ת'רד היריבות ::

ברצלונה וסיטי מצליחות “יותר מידי”. לא הזיז לי כשאתלטיקו זכו באליפות. לא הזיז לי גם בשנתיים הראשונות שהם פתאום הצליחו לנצח אותנו אחרי 13 שנים- כי הם פשוט לא היוו יריב כל כך הרבה שנים.

אני בטוח שאם אתלטיקו הייתה מצליחה כמו ברצלונה, ההרגשה שלי כלפיהם הייתה בהתאם.

האוהד הנייטרלי מחפש איזון ועניין. ליברפול לא זכתה באליפות 30 שנה, והיא נראת טוב בשנים האחרונות אחרי עשור בינוני. אליפות שלה תרגש יותר מעוד אליפות של סיטי.

הזכיר לי דווקא את זה (מבחינת חשיבות המשחק, זהות הכובש, השלב של העונה וכו׳).

הציפיות מונגר גבוהות יותר. מדובר במנג׳ר שזה ב-3 אליפויות בחצי עשור ובאף אליפות בעשור וחצי לאחר מכן.

אני שמח שלא החתמנו את פוצ׳טינו.

אני לא סובל את פפ, אבל סיטי בשנים האחרונות דיי מצליחים וליברפול, שכה קרובה לזכייה, מועדפת עליי בלי קשר לזהות המאמן. פפ הוא לא כל העולם :wink:

כיום, אתלטיקו מתמודדת ראויה על כל תואר באירופה. אני כאוהד ריאל לא ארצה שייזכו כי הם משפיעים עליי מקצועית. אבל עד לפני כמה שנים, הם לא היו ממש בתמונה ולא רציתי שייזכו כי הם יריבה של ריאל. אבל כל עוד לריאל לא היה זיכוי לזכות במשהו ונניח אתלטיקו הייתה שם, לא היה מפריע לי ואפילו הייתי נותן איזה פירגון.

ליברפול לא זכתה באנגליה מליון שנה ובפרימיירליג מעולם לא, מנצסטר יונייטד בכלל לא קשורה, לא בתמונה, לא מתמודדת על כלום ולא נגד ליברפול - אין כל קשר בין השניים, שזה קצת ילדותי לא לרצות שהם ייזכו.

עריכה: יוני הקדים ורשם אחד לאחד מה שרשמתי. אני חושב שזה מחזק את הטענה.

אני באמת לא מבין מה ההבדל. אתה שמח שברצלונה זכתה באליפות השנה? כי ריאל הייתה רלוונטית לאליפות ספרד בדיוק כפי שיונייטד הייתה באנגליה. לא היית מעדיף שכל קבוצה אחרת מלבד ברצלונה תזכה באליפות, על אף שקבוצתך הייתה גרועה להחריד ולא יכלה לאיים על התואר? אם אתלטיקו הייתה במירוץ, לא היית בעדה?

שנאה ספורטיבית, זה הכל. לא חדש ולא מוזר. וילדותי במידה שווה לכל הקונספט של אהדת חבר’ה המתרוצצים אחרי כדור.

בחיי דניאל, ההסברים שלך והניסיון שלך להסביר את עצמך, הזויים. אני לא מבין מה קשה לך לטופס את עניין היריבות כשאתה בעצמך נמצא במצב דומה. לא השפיע עליך השינאה לברצלונה בעונה אתם לא רלוונטיים לכלום, מה קשה לך כל כך לקבל שגם פה זה ככה ?

קודם כל, אני לא היחיד שאומר את זה. דבר שני, יונייטד לא הייתה רלוונטית העונה וגם אם כן, יצאה מהמירוץ ממש ממש מוקדם. ליברפול מליון שנה לא קשורה, כביכול. אז כן, מכיר בעניין היריביות ומעולם לא ארצה שברצלונה תזכה, אבל מאמין על הדרך שאם אחרי כל כך הרבה שנים קורה מצב כזה ובמקרה 2 היריבות הן סיטי וליברפול, לא רואה סיבה למה לא להיות “לא נגד ליברפול” (לא אומר אפילו “בעד”). יכול להיות שאני בא ממקום נייטרלי אז יותר קל לי, אבל ליברפול קבוצה חשובה, מפוארת, עם היסטוריה אדירה וכן, יהיה יפה ורומנטי לכדורגל אם ייזכו. שוב, זו דעתי, תקבלו או לא תקבלו.

