מה עם מזל טוב לי על הפועל פ"ת?
לא מגיע?
מה עם מזל טוב לי על הפועל פ"ת?
לא מגיע?
יש לי במשפחה אוהד שרוף של הקבוצה שהוא גם מבעלי המניות או משהו כזה, לפי מה שהבנתי ככה “בשושו” אין לחץ לעלות ליגה ואפילו קיים סוג של חשש שהקבוצה לא מספיק חזקה ותחזור שוב מהר לליגה הלאומית (היו לקבוצה כמה ירידות ליגה די משפילות), אבל הוא לא אמר לי את זה ישירות אלא ‘מקורבים’. אני לא ממש קונה את זה. עונה יוצאת מן הכלל שלכם ויש עוד מפגש בפלייאוף.
אני אגיד לך למה לא אמרו לך מזל טוב מעבר לזה שיש עוד זמן - כי אני אוהד הפועל ת"א “צעקן” גם בירידת ליגה כתבתי ועדיין, ואתה אוהד שקט ומתחבא
איזה הרכב היה לכם פעם, תמיד אני מגיע איכשהו לדף בפייסבוק של עיתוני ספורט מפעם. מוטי קקון, מנור חסן, אלי אברבאנל אפילו, מיכאל זנדברג, יוסי שיבחון, יוסי רוזן…
ריאיון מעניין מאוד עם עומרי קנדה בעיתון ‘ישראל היום’, המשפט היפה שלו הוא: “אני מכור, הייתי מכיר להימורים וכעת החלפתי את זה למכור לאהבת הקהל”. הוא מספר איך גילי ורמוט התקשר אליו “בוא לפודקאסט” והשאר היסטוריה ושהוא יורד לפעמים סתם לרחוב בתל אביב כדי שיגידו לו ‘קנדה אוהבים אותך’.
עד גיל 40 הוא ובני בונדר יעשו שבוע-שבוע. קנדה היה אדיר כשהגיע מהפועל פתח תקווה ויחד עם הבולגרים השאיר אותנו בליגה, הוא ודימיטאר טלקיסקי על הקו…וואו. ב-2009/10 הוא היה גיבור גמר הגביע ושלושה ימים לאחר מכן השופט נפל בפח של אלירן דנין והרחיק אותו סתם, אלי גוטמן רתח. לדעתי אפשר היה אפילו להקדיש עוד שני עמודים כי יש כל כך הרבה על מה לספר…פספוס אבל הוא מגשים את עצמו בכל מקרה וזה כיף לראות שחקן כדורגל נפתח ומספר על הצדדים האפלים, הרס עצמי.
-הפועל תל אביב:
1.היום עם הגדלת הפער מהמקום השלישי לעשר נקודות זה מרגיש שעשינו צעד חשוב אבל עדיין יש פלייאוף. מנצחים גם במשחק חוץ כשעד לדקה ה-75 המצב הוא 0:0 - מכובד. חשוב לי שנעלה מהמקום הראשון ושננצח את הפועל פתח תקווה בפלייאוף.
2.גביע המדינה: היה כתוב על זה בכוכבים אליניב ברדה נגד הפועל באר שבע, וחבל שלא בגמר. ההגרלה הכי קשה שיכולנו לקבל, חבל.
3.סתיו טוריאל - עוד שער שלו היום ובליגה קריטית, סבל מאי-נוחות גם העונה, חבל שאין סטטיסטיקה נורמלית של ליגה לאומית באף מקום בערך. חובת ההוכחה עליו בשנה הבאה אבל עונה גדולה שלו עם מספרים כמו של ורמוט בעונת הדאבל ויחי ההבדל הקטן. לדעתי הפוטנציאל אדיר. רגל שמאל כמו של סלים טועמה כמעט, סוגרים לו את החיתוך לאמצע אבל עדיין חכם. מצטרף מעולה, מכדרר, שחקן כל כך חכם וקבוצתי ועובד…
4.רותם חטואל - שיר שחקן מרגש אבל זה לא מתחבר, חשבנו שיתרום יום, אני מתחיל להבין שבעונה הבאה הוא לא יהיה כאן. שוב אני לא באמת יכול לשפוט וכשאתה רואה שחקן כאוהד ועוקב יום יום, לעומת זה שאתה רואה משחקים של הפועל באר שבע פעם בשבוע וזה נגמר ולפעמים תקצירים - אולי הוא קצת התבלבל?