ת'רד היריבות ::

אני רואה את הגולים של לבנדובסקי וסוארז מאתמול והיום, וכואב הלב. השחקנים שלנו אפילו לא מסוגלים לחשוב על מהלכים כאלה, שלא לדבר על לבצע אותם. אולי רק פוגבה המסכן, והוא בכלל קשר אחורי.

כנ"ל בריאל. כל פעם שאני רואה את החלוצים האלה עןשים דברים כאלה אני מנסה לדמיין את בנזמה. לדמיין כי אני פשוט יודע שאני לא אקבל את זה ממנו.

סף עצבים מאוד נמוך יש להם לאוהדי ריאל, עונה אחת בלי אלופות והם מזדהים עם הכאב של אוהדי מנצ’סטר יונייטד, שבמשך 7 שנים מגששת באפלה מוחלטת.

אני אוהב את סוארז. הוא, כנראה אחרי רונאלדיניו, שחקן ההתקפה (מבין שחקני רכש) הכי אהוב עלי בכל הזמנים (בברצלונה). אבל אתם לא נראה לי באמת רואים אותו משחק .

הוא מזמן כבר לא החלוץ הטוב בעולם. והמשחק של אתמול זה שקר. גולאסו אחד או שתים אבל מחרב אינספור התקפות במשחק, בקושי מצליח לחבר יותר משתי מסירות רצופות מדויקות (שלא לדבר על זה ששנה שעברה הוא היה במקום ראשון בלה ליגה במצבים מוחמצים).

בטווח הקצר, זה מרגש לראות אותו בפעולה אחת או שתים מנצח משחקים, טווח הארוך הוא אחת הסיבות (יש עוד כמה) שאנחנו מקבלים כל שנה “אנפילד”.

נ.ב מבין לליבם של אוהדי מנצסטר. התגובה הזו רק באה לכל אלו שחושבים שהוא עדיין החלוץ הטוב בעולם. זה בולשיט.

הוא שחקן ענק בראיה היסטורית וזה לא ניסיון ל"גמד" אותו . אבל כושר המשחק הנוכחי שלו הוא איום ונורא.

נ.ב שלא לדבר על הפרובקציות וההצגות שלו. שזה באמת מביך.

אני לא אומר שהחלוצים שאתם מדברים עליהם בשיאם, אבל לנו יש את ראשפורד מדובר בשחקן טיפש בלי סיומת שמשחק כבר 4 עונות בהרכב הראשון ולדעתי רק הולך ונהיה גרוע יותר. אבל אם נרד לרגע מעמדת החלוץ המצב של יונייטד קטסטרופה ברוב העמדות עם ספסל שהיה מבייש את בני יהודה. מצטער אבל אף אחד לא יכול להזדהות עם זה, אולי אוהדי מילאן

אל תתבלבל, אני ברצינות מעדיף לרדת ליגה מלראות את הבהמה הזה במדים של יונייטד. פשוט מצער לראות שאפילו בכושר הגרוע בו הוא נמצא, סוארז עושה דברים ששחקני יונייטד (חוץ מפוגבה) בכלל לא מסוגלים לדמיין. זה אשכרה הפער ברמה בין ברצלונה למנצ’סטר יונייטד ב-2019.

אני לוקח את סוארז הזה לפני ראשפורד. האחרון שחקן מוגבל, אך מתנהל כאילו שהוא כוכב על שהוביל את יונייטד לתארים. צר לי לומר זאת, אך ההתפתחות שלו מתחילה קצת להזכיר לי את וולבק, אם כי הוא עדיין טוב יותר מוולבק (ויש לו זמן להתפתח).

בנזמה, אגב, עדיף בבירור על מה שיש לנו כיום.

לא בטוח שהוא עדיף מוולבק בכלל לא בטוח.

לגבי ההתנהלות שלו ? ילד שהשתן עלה לו לראש, לא מפתיע שהוא ולינגארד חברים כל כך טובים , שתי ליצנים בלי קשר לענף.

טוטנהאם בצניחה חופשית. אני מקווה שפוצ׳טינו לא יפוטר ויגיע אלינו. הוא לא האיש הנכון להוציא אותנו מהבוץ (ואני עדיין לא בעד לפטר את אולה).

מי כן? בהנחה וסולשיאר נשאר מקסימום עד הקיץ.

שאלה טובה. בשלב זה, אנחנו לא יודעים מי יהיה פנוי בקיץ, ואני באמת לא יודע מי הכי מתאים. אני רק לא חושב שפוצ׳טינו הוא האיש הנכון עבורנו אם סולשיאר יעזוב.

רציתי לומר זידאן, אבל הוא כנראה לא יעזוב את ריאל… אבל זה יהיה חלום לראות אותו ביונייטד!

מה זידאן עשה שגורם לך לחשוב שהוא יהפוך אותנו לקבוצת על?
כל עוד פפ וקלופ לא פנויים אף אחד לא יצליח. וגם הם ידרשו מהגלייזרים דברים שהם לא מוכנים לתת. נמשיך עם סולשיאר עד הסוף המר או הצלחה.

שוב, אני לא חושב שזידאן יגיע אם סולשיאר יפוטר. אבל הוא מאמן שהוכיח את עצמו וזכה בתארים. יונייטד לא יכולה לקחת סיכון עם המאמן הבא. איתו, יונייטד לא תסתכל על לסטר מלמטה.

