סחטיין נדב על ההשקעה . העונה הקודמת הסתיימה ואני באמת מקווה שהתירוצים של הסניגוריה והגנה הפנאטית על ואלורדה יסתיימו יחד איתה.
אני יתיחס רק לסעיף האחרון:
קודם כל, המועדון שלנו מנוהל ע"י חבורה של חובבנים ופושעים. אין לי ספק בזה.
כל מי שיש עיניו בראשו, מבין שהקבוצה לפחות קשר יצירתי אחד או שתיים (אם אתם שייכים למחנה של אנטי ראקיטיץ) (לא כולל ארתור)
אבל מה שהמועדון זקוק לבין מה שפפ סגורה מתכון להביא, יש הבדל:
המועדון מחפש קיצוני מסיבות שאין לי מושג למה. אחרי המרדף המשפיל והמבזה אחרי גריזמן, השם החדש הוא ווילאן, כן שחקן חביב אבל כבר בן 30 שאין לנו שום צורך בו, ושצלסי דורשת עוברו 80 מיליון אירו. כן 80 מיליון אירו על שחקן בן 30 שאין לנו שום צורך בו.
השם “החם” השני הוא ראביו מפסז, שחקן שאני לא באמת אני מכיר, אלא רק את השמועות שטעונות בתוקף שהוא טראבל מייקר. וכל מי שאני קורא לגביו טוען בתוקף שהוא “אנדרה גומש” הצרפתי.
אין לי מושג מה נכון לגביו ומידת ההתאמה שלו אלינו. אני רק יגיד שהסיבה שאני מתנגד לרכש הזה, לא קשורה אליו, אלא זה שאנחנו נעזור לקטארים להיחלץ מהבעיות של הפייר פלי שלהם. וחוץ מוראטי, אני לא מסכים לקנות שום שחקן שלהם.
מצב ההגנה:
המועדון מתכון לרכוש את לנגלט הבלם הצרפתי שיעלה 36 מיליון אירו. ומשום מה הפעלת הסעיף שלו לוקחת נצח.
את מינה למשל, לא היתי מוכר אלא שולח להשאלה (לקבוצה טובה ויציבה) זה הדעה שלי היתה לפני המונדיאל וזה לא ישתנה
מצב הקישור:
מצב הקישור שלנו בקאנטים: אלנייה הכישרון החדש פצוע לכמה חודשים. איניסטה עזב לבוסי אין שום מחליף אמיתי, וקוטיניו ומידת ההתאמה שלו זה עדיין חידה.
יש את שאלת ראקיטיץ. הוא חידה בעיני לא מעט אנשים. מצד אחד פועל שחור ושחקן ששורף הרבה שטחים, מצד שני לא תורם הרבה בתחום היצירתי. אבל אישית אני מאוד מעריך ואוהב אותו,. אבל זה מחייב את המועדון לקנות קשר יצירתי שיחפה על החסרונות שלו.
מצב ההתקפה:
היתי משחרר את פאקו, ומחזיר את מוניר שהיה מחליף לסוארז. מוניר בשנתיים האחרונות מוכיח שהוא חלוץ מספיק טוב לקבוצות מהדרג השני והשלישי בלה ליגה וזה יאפשר את המנוחה שסוארז כל כך זקוק לה.
מצב השוערים:
לכאורה, זה העמדה שיש לנו הכי הרבה שקט, שוער מהטובים בעולם ושוער טוב מאוד (סילסן) אבל סילסן משמיע כבר קולות של חוסר נחת ורצון לקבל יותר דקות. מצב לא בריא. למכור את סילסן (בלי ברירה) ולהמר על שוער זול שישחק בגביע. את הגביע אני מוכן להקריב השנה…
הקיץ הזה מגיע ברקע של הנטישה של רונאלדו , והתחושה שלי, שפלורנטינו לא יסכים יותר להפסיד את הליגה. וזה יחייב את ריאל לצאת למירוץ החימוש הכי גדול שלה מאז הקיץ ההוא של 2008. וזה מחייב הכנה שלנו. לצערי אם מה אנחנו מתעסקים בווילאן ולנגלט בעוד שהם מתעסקים בניימאר אמבפה והאזרד…