ת'רד היריבות ::

במחזור הראשון של העונה יונייטד הביסה את צ׳לסי 0-4.

מאז, יונייטד עם 6 נקודות מתוך 21 ו-5 שערי זכות בלבד.

צ׳לסי עם 17 נקודות מתוך 24 ו-19 שערי זכות.

זו עונה גרועה של יונייטד הממשיכה מחצית שניה גרועה בעונה שעברה.

ועדיין, מנצ׳סטר יונייטד היא היחידה מבין 15 קבוצות בליגה האנגלית העונה שלא הפסידה לליברפול!

ליברפול ממשיכה לדרוס את הליגה, אם נצליח לעבור את החודש הקרוב(11 משחקים ב 31 יום !!!) בשלום וללא פציעות משמעותיות אפשר יהיה להתחיל לקרר את השמפניות שמזמן הם כבר פג תוקף.

הרכב כמעט משני של ליברפול לא התקשה לנצח דרבי, סלאח נח, אליסון נח, פירמינו והנדרסון גם, שאקירי וללאנה בצד ימין נתנו משחק טוב במיוחד שאקירי והציגו סוג של כדורגל שאנחנו לא כ"כ רגילים מליברפול, יותר הנעת כדור מהסוג הספרדי ופחות משחק ישיר, זה היה יפה וזה עבד מצויין.

מאנה בלי החברים להתקפה נהנה מהתפקיד החדש של הכוכב הבלעדי ונתן משחק ענק, הכל עבר דרכו והוא היה חד ומהיר, ניהל את המשחק בצורה נהדרת, רק חבל שקילקל קצת עם ההחמצות בסוף.

בקשר ליונייטד, חבל מאוד בשבילה שהיא לא תשחק כל שבוע או נגד ליברפול או נגד מוריניו, העיקר היא תתרפס בפני הסיטי בדרבי ואוהדיה יחגגו את ההפסד.

מה תתרפס ? יונייטד לא מסוגלת להתמודד עם סיטי. זאת עובדה, אף אחד לא ימכור משחק פה. סיטי יותר טובה נקודה.

לגבי ליברפול - השנה היא אלופה. את השמפניות אפשר להוציא עכשיו. למען האמת שאפו ענק על התנהלות פנטסטית.

כן, סיטי יותר טובה, אבל אפשר לעלות להילחם ולתת הכל כפי שהם עושים מול ליברפול וגם אתמול מול מוריניו, מול סיטי הם לא מראים לחימה.

סיטי יפרקו אותנו באתיחאד, בדיוק כמו שליברפול תעשה זאת באנפילד. באולד טראפורד זה סיפור אחר ואף אחת מהן לא פייבוריטית מולנו.

אתה נותן לשתי דברים להשפיע עליך

1. השנאה שלך ליונייטד
  2. הרצון העז שלך לאליפות

יונייטד לא תעשה דווקא לליברפול בשליש דרך, לא כשהיא יכולה לתת פוש לטופ 4. יונייטד קבוצה פח, בכל האזורים במגרש ומחוצה לו, לצפות שהשחקנים הדלוחים האלה עם המאמן הפתטי הזה יתנו פייט באיתיחד לסיטי ? זה משהו שרק האוהדים המוזרים של יונייטד (אלו שתומכים במאמנים לפני המועדון) יכולים לחשוב שאפשר לעשות.

האמת היא שהשחקנים נותנים הכל אבל הם כל כך גרועים שזה חסר סיכוי.

אני אסכם את זה ככה, לאור המצב בטבלה והניצחונות הקלילים של ליברפול בהילוך שני אז אני מקווה שתושפלו בתוצאה אסטרונומית.
הפסד של סיטי או תיקו משרת את ליברפול, הפסד משפיל של היונייטד משרת את אוהדי ליברפול, הפסד סביר שלכם לא משרת אותנו בכלל.

