ת'רד היריבות ::

הליגה הזאת פשוט משוגעת.

6-6 יהיה מטורף

עריכה:
7:7

יש סיכוי שהמחווה הזאת מצד ליברפול ליונייטד תסיים את היריבות ההיסטורית? כי היא אחת הגדולות

סליחה על הספאם.

המסקנה הבלתי נמנעת מהערב הזה;
מכבי חיפה מתאימה לליגה האנגלית!

יש גבול גם למה שליברפול יכולה… חסר רק שבעיטת שוער של וילה היתה פוגעת בציפור ונכנסת, לפעמים בכדורגל המציאות עולה על כל דמיון.
בלי שום קשר גומז פשוט זוועה ואדריאן כל פעם שמשחק תורם שער ליריבה.

מי היה מאמין שההפסד של לסטר יהיה הדבר הכי פחות הזוי שקרה היום.

בבארסה מרוצים-- שמרו על השיא של ספיגות.

מה שהיה הזוי במשחק הזה זה שהתוצאה שיקפה את הבדלי הרמות במשחק.

אתה ואני דיברנו על זה כבר. גומז פשוט איום. ואכן אדריאן שווה לפחות גול/שניים. לא למדו מקאיירוס?

קלופ מאמין בגומז, וכשקלופ מאמין במישהו אז הוא ממשיך לתת לו הזדמנויות, והבעיה שגומז ממשיך להיות איום ונורא, אבל קלופ החליף אותו מוקדם המשחק האחרון, אולי סימן שגם לקלופ נמאס.
פאביניו עדיף כרגע כבלם, אבל מצד שני גם הנדרסון וטיאגו פצועים וכשפאביניו ישחק בלם יהיה בור במרכז.

אדריאן שוער מחליף טוב, בתחילת עונה שעברה שיחק 11 משחקים והיה טוב מאוד ולא הפסדנו, הבעיה כפי שהזכרת מקרה קריוס, מאז הטעות הענקית מול אתלטיקו כל משחק שהוא משחק הוא תורם גול ליריבה, אבל אי אפשר להחזיק שוער יותר טוב מאדריאן כמחליף, במיוחד כשהשוער הראשון הוא אליסון.

בקיצור, ההגנה מאז החזרה מהקורונה נראית זוועה, קלופ צריך למצוא פיתרונות.

ארסנל עם רכש מעולה ( לא ברור למה כל כך מאוחר ) , לקח להם כמה שנים טובות לקנות קשר אחורי אבל פארטיי זה אחלה רכש. אחרי שנים של בינוניות נראה שארסנל בכיוון הנכון וככה בדיוק אפשר להבין כמה רע מצבנו.

ארסנל קונה את פארטיי ב45 מיליון פאונד, אבל מפטרת את הקמע דינוזאור שלה שעובד במועדון 23 שנה ומקבל ככל הנראה בסביבות אלף פאונד בחודש. מקסים

עם ההחתמה הזאת נראה לי שהטופ4 נסגר סופית, מתי פעם אחרונה חיה רעה כמו פארטיי שיחק בארסנל?

15 שנה בלי קשר אחורי?

כנראה מאז האליפות האחרונה שלהם, לא רק קשר אחורי, מזמן לא היה להם שחקן שהוא “רע”, לא בקישור ולא בהגנה.

ומי מגיע את המצב להציל? הגיבור האציל, מסוט אוזיל!
הגרמני שמקבל 300 אלף פאונד בשבוע כבר שנים על לא לעשות כלום, הציע לשלם את משכורתו של גנרזאורוס כל עוד הוא שחקן במועדון.
רובין הוד.

כל הכבוד לו, לא משנה כמה מרוויח.

אני מניח שאם הקמע שלי היה עושה עבודה כל-כך גרועה, הייתי מפטר אותו גם.

בזמן שאנחנו לא מצליחים להעיף את רוחו,רומרו וג’ונס טוטנהאם בינתיים מחתימה בלם מבטיח מסוונזי ב-20 מיליון יורו.
ווסטהאם עם רכש נהדר , ברהאמה מבנטפורד - סטטיסטיקה נהדרת בליגה השנייה והרבה פוטנציאל.

Top deal for West Ham.
Saïd Benrahma was on the list of two Champions League clubs for January 2021 transfer window... and he turned down an approach from Italy on August.#CFC never been close to sign him last summer.
Difficult deal... but now done and here-we-go for #WHUFC 🤝

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 16, 2020

דרבי ראשון כבר המון זמן שבו אוהדי אברטון חושבים שהם יכולים להסתכל עלינו מלמעלה, עוד שעתיים וחצי הם ידעו טוב מי שולטת בעיר.

טיאגו סוף סוך חוזר, הנדרסון גם חוזר כדי לתרום את העבודה השחורה עם המשחק האפור שלו, והכי חשוב מאטיפ חוזר במקום גומז הנוראי, סלאח ומאנה כמובן ושווים 2 שערים כל משחק בתקווה שפרמינו סוף סוף יגיע לעונה אחרי השערים עם הנבחרת.

רק חבל שאין אוהדים, האווירה בדרבי של מרסיסייד מוסיפה 30% לפחות לאיכות המשחק.