד עניין לחלוטין.

אתה לא חושב שהוא יכול להזרים הרבה כסף? ליצור משהו חדש? בינתיים למרות שבמובנים רבים הם הרסו את הכדורגל הקבוצות שבידי הערבים מצליחות.

מסכים, מסי טעה במהלך ההוא. עם זאת, מכאן ועד לומר שהוא לא שחקן שעושה הבדל…

אמרתי, מגוחך להטיל עליו את האשמה. הוא משחק לבד. אולי למעשה הטענה היא שמאחר והוא משחק לבד - הוא בהכרח האשם.

@Master_M כסף זה לא הכל, וגם ככה יש מספיק ממנו. יונייטד הקבוצה הכי עשירה בעולם כשהיא נראית כמו לשלשלת של יונים בתת תזונה. אם היינו נראים כמו ליברפול, רחמנא ליצלן, המצב היה כנראה אפילו טוב יותר. אני מעדיף שהמועדון שלי ישאר מנצ’סטר יונייטד ולא יהפוף לסניף של אל קעידא או צעצוע של סעודי עם יותר מדי כסף וזמן פנוי.

מעדיף את הסעודים על העושקים היהודים. אני אוהד יונייטד, רכישת יונייטד על ידי כל גורם שיעשה לה טוב , מבורך בעיניי. נמאס לי לראות את מה שקורה בקבוצה הזאת, זה מרגיז אותי כי כמעט כל פעולה שנעשה תביא שיפור, הבעיות במועדון הן בעיות שכל אדם בעל זוג עיניים ומוח יכול לשפר. המועדון מנוהל נטו לכיס של הזבלים מארהב, בקצב הזה לא יהיה ניתן לצפות במשחקים של יונייטד יותר. המשחקים שלנו זוועתיים , ברמה נמוכה יותר מקבוצות בליגת העל (לא צוחק בכלל).

אגב יש משהו שמאז המשחק אני חושב עליו,במצב הזה של מסי כאשר מאטיפ מוציא לו את הכדור מהרגל היה נבדל של אלבה?

אחרי המהלך כאשר הכדור היה ברגליים של ליברפול שאקיר(השופט) הרים את הידיים שלו קדימה ונתן לליברפול יתרון להמשיך לשחק

היה נבדל, השופט נתן יתרון לליברפול שיצאו למתפרצת. זה מה שגם השדרן האנגלי בשידור אמר.

היה נבדל ולכן כל הדיבורים על ההזדמנות של מסי לא רלוונטיים. ה-VAR היה פוסל את השער.

זה קצת קשור לפולטיקה (אבל מה לעשות שהיום כדורגל ופוליטיקה כרוכים אחד בשני במיוחד עם המפרץ הפרסי), אבל הקטארים וכל השייחים עושים רע. זה חלק מאסטרטגייה שנקראת Soft Power.

*עשיתי על זה עבודת מחקר קצרה, אבל זה נושא קצת פרובלמטי כי הוא יכול להיחשב כהכללה.

מי זה היחב"ליסט הזה? :grin: