ת'רד היריבות ::

איזה עולב של וודוורד לעומת שאר הגדולות.
אם ככה זה נשאר זאת הולכת להיות עונה מאוד עצובה.

החליף אדום באדום :slight_smile:

בדיוק השחקן שהיינו צריכים, בדיוק סוג הקשר שחסר לנו, עכשיו אם יגיע עוד שחקן טוב לרוטציה בהתקפה יהיה לנו סגל יותר טוב מזה של צ’לסי :joy: :wink:

FOR GOD’S SAKE

Liverpool close to signing Wolves' Diogo Jota after landing Thiago Alcântara https://t.co/yMYIBZjiDd By @FabrizioRomano and @Paul_Doyle #lfc

— Marcus Christenson (@m_christenson) September 18, 2020

עוד עונה שהאליפות תלך לסקאוזרים.

החתמה מצויינת. אני חושב שליברפול חייבת להחתים בלם (גומז זה לא זה, מצטער) ושחקן התקפה.

צריך להודות בזה, הסגל לא מספיק עמוק. אין מחליפים איכותיים לשני המגנים, שבאמת נותנים מעל ומעבר וקורעים את עצמם. לוברן עזב וגומז עכשיו סוג של באנקר בהרכב, אבל הוא לא מספיק טוב. הוא טועה המון, התזמון שלו דיי על הפנים, אין לו כימיה עם וואן דייק, והניסיון שלו בריצפה. ליברפול מקבלת לא מעט גולים שהפעולת שלו בהן לא מוסברות.

הקישור מתחיל להתבסס עכשיו. תיאגו זה שיפור עצום. אני אישית לא מחזיק מקייטה; אני חושב שהוא סוג של למלם - אין לו יותר מדיי משום דבר. לא טכניקה עילאית, לא מסירות מדהימות, לא קריאת משחק. אישית אני לא יודע למה אתה מחזיק ממנו, אבל הוא לא השחקן שיישפר את ליברפול. ווינאלדום, הנדרסון, ופאביניו עם תיאגו זה קישור טוב.

בהתקפה, ליברפול חייבת שחקן. לקנות ילד בן 16 (אליוט) זה קצת מבדח. שאקירי אחלה שחקן, אבל מאוד פציע ובקושי רואה דשא. אוריגי, לטעמי, שחקן מעולה, אבל הוא גם כן בקושי רואה דקות.

עוד קצת וליברפול בהחלט ראוייה להגן על התואר.

גומז חזר רע מאוד מהקורונה, עד הקורונה היה טוב מאוד, אבל הוא לא הבלם הבכיר ליד ואן-דייק, מאטיפ אמור לשחק ליד ואן-דייק והוא בלם מצויין, גומז אמור להיות בלם ומגן ימני מחליף כאשר גם פאביניו יכול לשחק בלם כשצריך, מגן שמאלי מחליף רכשנו הקיץ.
לוברן שחקן חלש מאוד ורק נרוויח מהעזיבה שלו.

קייטה הוא ההפך מלמלמ, הוא שחקן מאוד אנרגטי עם דריבל מצויין ומסירה טובה ותמיד משחק לעומק, גם בועט מצויין בשתי רגליים וגם נותן הגנה טובה, הוא ה50/50 האולטימטיבי, לצערו ולצערנו מאז שהגיע הוא סובל מפציעות רבות, כל פעם שמקבל כמה משחקים ברצף ונכנס לכושר ומתחיל להראות את הפוטנציאל שלו הוא שוב נפצע, בלי הפציעות לדעתי הקשר הכי טוב שלנו(גם יותר מטיאגו), ואני אף אטען שאם הוא בריא ומצליח להחזיק עונה שלמה שהוא השחקן הטוב בסגל. עד כדי כך אני מחזיק ממנו.

פאביניו אחורי, טיאגו וקייטה 50/50 זה קישור שהוא אחד הטובים בעולם, סוגר את הפער האיכותי שהיה לסיטי בעונה שעברה, ואני מאמין שיהיו משחקים שנראה 4231 עם טיאגו וקייטה כשני הפיבוטים.

