אייי זה כאב , אבל אם לומר את האמת טוטנהאם קבוצה גרועה. ליברפול במשחק חלש מאוד בסטנדרטים שלה וטוטנהאם פשוט מחרבנת במכנסיים.
פנדל לא היה, אבל אני חושב שהפנדל הציל את טוטנהאם ממשחק הרבה יותר מביך.
מקווה שאלדרווילד יגיע אלינו:
אייי זה כאב , אבל אם לומר את האמת טוטנהאם קבוצה גרועה. ליברפול במשחק חלש מאוד בסטנדרטים שלה וטוטנהאם פשוט מחרבנת במכנסיים.
פנדל לא היה, אבל אני חושב שהפנדל הציל את טוטנהאם ממשחק הרבה יותר מביך.
מקווה שאלדרווילד יגיע אלינו:
לעונה הגדולה הזו בליגת האלופות הגיע גמר טוב יותר. טוטנהאם עדיין לא משתייכת לרמות האלה, אבל כל הכבוד לה שהגיע לאן שהגיעה.
ליברפול במשחק לא טוב (אם כי ממושמע- קלופ לא רצה להפסיד עוד גמר), ועדיין ניצחה בלי קושי מיוחד.
ההבדל בין מאמני העל כיום לבין מוריניו של היום הוא שהמאמנים האחרים יודעים לעשות מוריניו כשצריך, אבל מוריניו עושה מוריניו כל הזמן.
לא ראיתי את רוב המשחק, אבל קלופ קפץ על המציאה עם הפנדל. ראה שיש לו יתרון, והבין שאין סיבה להתאמץ ולהסתכן מול טוטנהאם הגרועה. עם פחות פרגמטיות, הוא היה ממשיך לתקוף בחמת זעם ומשאיר את החלק האחורי חשוף.
לפעמים צריך להיות חכם, וזה מה שקלופ ופפ למדו ממוריניו. לפעמים צריך לשחק כדורגל, ואת זה הוא לא למד מהם.
בחמש העונות האחרונות, יתרון של 1-0 לא הספיק לניצחון. בשורה התחתונה, קלופ ניצח, אבל הגישה שלו אחרי הפנדל הייתה מאוד מאכזבת לצופה הנייטרלי, והוא גם לא היה רחוק מלשלם עליה. טוטנהם הייתה שווה שער, והיא שיחקה מצויין במחצית השנייה, בהינתן שליברפול ויתרה על הכדור והגנה בטירוף. בשני הגמרים של ריאל מול אתלטיקו, ריאל בקושי הגיעה למצבים ב90 דקות- זו סיטואציה קשה.
נחמד שבעונה שעברה השוער לקח לליברפול את הגביע, והשנה השוער העניק לה אותו במו ידיו.
זו הייתה העונה הטובה ביותר של ליגת האלופות שראיתי, לגמרי חוויות ששוות גמר אחד חלש.
עוד נקודה: אני לא רוצה עוד גמרים בין קבוצות מאותה מדינה. שני הדרביים של מדריד והגמר היום לא היו טובים. ב-2014 הייתה דרמה בסוף, אבל המשחק ההוא יכל להיגמר עם שער אחד בגלל טעות של קאסיאס.
לא ראיתי את הגמר, מהתגובות פה אני מבין שהוא לא היה ברמה גבוהה. אבל זה לא ישנה שזו היתה עונת הצמפיונס הכי טובה והכי כיפית שיצא לי לראות.
ברכות לליברפול, אבא שלי חוגג . אח שלי, סקואזר מלידה, ברגעים אלו עסוק בלשמוח לאידי יותר גרוע מאוהדי מדריד. תודה לך ארנסטו
גמר צריכים לנצח, לא לתת הצגות, ליברפול העונה היא אולי הקבוצה הכי טובה הגנתית בעולם, לתת לה גול במתנה בדקה ה-2 זה 90% הפסד.