שום דבר פרט לניצחון או תיקו לא משרת אתכם ידידי. אתם אמורים להיות אחרי השלב הזה של הקבוצה הקטנה שמסתכלת על יונייטד בשנאה. קלופ הפך אתכם למכונה ועדיין אתם עם תפיסה של הקבוצה הלוזרית של ה30 שנה האחרונות ?

יש דברים שקלופ לא יכול לשנות כנראה…
אחרי הכל פרגי הפליק לליגה הזאת בפרצוף איזה 27 שנים

ידידי, גם הטיטי קמארות של שנות ה80 רצו שיונייטד תפסיד כמה שיותר, ואני בטוח שמאז הפרמיירליג הדבר השני שהכי סיפק את אוהדי היונייטד זה איזה הפסד משפיל של ליברפול, כך גם ריאל וברצלונה.

מה שכן, עד עכשיו אתם יותר טובים מהסיטי. והנה אולי פנדל מה VAR ?

יונייטד באמת טובה יותר וזה מפתיע. אני מתכוון לא טובה יוצא כקבוצה אלה בתכליתיות. יציאה מהירה 3 נגיעות בכדור. סיטי הרבה הרבה הרבה יוצר טכנית וזה ממש ברור לעין.

שנינו נסכים על המקצועיות של יונייטד של מוותרת על המשחק ? הגישה לטעמך ?

יונייטד מאוד מפתיעה אותי היום, לא ציפיתי למשחק כזה האמת.

לא מאמין…כל תגובה שלי גול של יונייטד :slight_smile:

מה השחקנים הבני זונות האלה רוצים מאיתנו ?

הפער בין יונייטד טובה לרעה הוא פחות או יותר כמו ההבדל בין מכבי נתניה לליברפול הנוכחית

מה שנקבל מהקבוצה הזאת זה באמת רכבת הרים הכל אקראי לחלוטין בחשק שלנו.

טיטי, יונייטד לא תוותר על משחק זאת לא המנטליות. כשהם ימכרו משחק בשלב כזה בעונה כשיש על מה לשחק אני מבטיח לך שאני מפסיק להיות אוהד של הקבוצה.

אגב לגבע סיטי ליברפול, אני לא אוהב את ליברפול חוסר האהדה שלי לכדורגל של פפ הוא כל כך גדול, שאני נהנה לראות אותו מתייסר.

ליברפול שלום,
אליפות 19 שמחה.

בברכה,
מנצ’סטר יונייטד.

מעבר לשנאה שיש בין יונייטד לליברפול , אין שום סיבה להעדיף את סיטי, קבוצה עלובה.

מדהים, הסיטי אפילו לא מקום שני. להפסיד בבית ליונייטד הזאת ולאפשר לליברפול ליצור יתרון 14 נקודות עוד לפני הכריסמס, דורש לוזריות מעבר לכל.

שום דבר לא יעצור את ליברפול מלזכות העונה. קלופ המאמן הטוב בעולם, נקודה.

קלופ בריצה מטורפת אבל הנפילה של סיטי עוזרת. סיטי בעונת שפל אחרי שתי עונות ליגה פסיכיות- הגיוני ואנושי, ושם את הנפילה של זיזו בעונה השלישית בפרופורציה. בכוונה כתבתי אנושי, כי מלבד יובנטוס שמשחקת נגד עצמה, רק הקבוצה של מסי לא שמטה אליפות לפני הפוטופיניש בעשור האחרון. וואלרדה, גווארדיולות, מוריניואים… מסי, מסי, מסי.

דנו כבר בפורום לגבי קלופ או פפ, לא אכנס לזה שוב. בעיניי קלופ מאמן טוב יותר בעיקר כי הוא לוקח קבוצות דרג ב והופך אותם לטופ א. היתה לו את הכוכבית הקטנה שהוא לא לקח צ’מפיונס וגם את זה הוא הוריד. בעיניי המאמן הכי טוב מאז אני אוהד כדורגל.
מכבד דעות אחרות כמובן.

קלופ מאמן ענק, שני רק לפרגוסון