ת'רד היריבות ::

לא מבין…אם יש נבדל אפשר לבעוט ביריב בבעיטת קראטה ? איך זה לא אדום לשוער ?

לא זוכר הרבה זמן דרבי שחשבתי שיש לאברטון סיכוי להוציא משהו , ההרכב הראשון שלהם לא רע בכלל ויש להם מנג’ר שאשכרה פוגע ברכש.
פציעה של ואן דייק זה רע מאוד בשביל ליברפול , אולי השחקן הכי חשוב אחרי מאנה.

לפני מאנה, במיוחד כשאליסון פצוע.

משחק כמו שרק האנגלית יכולה להציע, קצב נהדר שערים ודרמה !

לדעתי הואר דפקו היום את ליברפול, בבדיקות הנבדלים לא בדקו לפי חלק הגוף הנכון, בנבדל בפנדל על ואן-דייק בדקו לפי היד של ההולנדי ולא מהכתף, בשער הפסול בדקו מהמרפק של מאנה וגם פה היה צריך לבדוק לפי הכתף ואז לא היה נבדל.

בנוסף גם אם היה נבדל היו עדיין חייבים להרחיק את השוער של אברטון על עבירה קשה ומכוערת.

בקשר לליברפול, שיחקנו טוב ולדעתי הגיע לנו יותר מהמשחק הזה, אדריאן ממשיך להיות זוועה וגם היום תרם שער ליריבה, ההרחקה של ואן דייק מאוד פגעה בנו ומאוד מקווה שיחזור כמה שיותר מהר, אם לא מצבנו יהיה מאוד קשה. ההולנדי היה מגיע לשני כדורי הגובה שספגנו מהם היום.

טיאגו היה מצויין והוכיח שהוא בדיוק מה שהיה חסר לקישור שלנו, גם פאביניו היה מצויין והיה בכל מקום, הנדרסון עשה את המצופה ממנו ולא יותר.
מאנה במשחק מצויין וסלאח במשחק פושר נתנו את השני שערים למשחק שלהם וגם הפעם זה לא הספיק, פירמינו שוב היה חלש.

בדיחה הגול שפסלו לליברפול, ה-var חייב לקבל כמה כיוונונים. לא דואג לליברפול - שום קבוצה בליגה הזו לא מראה יציבות ולאף אחת אין את העומק והאיכות שיש לה בסגל.
וורנר מתחיל לתפוס קצב , 2 שערים של סקורר ומהירות קטלנית שלא ידעתי שיש לו.
האברץ ילמד לא לאבד כדורים כאלה בחצי שלו, רואים שהוא שחקן מיוחד שיתן הרבה גולים ובישולים.
כשזייך יחזור בכלל תהיה לצ’לסי התקפה נהדרת , מאונט שחקן פרווה.

היי ג׳ורדי, יודע מה חזק?!
מה חזק?
ליברפול מתלוננת על הVAR, זה חזק!

מי זה ג’ורדי ? :shushing_face:

ג’ורדי ג’ורדליש.

עם כל העונה המשוגעת שמתפתחת בעקבות הקורונה - יש להם הזדמנות נדירה להוציא משהו מהעונה עצמה.

לפי דיווחים לא רשמיים ואן דייק כנראה גמר את העונה :expressionless:

אברטון כנראה באמת הצליחו בסוף להרוס לליברפול.

הדיווחים מדברים על קרע ברצועה הצולבת, אם זה נכון מירוץ האליפות נפתח באופן רשמי.
פיקפורד הדביל הגזים לגמרי שם , פשוט שוער גרוע.

עד מתי אליסון בחוץ?

מגוחך או לא (קצת מגוחך), אין לי מושג למה מתלוננים על הנבדל (שאר הטעויות בצד). אם יש קריטריון אז יש קריטריון.

תוהה מה יקרה אם יגדירו שעד, למשל, 10 סנטימטרים של נבדל הואר לא מתערב. אמנם 10 יהיה ה 0 החדש, אבל אולי יהיה מהר יותר לקבוע חד משמעית שאם יש נבדל אז הוא לא עולה על 10 סנטימטרים. כך נוכל לחסוך חלק מההמתנה והפסילות המציקות האלה

הבעיה זה לא שנפסל על כמה ס"מ, הבעיה שמדדו מהמרפק של מאנה, המדידה צריכה להיות מהחלק שבו מותר לגעת בכדור לפי חוקת הכדורגל, כלומר במקרה הזה מהכתף, ואם היו מודדים מהכתף לא היה נבדל.

מאיפה הבאת את זה שמודדים מהחלק שמותר לדעת בכדור?

נשמע מאוד הגיוני אבל לא זכור לי שזה פרמטר וכן זכורים לי מקרים שפסלו על יד שהיתה מעבר לקו.

אני פשוט רואה שזו לא פעם ראשונה

https://twitter.com/steven_mi11s/status/1317462102915862531?s=19

https://www.thefa.com/football-rules-governance/lawsandrules/laws/football-11-11/law-11---offside

Offside position

It is not an offence to be in an offside position.

A player is in an offside position if:

• any part of the head, body or feet is in the opponents’ half (excluding the halfway line) and
  • any part of the head, body or feet is nearer to the opponents’ goal line than both the ball and the second-last opponent
  • The hands and arms of all players, including the goalkeepers, are not considered.

A player is not in an offside position if level with the:

• second-last opponent or
  • last two opponents

במקרה הזה מדדו מכף הרגל, שזה חלק שיכול לגעת בכדור, ואתמול הבדיקה הייתה מהמרפק.
שוב, הבעיה לא שזה נפסל על 2 ס"מ אלא שמדדו מהמקום הלא נכון, אם היו מודדים מהכתף של מאנה אז לא היה נבדל.

ועוד דבר מדאיג שקראתי, הצילומים הם 50 fps ושזה חא ממש מדוייק כי בין כל פריים ופריים השחקן יכול לזוז 20 ס"מ! אז גם אם יש var קשה מאוד לדייק כשהנבדל הוא עד 20 ס"מ

קיין וסון מסתמנים כצמד הלוהט בליגה , הקוריאני עם מהירות מחשמלת מקבל כל פעם כדורים כאילו סקולס מוסר לו אותם וכל חצי הזדמנות אצלו זה גול.
אם לא מוריניו הייתי שמח לראות אותם כובשים כל כך הרבה.

זו הסיבה שאני כל כך אוהב את הליגה הזו , טוטנהאם יכלו לסיים עם 5-0 ובסוף ברבע שעה ווסטהאם כובשת 3 שערים כולל טיל אדיר של לנציני.
מויס צוהל והפרצוף של מוריניו priceless .

חשבתי יקבל התקף לב, מי האמין שדבר כזה יכול לקרות לקבוצה של מוריניו?