מרגש מאד ה ynwa
האמת? לא האמנתי. אפילו התלבטתי אם בכלל לראות את המשחק. אין שידור בטלוויזיה, לא נוח, וגם ככה ההתמודדות גמורה.
וואו. אחד הערבים הכי גדולים שראינו בשנים האחרונות וראינו כמה ערבים לא רעים בכלל. ליברפול פשוט ריתקה את ברצלונה. מעולם לא ראיתי אותם עד כדי כך חסרי אונים. הם לא נתנו למסי לנשום וזה השתלם להם.
מזכיר שריאל מדריד כמעט שמטה יתרון 3-0 מהמשחק הראשון מול יובנטוס ואתלטיקו. מול באיירן, פעמיים כמעט שמטה העפלה אחרי ניצחון חוץ. יושב לשחקנים בראש שהם מובילים בפער ענק, וזה משפיע. ההבדל הוא ליברפול סופר איכותית (פאקינג 4 שחקנים בכירים נעדרו מהמשחק. איך בארסה הייתה נראת בלי 3-4 שחקני הרכב?) והחמצות של מסי. צפיתי בברצלונה כל העונה. על כל מצב שמסי הגיע במשחק היום, היה משחק ליגה שמשם הוא כבש.
וכמובן, הטראומה מרומא. לריאל הייתה טראומה 6 שנים בשמינית.
בקיצור, לא ואלורדה ולא נעליים. פשוט ליגת האלופות, אנפילד, קצת מזל (טוב לפה ורע לשם) והמון קסם.
ובנימה אישית, כל הדחה של בארסה בשנים האחרונות היא מטעם מיוחד. 3-0 של יובה עם הצגה של דיבאלה, 3-0 מטורף באולימפיקו, והערב הזה, מול ליברפול עם חצי הרכב ראשון בערך ותוך כדי מאבק על האליפות.
אין על ליגת האלופות, וכולי רחמים על ערוץ הספורט שפספס את צמד המשחקים האלו. עד שהנכס היחידי שלו מניב משהו…
לא מפתיע אותי שגדולי הסנגורים של ואלורדה זה תמיד אוהדי ריאל. מעניין למה.
מאחל לך מכל הלב שהמאמן האדיר הזה יגיע לריאל בקרוב אחרי זידאן.
תהנו.
מה אתה רומז, שאנחנו תומכים בואלורדה כי אנחנו רוצים שהוא יישאר? יש לי מגלומניה אבל אני לא חושב שהנהלת ברצלונה מקשיבה לי
בכל מקרה, גם אם זה לא אשמתו (הבלעדית) אני אסכים שהוא כבר לא יכול להיות זה שינסה לתקן שנה הבאה. יש שם יותר מדי מטען
אנחנו רובסטיים לטעויות נקודתיות של מאמן טוב (זידאן - בנזמה).
ואלורדה הבריק במשחק הקודם עם וידאל, ובתור מי שחווה כמעטים כאלו, זה באמת לא קשור למאמן. ריאל חטפה 3 בברנבאו מיובה, והייתה קרובה לשלישי בחוץ מול אתלטי.
לא צריך להתעקש להסיק מסקנות מאירוע שמערב הרבה רנדומיות. בהתמודדויות כאלו, דברים קמים ונופלים על מזל ודקויות. נכון, ליברפול הייתה מעולה, אבל היה לה הרבה מזל- אם מסי היה מבקיע בחצי הראשום מעשרה מטרים, כמו שהוא עושה ב9 מתוך 10 הזדמנויות כאלו, הסיפור היה נגמר לליברפול.
אני לא רומז , אני אומר שנוח לכם שבעידן הזה יאמן את ברצלונה מאמן שלא מתאים לה. כך יהיה לכם קל יותר להתחרות בנו.
זה לא בושה. גם אני רוצה שואלורדה יאמן את ריאל.
מי שראה את המשחק הראשון יודע שבמחצית השניה הינו צריכים לסיים בהפסד משפיל גם. אבל מסי הציל אותנו, ואז כולם התחילו עם תאוריות איזה טקטיקן יש לברצלונה.!!! והכי גרוע שהשתיקו את המחנה שלי, שהבין שיש בעיה.