אגב, אני מודה שאני לא זוכר איך הייתי לפני כמה שנים, אבל אני לא ארצה שברצלונה או אתלטיק בילבאו יירדו ליגה (שלושת הקבוצות מעולם לא ירדו).

הם לא מתנגדים לזה שאתה בעד ליברפול, הם מנסים להסביר לך למה הם נגד ליברפול…

גארי נוויל מסכם את התחושה שלי לגבי סיטי-ליברפול:

למרות השער המוקדם לליברפול אין שיניים וברצלונה הבינה זאת במהירות, מניעה את הכדור בביטחון בידיעה שאיבוד כדור הוא לא אסון כשאין פירמינו וסלאח.

הנדרסון ומילנר כרגיל לא מצליחים להניע כדור תחת לח. ומאבדים המון כדורים ומאבדים את המרכז.

אם ליברפול לא תצליח לכבוש את השני בתחילת המחצית השנייה ולהלחיץ מאוד את ברצלונה השיוויון יגיע.

מאוד מעצבן שהגענו לכאן ואין סלאח, פירמינו וקייטה, 3 מ-4 שחקני ההתקפה הכי טובים שלנו.

והנה מאבדים את רוברטסון, שחקן הגנה מהטופ והכי חשוב המבשל מספר אחד שלנו.

מעולה. מציע לקרוא את התגובה של יוני.

לא משנה איך המשחק נגמר, אתה צריך ללכת לישון גאה. בלי שניים מארבעת השחקנים החשובים ביותר של ליברפול, קורעים לברצלונה את הצורה (אמנם מסי היה צריך להיות כבר עם בישול ושער לפחות, אבל מי שלא כובש…). להוריד את הכובע. וזה שסלאח לא על המגרש אפילו גורם לי לקצת סימפטיה.

מה קלופ לא יעשה כדאי לסיים עונה עם טריליון מחמאות ואפס תארים.

אז וידאל נמצא בכל מקום במגרש כמעט, בקושי טועה.
ראקיטיץ מאבד כמעט כל כדור, איבד את הכדור במהלך שהוביל ל2-0

חילוף - וידאל יוצא

גם אם ייקח 6 תארים, מקווה שהבאסקי לא ימשיך איתנו.

כל העולם מבין שצריך חילוף במחצית הוא מחכה לדקה 60 והדקה 75 כדי לעשות את החילופים. מצב של 3-0 .

עכשיו אתם מבינים למה חלק מאיתנו רוצים שהוא יניח לנו במנוחה ויחזור לבילבאו?

שארקי צודק בכל מילה לכיון של ליברפול. גאוה גדולה הקבוצה שלהם.

history in the making.

פשוט מדהים. הפרחים לטמבלה, ולשוער של ניוקאסל שהוריד את סלאח ואיפשר לי למצוא מקום בלב להנות ממה שקורה כאן.

אני יכול להתלונן ולקלל את המתחזה שמאמן אותנו, אבל באמת מגיע כל הכבוד לליברפול. אולי גם הם עשו לנו טובה וניפטר מהמתחזה שהשתלט על הקבוצה שלי.

יששששששששששששששששששששששששששששש !!!

יאלה,
מקווה שבארסה תשבור את הארכת חוזה עם המאמן הכושל הזה.
המלך הוא עירום צועקים פה כבר מהיום הראשון שלו פה.

ברכות ליברפול
הצדק נעשה.

מקווה שאייאקס תיקח

לאשתי יש חברים מהעבודה, אוהדי ליברפול, שטסו למשחק. הם התבאסו אחרי ה-3-0…
הולי שיט!