זידאן לא יתאים ליונייטד הנוכחית,הוא הוכיח הקיץ שלבנות קבוצה הוא לא כל כך יודע,מה שכן,תן לו סגל טוב ובריא והוא יוציא מהם את המקסימום,ברור לנו שזה לא המצב כרגע ביונייטד.
אני במקומך מאוד רוצה את פוצ׳טינו,בנה קבוצה אדירה בטוטנהאם וקידם צעירים,אני לא מתרגש מהתוצאות האחרונות,מיצה את עצמו בטוטנהאם,מגיעה לו הזדמנות במועדון גדול באמת.

מאמנים נוספים שהוכיחו את עצמם וזכו בתארים: לואי ואן חאל, ז’וזה מוריניו.
הכדורגל של זידאן מחליא אותי, והוא עם סגל הרבה יותר טוב משלנו. לא רוצה לראות אותו מתקרב ליונייטד בחיים.

אוף טופיק לחלוטין ואולי זה בכלל מתאים לפורום של מדריד, אבל למה? הכדורגל שלנו כזה גרוע (מלבד כך שישנם שחקנים שיוצאים לחופשות לפרקים באמצע העונה - פחות קשור לזידאן)?

בכל אופן אני גם מאמין שהוא לא טקטיקן גדול (ואולי סתם עדיין חסר ניסיון מהבחינה שהוא מאמן צעיר יחסית), ונקודת החוזקה שלו היא ניהול סגל מפוצץ פרימדונות. מאמין גם שפוצ’טינו יכול להצליח ביונייטד, אבל לצערכים כל מאמן מועד לכישלון כשהראש מסריח. מוריניו התלונן התריע והזהיר שיש בעיות, ובמקום לטפל בבעיות החליטו בהנהלה לטמון את הראש בחול ולפטר אותו.

אדגיש קודם שזה כמובן יחסי, כדורגל מחליא באמת זה הכדורגל שלנו. מומלץ לכל המעוניין להיכנס לפרופורציות.

לריאל של זידאן הייתה התקופה המצוינת בה היא השפילה אותנו בסופר-קאפ האירופי, ואז את ברצלונה בסופר-קאפ הספרדי. אבל, אני חושב שבשנתיים האחרונות (עונת הזכיה האחרונה בצ’מפיונס, ומהחזרה עד עכשיו), היא לא משחקת משהו ברור. יש לה נקודות תורפה רציניות, שקשה לי להימנע מהמחשבה שהוסתרו על ידי כריסטיאנו רונאלדו בגאד-מוד-צ’מפיונס ותו לא. גם איתו, הכדורגל לא הלהיב אותי (למעט השבועות שהזכרתי, אך זו הייתה ברצלונה די רעה ויונייטד על הפנים ששימשו תפאורה) כמו בימי אנצ’לוטי או עונת האליפות של מוריניו, למרות הזכיות שנזקפות לזכותו של זידאן, אך לא מעניינות אותי על בסיס נסיוננו עם שני המנג’רים הקודמים ביונייטד.
לדעתי הכדורגל של זידאן לא הציג שום בשורה, למרות סגל שבהחלט היה צריך לבשר.

לעניין הפרימדונות שנעלמות, קשה לי להוריד את האחריות מהמאמן. לא טוב לך - תעיף. אם הוא לא מצליח ליצור יחידה מלוכדת ולהחדיר בה מוטיביציה, זו בעיה מבחינתו. זו לא השוואה הוגנת, אבל פרגוסון היה טקטיקן סביר אך מנג’ר בחסד בזכות ניהול סגל מופתי. אם השחקנים של ריאל מדריד, החלום של כל שחקן כדורגל, לא רוצים לשחק - המאמן שלהם צריך לשאול את עצמו מה הוא עושה לא נכון.

סולשאר זה לא זה, הדברים הבסיסים בכדורגל זה להעמיד קבוצת כדורגל מתפקדת, אצלנו זה לא המצב. במשחק האחרון עלינו כמו קבוצת ילדים שבאו לשחק בהפסקת 10 ביסודי. הדבר הזה לא מתקבל על הדעת מכיוון שכל מה שנדרש למה שאני מבקש הם 11 בני אדם עם רגליים מתפקדות. בכדורגל שלנו כולם ביחד רצים לכדור ושחקנים דורכים על שחקנים זה היה מחזה מביך. לכן אני חושב שאת הקרקס הזה צריך לעצור כאן ועכשיו.

פוצ׳יטינו? אני לא יודע אם הוא הנכון אבל אני מאוד רוצה לנסות את השילוב שלו כאן. מה יש לנו להפסיד ? אז נפטר עוד מאמן עד שנמצא את האחד הנכון. זה לחלוטין עדיף מלנסות לבזבז עוד זמן על ניסוי כושל.

אני לא רוצה להחזיק אף אחד מהסגל המקצועי ביונייטד. מבחינתי הם כולם כשלו באופן מר.

מחר ניפגש עם ניוקאסל אם אני צריך להמר על תוצאה אני אגיד הפסד 1-2 ואני מאוד אופטימי שנצליח לכבוש,ולא אני לא קיצוני.

יום משוגע בפרמיירליג: ארסנל שומרת על שער נקי, סיטי מפסידה בבית בלי לכבוש ואדאמה טראורה מקבל החלטה חיובית בשליש האחרון (!) פעמיים (!!).
האם היום מספיק משוגע כדי שיונייטד תנצח במשחק חוץ או תכבוש יותר משער?? לא

הכל כן, אבל רק זה לא.