תודה לך ליברפול על עוד תבוסה שהנחלתם לבארסה בליגת האלופות. אם עד היום הייתי חצוי בנוגע לליגה (עם העדפה לסיטי), עכשיו אני אתכם. תזכו באליפות ותשתיקו עוד בארסאי אחר-- פפ גווארדיולה.
בליגת האלופות אין לבארסה שחקן שיעשה את ההבדל. התבוסות האלה של בארסה כבר הפכו לריטואל… ליגת האלופות אינה כמו הליגה הספרדית.
מה שאתה מסרב להבין שהתלונה שלנו היא לא המשחק הזה ספציפית או רומא שנה שעברה.
יש לנו טענה על כל הצורה שברצלונה משחקת מהיום הראשון שלו פה.
אפשר לספור על יד אחת את המשחקים השוטפים והטובים תחתיו.
רומא וליברפול זה רק ההתפוצצות בפנים.
תזכר בתגובות של רובכם אחרי הקלאסיקו שאתם לא מאמינים כמה ששלטתם והייתם טובים יותר ומשום מקום ניצחנו אותכם.
גם אנחנו ראינו את זה וזו בדיוק הטענה שלנו. הוא מאמן שלא מתאים לברצלונה.
הבעיה שהוא האריך חוזה, כאמור, מקווה שההסכם לא יכובד.
מותר להגיד שאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה הוא, מה לעשות, קצת לוזר?
Wtf ?
איזה מין אוהד יונייטד אתה ?
אנחנו אמורים לשנוא את ליברפול לא לאהוד אותם!
בחיי נראה שזה העונש אחרי 2 עשורים של שליטה מוחלטת , סיטי או ליברפול אלופה, ליברפול אלופת אירופה.
כל הכבוד סקאוזרים מטונפים
הוא פשוט שונא מסי.
אם מסי היה לוקח את הצ׳מפיונס זה היה יכול לפוצץ לו את הבועה שלו שרונאלדו השחקן הכי טוב בעולם.
ליברפול שמרה על הבועה שלמה.
לא. מכיוון שמסי הוא כמעט השחקן היחיד שראיתי בשני המפגשים מול ליברפול. במפגש הראשון הוא ניצח אותם לבד, במפגש השני רק כשהוא היה עם הכדור היה תחושה שאולי.
מסי נכון לרגע זה קבור בקבוצה בינונית.
אם רונאלדו הוא מי שאתה מכוון אליו כשאתה מלכלך על מסי, אז לא רונאלדו לא היה עושה כלום בברצלונה כזאת מול ליברפול כזאת.
גם את סיטי אנחנו אמורים לשנוא. זה לא שאני רוצה שליברפול תזכה על חשבון לסטר. זה ליברפול מול סיטי. כל תוצאה גרועה.
וכן, אני שמח שמסי הפסיד! כן ירבו!
כן אבל ליברפול היא פאקינג קבוצה עם היסטוריה , היא באמת היחידה בסטנדרטים של יונייטד. סיטי מה זאת סיטי ? קבוצה תחת שאיזה שוגר דדי קנה.
צודק. אבל בקצב הזה, היא תהפוך לקבוצה עם היסטוריה. 4 אליפויות מאז 2012 (אם תזכה בסוף השבוע)? זה כבר רציני.
בכל מקרה, זו המציאות החדשה כנראה: ליברפול או סיטי בשנים הקרובות, לפחות עד שיונייטד תתחבר, טוטנהאם סוף סוף תאיים באמת על התואר או צ׳לסי תחזור לתמונה. זה מצב לא נעים!
מה שכן עם עליית ליברפול סיטי וטוטנהאם, נראה שהאנגלית חוזרות לשלוט באירופה.
אם עד עכשיו הגלייזרים לא עשו כלום, אני לא יודע כמה שקט יהיה להם כ אוהדים רואים את היריבות פותחות פער כזה.
אחרי חמש שנים רצופות, העונה האלופה לא תהיה מספרד. דווקא כשהגמר קל"ב…
- יש באמתחתו לא מעט הפסדים שלא יורדים חלק בגרון. לא מעט גמרים והדחות לא נעימות - זו האמת.
היום הוא החטיא ממצב שאם היגוואין היה מחטיא ממנו היו עושים מזה מטעמים - שום קשר לרונאלדו