הגול של אוריגי איחר להגיע, אחרי שטוטנהאם לא התקרבה למצב לשער והמאמן שלה זרק שחקני התקפה למגרש היה ברור שליברפול תעקוץ במתפרצת קטלנית, זה לא קרה הפעם, לפחות אוריגי כרגיל היה שם.
אם לא השער המוקדם ליברפול הייתה מנצחת בדרך הרגילה עם כדורגל שוטף, אבל אנחנו לא מתלוננים על הדרך, הגביע חזר הביתה ! עונה הבאה מחזירים גם את הצלחת למקום הטבעי שלה.
מי היה מאמין לפני 3 עונות שבסוף 2019 תהיה לנו קבוצת על, אחד מ 3 הקבוצות הטובות בעולם כרגע(לדעתי הכי טובה, אבל אני משוחד).
זה צ’מפיונס רביעי רצוף שלי ו-5 ב-6 עונות.
הלו, הלו, טיטי, זה לא הוגן, אתה משחק בשתי קבוצות
היה גמר משעמם בצורה בלתי רגילה, הכי גרוע שאני זוכר מאז הגמר של 2003, אבל הקבוצה הראויה ניצחה. ללא ספק מגיע לפרויקט של קלופ תואר גדול.
בהחלט הקבוצה הראויה ניצחה. אבל לעזאזל זה היה קשה לצפייה, אני לא חושב שאם הייתי אוהד של קבוצה אחרת מאשר יונייטד הייתי מסוגל לצפות עד הסוף(היות ויונייטד אימנה אותי היטב לצפות 90 דק בזבל)
צמרת טבלת הפרמיירליג בסיום עונת 2018/19:
מקום 1 - אלופת אנגליה
מקום 2 - אלופת אירופה
מקום 3 - זוכת הליגה האירופית
מקום 4 - סגנית אלופת אירופה
מקום 5 - סגנית הזוכה בליגה האירופית
הפריימרליג העונה מימש את מקסימום הפוטנציאל שלו, החל מעונה הבאה ירידה למטה והפיכה הדרגתית של הטופ6 לטופ3.
מקום 6-
פתיחה קטלנית לסולשיאר בליגה עם צ’לסי בבית ואז וולבס בחוץ, מארחים את ליברפול באוקטובר ובדצמבר דרבי בחוץ.
הרשימה המלאה:
UNITED’S PREMIER LEAGUE FIXTURES 2019/20
Sun Aug 11 Chelsea H
Sat Aug 17 Wolverhampton Wanderers A
Sat Aug 24 Crystal Palace H
Sat Aug 31 Southampton A
Sat Sep 14 Leicester City H
Sat Sep 21 West Ham United A
Sat Sep 28 Arsenal H
Sat Oct 5 Newcastle United A
Sat Oct 19 Liverpool H
Sat Oct 26 Norwich City A
Sat Nov 2 Bournemouth A
Sat Nov 9 Brighton and Hove Albion H
Sat Nov 23 Sheffield United A
Sat Nov 30 Aston Villa H
Tue Dec 3 Tottenham Hotspur H
Sat Dec 7 Manchester City A
Sat Dec 14 Everton H
Sat Dec 21 Watford A
Thu Dec 26 Newcastle United H
Sat Dec 28 Burnley A
Wed Jan 1 Arsenal A
Sat Jan 11 Norwich City H
Sat Jan 18 Liverpool A
Tue Jan 21 Burnley H
Sat Feb 1 Wolverhampton Wanderers H
Sat Feb 8 Chelsea A (Matches to be played 8 or 15 February)
Sat Feb 22 Watford H
Sat Feb 29 Everton A
Sat Mar 7 Manchester City H
Sat Mar 14 Tottenham Hotspur A
Sat Mar 21 Sheffield United H
Sat Apr 4 Brighton and Hove Albion A
Sat Apr 11 Bournemouth H
Sat Apr 18 Aston Villa A
Sat Apr 25 Southampton H
Sat May 2 Crystal Palace A
Sat May 9 West Ham United H
Sun May 17 Leicester City A
בזמן שוודוורד ישן על האף היריבות בצמרת עושות אחלה עסקאות בדדליין.