בהתקפה אליוט הוא העתיד ולא יראה דקות, קלופ לא מחזיק משאקירי בגלל בעיות טקטיות וספק אם יראה דקות, השלישייה תשחק המון ותבקיע המון, אוריגי הוא לא יותר ממחליף סביר, ואני מאמין שצ’מברליין ישחק העונה הרבה בשלישייה הקדמית, עדיין חסר עוד שחקן ברמה הגבוה להתקפה, מנסים עכשיו להביא את הקיצוני של ווטפורד שהוא אחד המהירים בתפקיד שלו, אם יבוא אז זה סוגר לנו גם את הפינה הזאת, ויש גם את מינמינו שאני לא יודע מה עושה אצלנו…

בכל מקרה, אצל קלופ לא חשוב מי משחק, יותר חשובה השיטה ולא יגיעו שחקנים שלא מתאימים לשיטה, ליברפול תמשיך לא לתת ליריבות שלה לנשום.

מחזקים גם את ההתקפה :slight_smile:
דיוגו ז’וטה מוולבס מצטרף תמורת 45 מיליון פאונד, הובר הבלם הצעיר והמבטיח עושה את הדרך ההפוכה תמורת 14 מיליון פאונד.
הפורטוגלי יכול לשחק כקיצוני בשני הצדדים או חלוץ, מאוד אנרגטי וטכני, וכמובן שאם קלופ החתים אותו יודע ללחוץ כאילו אין מחר, המספרים שלו לא מרשימים אבל אם קלופ שילם עליו סכום כזה אפשר להיות בטוחים שהגרמני יצליח לשפר מאוד את הסטטיסטיקה של דיוגו.

אם מאמן אחר היה מחתים שם לא מוכר עם מספרים לא מרשימים ב 45 מיליון פאונד אז כולנו היו מרימים גבה, אבל זה קלופ וכנראה שיהיה בינגו.

מקיץ של אין רכש פתאום מגיעים 2 החתמות בדיוק איפה שצריך ! נשאר רק להפתיע אותנו עם עוד איזה בלם להרכב ב 50 מיליון פאונד :slight_smile:

אני איתך.הולך להיות כיף לראות את ליברפול. ביי פאר הקבוצה הכי מרגשת באירופה. היא, באיירן, צ’לסי, ואברטון (נטו בזכות חאמס) הולכות להיות כיף גדול לטעמי.

ליברפול מתחזקת במקומות הנכונים.

איזה שחקן מדהים זה סון, רביעייה שהוא כובש מול הסיינטס במהירות ובקטלניות. אם היינו מסתכלים לכיוונו הקיץ ( אולי 80 מיליון היו מרצים את אדון לוי ) או מתעניינים בטראורה ( פספוס שאף קבוצה לא בעניין שלו ) מצבנו היה טוב בהרבה - להמשיך לחכות לדורטמונד עם סאנצ’ו זו התאבדות.
הארי קיין מוכיח שהוא לא רק סקורר מדופלם אלא גם ה-link up play שלו השתפר ללא היכר, לא זוכר מתי שמעתי על חלוץ שבישל ארבעה שערים.
אני עדיין לא משוכנע שטוטנהאם תצליח להשתחל לטופ 4 אבל הסימנים יותר מעודדים.

קפה מוכיח למה הוא השוער הגרוע בפריימרליג בפער אבל כבר התרגלנו לשטויות כאלה ממנו.
כריסטנסן הרס את המשחק שהיה די טוב לפני העבירה, אם יש משהו שאתה לא עושה מול ליברפול זה לחטוף אדום - עדיף לחטוף גול , ברגע שהשארת את הקבוצה לעשות בונקר גמרת את הסיפור.
קלופ בחוכמתו מכניס את טיאגו ישר במחצית ומלמד את כל המאמנים בליגה איך עושים חילוף מדויק בדיוק בזמן.

צ’לסי יכולה לתרץ בזה שחסר לה כמעט חצי הרכב - מנדי, זייך ,פוליסיק, סילבה וצ’ילוול יכלו לעשות את ההבדל.

ממשיכים בדיוק מאיפה שסיימנו עונה שעברה, משחק שעבר זה סלאם והיום מאנה, איזה התקפה!
6 נקודות אחרי משחק חוץ בברידג’ זאת פתיחה מצויינת.

הקישור שלנו שוב היה אנמי, צ’לסי שיחקה נסוג ולא הצלחנו לייצר מספיק מצבים למרות השליטה בכדור ובמשחק.

