אכן הנה הכרת פה אחד כזה בוודאות אני זוכר שבשנים הנ"ל בפורומים השונים היו הרבה עם דעה דומה לשלי, גם הם לא אוהדי ריאל/בארסה. ברור לי שהרבה חושבים אחרת.
בכל מקרה, לא זו הנקודה - אני פשוט לא מסכים עם זה שהיתרון של רונאלדו היא היותו גולר ולכן, בדומה למסי, ההשוואה של הלאנד לרונאלדו היא רחוקה מאוד. הייחוד של רונאלדו מבחינתי לא הוא לא בהיותו גולר אלא יותר כוח הפריצה, האחד על אחד, המהירות, הסכנה שהיווה מכמעט כל מקום על המגרש וכן - הוא גם נטף קסם בכמעט כל מהלך. זה משהו שלהלאנד אין.
מבין מה שאתה אומר אבל נראה לי שאתה קצת מכליל.
לא היו חסרים בסביבה אוהדים שפויים (בעיני כמובן…) של יונייטד וכדו׳ ואפילו של ריאל שטענו שבארסה גדולה ו/או הפרידו בין השנאה לבארסה לבין הדעה על מסי.
לא מעניין. להלאנד יש סעיף שחרור סביר מסיטי בעוד כמה שנים וזה אומר הכל על המועדון הזה. אצל פלורנטינו היה מקבל כאפת שטות וסעיף שחרור של גזיליארד ביטקוין.
יש מקור רציני שמאמת את זה?
שואל באמת, כי לא ראיתי כזה (מעבר לכתבות של מארקה עם דמעות בעיניים), ופפ עצמו הכחיש כשנשאל על זה השבוע (כמובן לא היה סביר שהיה מודה בקיום הסעיף, אבל יכול היה בכיף להגיד שהוא לא מתעסק בדברים האלה אלא צ’יקי, כמו שהוא עונה לרוב על שאלות בסגנון).
אני לא מבין איך אתה לא רוצה להרוג את נונייז על קבלת ההחלטות שלו.
הוא הגיע למצבים ויזם, אך הוא הוביל כדור ב3 מצבים שהיו חייבים להגמר בגול ולא נגמרו:
3 על 1 בו הלך לבד ראש בקיר
מצב להבקעה בו הוא מסר לשחקן בעמדה הפחות טובה
1 על 1 אותו החמיץ
לא רואה אותו מספיק, אבל לפחות היום זה נראה כמו קבלת החלטות איטית שגרמה לו לפספס את רגע המסירה הנכון
בשני המצבים האחרים זה הוא שיצר את המצב, היה צריך למסור לסלאח במקרה הראשון במקרה השני מסר נכון רק חזק מדי וזאת אחרי שעבר בקלות 2 שחקני הגנה.
שחקנים יוזמים שמשחקים לעומק כמו נונייז בסוף מצליחים, הוא נראה רעב שיצא לטרוף את המגרש, ימשיך ככה השערים יגיעו.