ממתי אתה בכלל כותב פה? נעלמת לנו
לטעמי ספורט שמצריך הרבה יותר אתלטיות וחוכמת משחק.
שלא תבין לא נכון שאני מוריד מהכדורגל או ממסי חלילה.
ואם כבר אז הספורט באמת הכי קשה זה בכלל להיות נהג פורמולה 1…הם בתכלס טייסי קרב בכלל
@Cockroach_Crazy תגיד לו
סנה! רק סנה.
שונא את המילטון אבל הוא חתיכת נהג…
פורמולה 1 זה רק מיכאל שומאכר!! וביום מין הימים זה יהיה מקס
את המילטון יזכרו מאחור
Off the record
לא ראיתי את סנה, רק אני יודע שאנדים שראו אותו טענו לכשרון הכי גדול בענף שהיה אי פעם.
באמת ששומאכר היה עצום. עוד סיום טרגי של חיים.
@EHUD לגבי אתלטיות אני יכול להסכים, אבל זה המדד היחיד שקובע רמת קושי בספורט? אם ככה גם קפיצה לגובה זה ספורט קשה יותר מכדורגל ולכן הספורטאי שם יהיה גדול יותר מהספורטאי בכדורגל.
לשלוט בכדור בעזרת הרגל זה כמובן הרבה יותר מסובך מאשר לשלוט בכדור בעזרת היד, בטח כאשר צריך לחשוב תוך כדי, לרוץ יותר ולצאת ממאבקים עם הכדור בשליטת הרגל ולא היד.
באופן כללי לדעתי להיות הכי טוב בענף שבו, ובפער, רוב בני האדם מתחרים זה הדבר סטטיסטית הקשה ביותר.
חרגנו מאוד מנושא התרד אבל כמובן בגדול מסכים.
להיות הכי טוב באיזשהו ענף ספורט זה להיות חריג
בעיניי זה דווקא חסרון לכדורסל. בכדורגל אפשר להצליח גם אם אתה פרעוש, ואילו בכדורסל אם אתה גבוה באופן יוצא דופן יש לך יתרון מובנה. זה מאבד את כל היופי.
תעקוב אחרי הדיון בתרד האמיתי ותגלה מה באמת הולך שם…
איזה שטויות אתם מדברים פה… ג’ורדן בכלל לא ארגנטינאי
אני אמרתי שגורדן הוא הgoat של goat זה פחות קשור למה יותר קשה כדורסל או כדורגל. זה פשוט קשור שגורדן היה ווינר ברמות שאני לא ראיתי בחיי מאף שחקן אחר. הוא היה מוכר את אימא שלו בשביל אליפות ואני לא מגזים.
זה חס וחלילה לא זילזול במסי, אבל בוא נגיד שגורדן בחיים לא היה נותן לברתומאו להיות הנשיא שלו ובחיים לא היה נותן לואלורדה להיות המאמן שלו. בטח לא אחרי רומא.
אם הוא היה מקבל מאמן שהיה עושה לו “רומא” אותו מאמן היה בלשכת העבודה חסר תעסוקה 10 דקות אחרי שהמשחק היה מסתיים.
אולי אני צריך להדגיש שאני עוקב רק אחרי כדורגל וכדורסל אז זה נקודת המבט שלי.
דעה לא פופולרית: מראדונה לא ראוי בכלל להיכנס לדיון הזה. אולי היה כדורגלן גדול (אבל ממש לא מתקרב לנעל של מסי והוא גם פחות גדול מפלה) אבל ספורטאי נחות, מסומם ורמאי. הדבר הכי טוב במונדיאל המדהים של מסי זה שאט אט מראדונה ישכח מדפי ההיסטוריה.
מסי וג’ורדן הכי גדולים אי פעם.
למסי נמאס לזכות בתארים מעולם הכדורגל אז עכשיו הוא בגמר ה-us open אחרי ניצחון בפנדלים על מוליכת הליגה סינסנטי אחרי משחק של 3-3 כליאו מבשל פעמיים כולל את השיוויון של מיאמי בדקה ה-97.