לא מבין שחקנים שמשחקים ברמות האלה ומקבלים שעושים החלטות מטומטמות כמו הבלם של צ’לסי…

ווסט ברומיץ’ עם תוצאה מדהימה בינתיים במחצית -3-0 על צ’לסי.
יש לצ’לסי הרבה נעדרים אבל בהגנה הם חסרים רק את צ’ילוול וזה נראה רע מאוד.
ההרכב האופטימלי שלהם יראה כך:
מנדי
צ’ילוול-כריסטיאנסן-סילבה-ג’יימס
קאנטה-קובאצ’יץ
זייש-האברץ-פוליסיק
ורנר
אולי כשההתקפה תתאפס להגנה יהיה קל יותר אבל מרכז ההגנה איטי מאוד ובכללי זה לא מספיק לקבוצה שרוצה להתקדם.

אין ספק שארטטה מאמן טוב יותר מאמרי, התקפית זו ארסנל אחרת לגמרי.
אבל עם הבחירות שלו להרכב הוא לא יוציא יותר מדי - לואיז והולדינג הם צמד ליצנים, פפה (שנרכש ב-80 מיליון ) מיובש קבוע בספסל בלי סיבה.
לאקזט מראה למה הוא לא מקבל זימון לנבחרת צרפת, גם את הגול שלו כבש בדרדלה.
ההגנה של ליברפול ירדה ברמה אבל זה לא יפגע לה בשיוט לאליפות, אין באמת מועמדת רצינית.

סיטי?

לא ברמה מספקת, בטח אחרי ההתחזקות של ליברפול עם רכשים מדוייקים כמו טיאגו וג’וטה.
במקום להביא את קוליבאלי הביאו את רובן דיאס ( גם לינדלוף היה טוב בבנפיקה, לא עזר לו בפריימרליג)
אגוארו בחוץ לחודשיים ( אולי יותר ) וחסוס בחוץ לחודש, אין חלוץ אחר שיתן את התפוקה שלהם.
המגנים גם כן די מאכזבים, ווקר לא ברמה המתאימה ומנדי עושה שטויות הגנתיות.
עד שחסוס יחזור, ליברפול יכולה לפתוח פער רציני.

אברטון ממשיכה במומנטום המצוין שלה, חאמס עם צמד והם מפרקים את ברייטון שהיא קבוצה לא קלה בכלל.
רכש מצוין הקיץ בניגוד לשנים עברו ( לא שמעו על הקורונה בסביבות 100 מיליון ) , קאלברט לווין מתחיל להראות אותות של סקורר ואנצ’לוטי מנצח על המקהלה.
נקודת התורפה היא פיקפורד שהוא שוער בינוני מאוד, הזוי שהם לא הלכו על רומרו - מקצוען שיכלו לקבל ב-10 מיליון יורו.

גם לידס ממשיכה את פתיחת העונה הטובה. סיטי, לעומת זאת, עם עוד איבוד נקודות.

יחד עם זאת, אני מצפה שהטבלה תתיישר מתי שהוא.

בשבוע שעבר לסטר הביסה 5-2 את סיטי בחוץ !!
השבוע היא חוטפת בבית שלישיה מווסטהאם בתוצאה שעושה איתה חסד.
ווסטהאם נראית מעולה , אנטוניו מצוין ורייס הכי רחוק מקשר אנגלי אפור .
יש סיבה שאנחנו אוהבים את הליגה הזו

ניצחון הלילה ואנחנו מרחק 8 נקודות מסיטי! ו 5 נקודות ממי שתסיים כנראה במקום השלישי(צ’לסי).

מה שקלופ אחד יכול לעשות…

שחקני ליברפול מנסים לעודד את אוהדי יונייטד.
אבל גם הם לא יצליחו , לחטוף שישיה ממאמן כמו מוריניו זה כואב.

גומז מאז שחזר מהפציעה הארוכה פשוט נוראי, עדיף שפאביניו ישחק בלם.
כל התקפה של וילה במחצית הזאת הסתיימה בשער או מצב מסוכן, ההגנה שלנו נוראית.
אני עדיין מאמין שנצא עם לפחות נקודה מהמשחק הזה.