זהבי במקום ה-9 במלכות השערים, למרות שהוא בקושי שיחק העונה. מאמן מטומטם.
זה לחלוטין בדיעבד, אבל מדהימה ההשפעה של המשחק בין ב"ש לסכנין על גורל האליפות המסתמן.
לקחת 4 נק פוטנציאליות לקבוצה זה אף פעם לא ספורטיבי, בדיעבד או לא.
לא מכיר עוד הרבה ליגות בהן עונש של הפחתת נק׳ הוא עניין שבשגרה, זה ממש מאבד מהפואנטה.
במה קוזוך והשחקנים אשמים אם הם זכו העונה ביותר נק׳ ממכבי תל אביב? מה הם אשמים?
חבל, רציתי דרמה מטורפת גם במחזור הסיום. בתור אחד “שלקח אליפות” איי שם בטרלול הזה של 2010 כנגד כל הסיכויים - אז Never say Never ומצד שני הפועל ב"ש גם צריכה איזו מחצית כמו מכבי חיפה של 2002-03 במשחק החוץ נגד מ.ס אשדוד. חבל שבאר שבע לא הצליחה לנצח את מכבי תל אביב באף אחד מהמשחקים הישירים העונה. לגבי “ענייני בית הדין” אז כן אי אפשר להתחמק מזה. בכל מקרה ההרגשה שלי שמכבי יותר ווינרית והפועל ב"ש יכולה לקחת אליפות רק שהיא ‘ממש הכי טובה’ ובפער כמו עם ברק בכר והסגל של המפלצות, אבל ב"ש עשתה עונה אדירה ושתיזהר להפסיד בגמר הגביע.
ועוד חבל:
-שליאור רפאלוב פורש “ככה” - ובכלל - לפחות הטקס היה מרגש מאוד. עונה מהאשפתות של מכבי חיפה.
-שערן זהבי מיעט לשחק העונה. אלא אם כן הוא הביא את פאטצ’י לא יודע מה טוב במאמן הזה לאזטיץ’.
בחיאת דור הוא חירב את המשחק של מכבי בהרבה מאד משחקים. 70 אחוז מהשערים שלו זה נגד נתניה. סך הכל המאמן החזיק בשני חלוצים לא מדהימים (אי אפשר להשוות את זה ליובאנוביץ’ ופריצה, למשל) כשאחד מתאים לשיטה והשני לא. לאזטיץ’ אכן חולה בתסמונת המורה לספורט אבל ממש לא בגלל זהבי. חוץ מזה שבתור אוהד הפועל תל אביב חשבתי שאתה לא רוצה לראות את מורשתו הולכת ומתפארת, אבל זה שלך.
הוא רעב לכבוש גם היום הרבה יותר מדור תורג’מן לדוגמא והוא ווינר. מה שעשו לו בגמר גביע הטוטו לא מתאים. ברור שהוא לא כבש הרבה כי הוא לא שיחק הרבה. עדיין מחזיק ממנו גם בגילו המופלג. לא ראיתי ממכבי איזו קבוצת התקפה מרהיבה שזהבי הוא זה שמפריע לה. אושר דוידה שחקן די דומה למה שהיה בהפועל ת"א, פאטצ’י בתקופות שהכל מתחבר לו, רוי רביבו תורם המון התקפית בצד שמאל ודור פרץ מקו שני.
אני אוהד הפועל לא קלאסי ולא אשכח לו את הגול בטדי. אבל זה גם לא משנה מה אני “רוצה” שיקרה (הפועל ת"א ומכבי ת"א כרגע זה לא אותו עולם וברור שהייתי מעדיף אליפות של הפועל ב"ש), יש את מה שאני חושב ‘אמיתי’ לגבי הכדורגל.
אגב איך המאמן הזמני של מכבי חיפה עומד מול המצלמה ואומר בכזה ביטחון שהוא יכול לאמן את הקבוצה בעונה הבאה? אמנם ברור שאין לו הרבה מה לעשות עכשיו וההשפלות לא ממש ‘עליו’, אבל בכל-זאת, לא חושב שהוא מחובר ולא משנה כמה בנוער הוא היה טוב אם כי וכמה כעוזר אם כן.
