אברטון עושים בשבילנו את העבודה עם ניצחון על צ’לסי שמשווה את מספר המשחקים שלהם לשלנו.
נקווה שצ’לסי תמשיך לשמוט נקודות, אני אוהב יותר את הסיכויים שלנו מול ארסנל ( למרות לוח משחקים נוח שלהם ).
חייבים לחזור לפורמה נגד ווטפורד.
המאבק על המקום השלישי נפתח לגמרי , טוטנהאם בצלילה חופשית נראית שייקית מאוד . חבל רק שהמרוויחים הם הסקאוזרים.
אלדרווילד נכס לכל קבוצה שתיקח אותו , לא רואה מצב שהוא נשאר אצל התרנגולים.
צ’לסי שודדת את קארדיף עם בזיון שיפוטי רציני שהלך שם, אם נצליח לחזור ליכולת נורמלית ברור לי שאנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם.
משהו שרציתי להעלות הרבה זמן: תגובות לניהול הסגל של קלופ? הבן אדם פשוט שוחק את השחקנים משחק אחרי משחק והוא פשוט יוצא לוזר ולא חכם בלשון המעטה. 2-0 על פורטו, אם לא תיתן לסלאח ולשאר החבר’ה קצת לנוח, אז מתי כן? מה עם קצת שאקירי וללאנה ואוריגי? האם זה לא הזמן?
על הליגה אני בכלל לא מדבר, אני יודע שזה מוקצן, אבל זה מתחיל לעצבן.
מצד שני עם הצלחות קשה להתווכח.
מה שהוא עשה עם דורטמונד וכרגע עם ליברפול זה בין הדברים המרשימים שראיתי ממאמני כדורגל
הצלחות? לשחוק את הסגל שלך ולא לעשות חילופים כשאתה מוביל 3-0 או 2-0 כמו היום זו לא הצלחה. וזה גם לא שהוא לקח קבוצות חלשות: גם ליברפול וגם דורטמונד קבוצות חזקות ועם שתיהן הוא הפסיד במאני-טיים, אתה מוזמן לבדוק. הוא לא יכול להרשות לעצמו שלא לעשות חילופים/חילופים מאוחרים. זוכר את שאקירי? איפה הוא נעלם?
כן הצלחות.
להגיע עם דורטמונד לגמר ליגת האלופות לא נופל מההישג של סימאונה כי מדובר בקבוצות דומות בסדר גודל עד הגעת המאמן. רק שקלופ לקח 2 אליפויות.
לא קבוצות קטנות, אבל בהחלט מדובר בהפיכת קבוצת דרג שלישי רביעי לדרג ראשון. לקחת קבוצה שזוכה מקום 6 בבונדסליגה לאלופה בתקופה בה הייתה קבוצה אחת שממש שלטה בגרמניה.
אה והוא עשה זאת פעמיים
זה עדיין לא אומר שניהול הסגל שלו ליברפול טוב, כי הוא לא.
דניאל אתה מקדש את הדרך. ניהול סגל נכון הוא רק דרך להגיע לתוצאות חיוביות. אם הוא מצליח להגיע לתוצאות (והוא מצליח ללא כל ספק) אז שיעלה גם 11 שוערים בהרכב למך כל העונה זה לא משנה.
גם אין מה להשוות את המחליפים של ליברפול לאלה של סיטי. סיטי יכולה מההרכב השני שלה לבנות קבוצה שתהיה מועמדת לאליפות. לקלופ אין פריבילגיה כזו, עם כל הכבוד לשחקני הספסל שלו.
איך אפשר להעביר ביקורת על קלופ? הוא עושה עבודה מדהימה בליברפול.
לא מסכים חברים. פריבילגיה זה דבר אחד, אבל לעשות חילופים כשאתה מוביל ואתה יכול לתת לשחקנים שלך קצת לנוח במקום לשחוק אותם זה דבר אחר. ללאנה, ואוריגי, שאקירי וסטרידג’ יכולים לשחק קצת יותר כשליברפול מובילה. לקלופ יש את הפריבילגיה, היא אולי לא הכי מושלמת, אבל הוא צריך להשתמש במה שיש כאשר יש לו את האפשרות ואת זה הוא לא מיטיב לעשות.
אם הטענה שלך היא שלפעמים הוא לא עושה חילופים בזמן אז סבבה קיבלתי.
מצד שני איזה מאמן כן עושה? אני נתקל בכך שזו טענה שחוזרת על עצמה על כל מאמן בעולם. כל עוד זו הבעיה היחידה שלך איתו אני חושב שלשנוא אותו זה קיצוני מידי ולא הוגן כלפי המאמן הראשון שמביא את ליברפול לאנשהו מאז 2009.
כן, קצת הגזמתי עם הלשנוא. מקווה שבשאר ההודעה הבהרתי את עצמי. אני חושב שהרבה מאמנים עושים חילופים, במיוחד ברמות הגבוהות שמתחרים בכמה תחרויות, אין מנוס מזה.
ארסנל דופקת את עצמה החוצה מהמירוץ , עם תבוסה לוזרית ללסטר שנראתה הרבה יותר טוב.
אם הפרש השערים שלנו לא היה כל כך גרוע הייינו יכולים להגיד שהמשחק היום הוא על מקום בליגת האלופות.
ברצלונה ככל הנראה העניקה מתנה לפפ ומסרה לו את הליגה.
יום שבת ליברפול יוצאת למשחק חוץ נגד ניוקאסל ושלושה ימים אחרי זה הגומלין באנפילד. קלופ לדעתי יצטרך להחליט מה הוא מעדיף ליגה או סיכוי באלופות. המצב שלו רע בשתי החזיתות.
בדיוק הפוך, עכשיו ליברפול תוכל להתרכז בליגה ב - 100% כי באירופה זה די גמור.
בכל מקרה, יש לי תחושה שניוקאסל לוקחת נקודות
ממש לא גמור. אם רומא הצליחה בשנה שעברה, ליברפול לא יכולה להרשות לעצמה לוותר. טמבלה השאיר להם צ’אנס. שער מוקדם באנפילד והם יפתחו מכבש שלא בטוח שבארסה הזו תוכל לעמוד בו. אפילו יונייטד העלובה והפצועה נתנה שלישייה בפריז, וזה מה שליברפול צריכה לתת בבית (בלי לספוג כמובן) כדי להגיע להארכה.
המוקש של ליברפול הוא מחזור הסיום מול וולבס.
אני חושב שבארסה תגיע הרבה יותר מרוכזת מפריז
בלי שער חוץ לליברפול אין הרבה סיכוי.
אני באופן אישי קיבלתי את הפרופורציות בין הענקיות באנגליה לברצלונה, גם לא בשיאה היא ליגה מעל.
אתמול ולמרבה הפלא, הסטרים עבד לי חלק מאה אחוז, עד הדקה 90. כל כך שמח שזה נתקע חח. עד עכשיו לא יצא לי לראות. זה היה כל כך גרוע?
כן. מסי השאיר אותו לבד לגמרי מול שוער. סליחה, לא לבד, כי פיקה היה לידו חופשי לחלוטין ולא בנבדל כי מסי גרם ל3 שחקני ליברפול לגלוש לשווא לקו של תיבת החמש. האידיוט מסר לאליסון לחצי גובה, כך שאפילו ליפול הוא לא היה צריך.