בגמר הוא יפגוש את פיט סמפראס או אנדרה אגאסי
תבדיל בין מודל לחיקוי או התנהגות שבהם הוא בטח לא היה עילוי אלא אפילו חרא של בנאדם וצבוע.
לבין מראדונה הכדורגלן.
יצא לי לצפות בו רק לקראת סוף הקרירה שלו וזה באסה. אבל את מה שהוא עשה לברזיל בהתקפה אחת והלב השבור שלי בתור ילד אני לא ישכח לו את זה לעולם. אז ברזיל היתה ברזיל.
אם מדברים על תוצאה סופית אני חושב שמסי יותר טוב. אם מראדונה לא היה בן זונה ומסומם הוא היה עוקף את מסי.
בכל מקרה מראדונה היה דרגה אחת מעל פלה . לא סתם הוא חגג על שערים בכל מיני קיקיונות ומראדונה לקח אליפות עם נאפולי .
פלה שחקן גדול אבל פחות ממראדונה.
אנשים יכולים להמשיך לזלזל במה שמסי עושה שם, אבל סינסנטי היו צריכים לדפוק למיאמי חמישייה ב-90 דקות. מיאמי לא הגיעה למצבי הבקעה כל המשחק, ומסי עם שתי הרמות מדויקות לראש של קמפנה, שחקן שלא הייתי לוקח לבית"ר מרוב שהוא כושל, שלח את המשחק להארכה.
בהארכה, טעות הגנתית של סינסנטי נתנה למיאמי לעשות 3-2, אבל לא רק שה-3-3 היה באוויר - זה כבר היה נראה כמו משחק של קבוצת ליגה ראשונה מול קבוצת ליגה שנייה. כל פעם שמסי (התחיל “התקפות” מעיגול החצי או מחצי המגרש של מיאמי) עבר שני שחקנים בדריבל ומסר את הכדור, השחקן שקיבל את הכדור מסר אחורה, לשחקן שמסר לשוער, שבעט כדור ארוך וסינסנטי השתלטו על הכדור ויצאו לעוד התקפה.
לא באמת אכפת לי מה אורי או מישהו אחר חושב, סינסנטי קבוצה מצוינת ושיחקה אתמול כדורגל יוצא מן הכלל. היו מפרקים קבוצות כמו חיפה או יאנג בויז.
למסי נשארו שתי משימות העונה:
-
לנצח בגמר הגביע, שייערך בעוד 5 שבועות בדיוק. יוסטון יבואו רגועים אחרי שהזכייה של מסי בגביע הליגות מבטיחה להם מקום בצ’מפיונס האמריקאי בעונה הבאה.
-
להדביק פער של 14 נקודות בליגה, כדי להעפיל לפליי-אין מהמקום האחרון בליגה. זה לא יהיה פשוט, כי קבוצות יבואו לירוק דם מול מיאמי. מעבר לעובדה שחוץ מטורונטו ומיאמי - כל הקבוצות עוד יכולות להעפיל וצריכות כל נקודה, לכולן יש מטרה משותפת למנוע ממיאמי להגיע לפלייאוף ולהיות מועמדת לתואר.
יש מצב שאפילו המאמן של מיאמי לא רואה את המשחקים של מיאמי באותה רמת אדיקות כמו שלך.
מאיך שטל מדבר על הMLS והקבוצות שמה זה נשמע שתואר עם אינטר מיאמי גדול יותר מזכייה במונדיאל עם פאראגוואי, אלופות עם בנפיקה או אלופת אירופה בנשים ביורו הצעירים.
טל צא מהסרט. שמה זה קייטנה. זה לא פוגע במסי או במורשת שלו. לא צריך להאדיר את הליגה הזו כדי להאדיר את מסי.
מה אכפת לכם ההתלהבות של טל? הלואי שאני יתלהב כך מכדורגל מודרני.
מקנא בו.
אוקיי… ואם מסי היה מגיע למכבי חיפה ומעלה אותה לליגת האלופות עם גול בכל שלב, זה היה נחשב לאיזה הישג כביר מבחינתך?
זכותך כאמור, אם אתה נהנה ככה - אשריך.