לדעתי שינוי גדול מאד. דוידה אצלכם היה עובר 2-3 שחקנים ולא עושה את הפעולה שתביא לגול. זה בדיוק ההבדל. וגם זה שהוא בא חד מאד למאני טיים העונה.
גדי קינדה הלך לעולמו
סיפור עצוב מאוד
מתי שיחק בפעם האחרונה?
שיחק בדרבי החיפאי בסוף מרץ ומאז אושפז
סרטן כבד זה רוצח שקט
חדשות מצערות מאוד
אני זוכר אותו משחק בסוף חודש מרץ. איך זה התדרדר כל כך מהר? היו סימנים מקדמים? משהו?
אני גם תוהה. איזה נוראי זה וואו.
חלה בסרטן הכבד זה סרטן שמאוד קשה לאבחן מוקדם וכשזה קורה בדרך כלל זה כבר במצב קשוח ומתדרדר מהר
אז מכבי כובשת שער בנבדל כי הקווים של הואר לא עבדו?
פייר - חשבתי שיהיה קצת יותר מעניין, אפילו מחזור הסיום באיטליה החזיק מעמד יותר זמן. עד היום היה למכבי ת"א מצ’אפ קשה מול בית"ר ירושלים.
הגול של דור פרץ היה נראה לי נבדל ברור אבל בית"ר ירושלים משמשת ממש כתפאורה, מבין שהיא שומרת רגליים לגמר גביע וחכם לא לשחק עם ה-11 הכי טובים, אבל זה יכול להיגמר ב-5-6. כל פעם ששחקן צהוב עושה ספרינט - נניח אושר דוידה - זה מגיע לרחבה. הם הזניחו ממש את משחק ההגנה ולא הביאו חיזוק בינואר לעמדה. מצד שני יש את הדוגמא של מכבי חיפה שהובסה 6:0 נגד מכבי ת"א בסוף 2015/16 וזה היה מביך מאוד-מאוד ואחר כך זכתה בגביע כשניצחה בגמר…את אותה הקבוצה. לא זוכר שעומר אצילי נגע בכדור במשחק הזה בכלל.
את המסירה של גבי קניקובסקי לדור פרץ (תנועה גדולה לרחוק) יכולים לעשות רק הוא ועוד שני שחקנים בארץ היום: ירדן שועה לדעת רבים המבשל הטוב בליגה, ודן ביטון שזו מסירה די אופיינית עבורו. אגב דור תורג’מן היה המבקיע הדומיננטי והבלתי מעורער של מכבי רוב העונה, אשכרה זהבי כביכול ‘סגר את הפער’ ממנו, זה רק 13 לתורג’מן ו-11 לזהבי.
בכל מקרה הרגע של המשחק זה מה שקרה בכל המגרשים עם הטקס לזכרו של גדי קינדה, עברו כמה ימים ואני עדיין לא מעכל מה שקרה ומרגיש רע מזה
מצד אחד מכבי שיחקה באירופה, בלי יתרון ביתיות אמיתי, היה לה עומס מטורף ושעות טיסה וכדומה והיא כנראה עושה אליפות. מצד שני בהפועל באר שבע למרות זרים טובים - הוציאו מים מהסלע, מגיע להם גביע, היא קבוצת העונה שלי.
הדבר היחיד שמעניין במחזור הסיום זה האם אוהדי ב"ש יפרצו למגרש כדי לתת להפועל חיפה ניצחון טכני.
כשמתחשבים בשערורייה בבית הדין ובכדורגל המרהיב ביחס לליגה שקוז’וק משחק האליפות הזאת חתיכת ביזיון.
שקול בעיניי לאליפות מדרידאית השנה, אם הייתה קורית.
גם עם 2 הנקודות שלקחו לבאר שבע, מכבי תל אביב הייתה אלופה על הפרש שערים.
לקחו 4 (פוטנציאלית) - 1-, ו-0:0 ללא נק’ מול סכנין
ברגע שנקבע שתוצאת המשחק היא 0-0, לקחו 2 נקודות.