ארסנל מביאה את המגן השמאלי טירני מסלטיק ובמהלך בזק מחתימה את דויד לואיז מצ’לסי לחיזוק ההגנה המחוררת שלה.
טוטנהאם מביאה את לו סלסו מבטיס (קשר שני הקיץ בזמן שמראש הקישור שלהם היה די סבבה).
סיטי משלימה את ההעברה של קאנסלו מיובה תוך כדי שהם נפטרים מדנילו.
לא מתלהב מארסנל ודויד לואיז הוא בטח לא פתרון להגנה עלובה, אלא רק עוד קיסם למדורה.
טוטנהאם משאירה לנו אבק, ועל סיטי חבל לדבר. אפשר להתעודד מכך שהסקאוזרים המטונפים לא עשו שום דבר משמעותי הקיץ, ולכאורה סיטי כן התחזקה, כך שעל הנייר הפער ביניהן גדל ומובטחת אליפות נוספת לנבלות במקום לחלאות.
אתה בטוח שזה מה שיפתור להם את הבעיה? לי זה נשמע, “החתימה את דויד לואיז בשביל לספק לנו עוד חומר שהיה על מה לצחוק על ארסנל יותר”
ארסן ונגר אולי בגופו עזב את ארסנל, אבל ברוחו הוא תמיד יהיה שם.
הצורה היחידה בה אנחנו נפגעים מהמעבר של לואיז היא שהוא לא ישחק מולנו בראשון. יכל להיות סיפתח טוב אבל זה יתקזז בהמשך.
דויד לואיז עם הפדיחות בתוספת מוסטפי באמת יכול להישמע כמו פרודיה אבל ספציפית כעסקת דדליין דיי ובמצבה הנוכחי של ארסנל אני חושב שזה יותר יתרום מיזיק להם. הקו האחורי שלהם כרגע במצב קטסטרופלי, והעזיבה של קוסיילני השאירה אותם בלי מנהיג בהגנה. הם הביאו את דויד לואיז בגרושים (שמונה מיליון פאונד לפי הדיווחים), ובחוזה נקודתי לשנתיים.
חוץ מהקטע עם הטעויות מביכות שמתפלקות לו פעם ב כשדויד לואיז בכושר הוא בלם לא רע בכלל ובוודאי מהווה שדרוג ביחס למה שיש לארסנל כרגע, מנהיג בהגנה, ועם הרבה ניסיון בליגה. וגם עם תרומה מרשימה להתקפה ביחס לבלם. אין לו גם היסטוריית פציעות מדאיגה שזה גם משהו שבארסנל צריכים בדחיפות.
ברור לי שכדי באמת לחזור לקדמת הבמה הם יצטרכו עוד לפחות 2 בלמים מהטופ וגם יצטרכו לפתוח את הכיס הרבה יותר ממה שהם כרגע פותחים אבל כפיתרון זמני לעונה שתיים עד שהם מתאפסים על עצמם יש מצב שזה יהיה בינגו.
תגידו, החלון היום נסגר לקנייה - אבל עדיין ניתן יהיה למכור, כן?
אז: 1. יש סיכוי שיונייטד תמכור את פוגבה לאחר הסגירה בלי שקנתה אף קשר מחליף היום?
2. כנ"ל לגבי טוטנהם ואריקסן (שם נראה לפחות שהמצב בקישור יציב יותר)
אין בעיה עם מכירה.
עוד חצי שעה ליברפול פותחת את העונה החדשה. אחרי העונה האחרונה, איך אתם רואים את ליברפול של 19/20 ? הקיץ של ליברפול היה פרווה ברמה מפחידה. לא ברור למה הקבוצה לא רכשה אף שחקן ואילו נפרדה מכמה על הדרך (וסליחה על ילד בן 16 שאני לא מחשיב כרכש). איך לעזאזל הם אמורים להתמודד בליגת האלופות ובליגה עם סגל כה דל וקצר?
אני קצת פסימי לקראת העונה של ליברפול. דעתכם?