ליאו מסי :: אלוף עולם

מסי צריך לבוא למונדיאל הבא כבונוס. הוא כבר לא צעיר יותר, הנבחרת צריכה לתת לו טורניר אחרון של כבוד אבל לקחת בחשבון שזה בסדר גם להחליף אותו. מעניין איך הגישה שלו תהיה לגבי זה.

אני פתאום קולט כמה גמרים ואיזה דרך הוא עשה עם הנבחרת הזאת.

2 גמרי מונדיאל
2 גמרים בקופה נגד ברזיל
2 גמרים בקופה נגד צ׳ילה
מונדיאל לנבחרות צעירות
מדליה אולימפית

מטורף. אני באמת חושב שלא היה שחקן עם רזומה כזה בהיסטוריה בנבחרות.

שכחת גמר קופה נגד קולומביה (אפילו שיצא פצוע, הגיע ופתח)
ויש גם את הפיינליסימה, היא זכייה לכל דבר מוכר ע"י פיפ"א.

זה לא הישג? אתה כותב 647484 שורות על זה שרונלדו שבר שיא של לעשות פיפי ב5000 מדינות שונות, דבר שאף שחקן בעולם לא עשה לפניו, אבל להביא נבחרת לגמר, כל גמר, לא משנה איזה, זה לא הישג. אוקיי רומנו.

להביא את נבחרת ארגנטינה שהייתה נבחרת שבורה ומקוללת לגמר זה הישג. אני לא חושב שהיה אי פעם שחקן שהתמודד בלחץ כזה. הבנאדם אשכרה היה מקיא מרוב לחץ. אני חושב שרק ברוסיה במונדיאל הבנתי-הציפייה היא שמסי יקח גביע לבד. זה הסטנדרט שהציבו לו. אף אחד לא ראה את הנבחרת שלו משחקת, היא הייתה מחורבנת, והוא עדיין היה אמור לטענת כולם לקחת גביע עולם. יש לך בכלל מושג איזה לחץ זה? כל גמר שלו איתם זה הישג.

כן זה טיעון גאוני. ויניסיוס לקח גביע אירופה עם ריאל? זה לא הישג. שיקח איתם טריפלטה. גם אמבפה.

להגיע לגמר קופה זה הישג. פשוט מאוד. זאת הטענה.

להגיע לגמר יורו ולהיפצע בתחילת המשחק זה כן הישג? שואל בשביל חבר.

בכל מקרה, הגעה לגמר, כל גמר, זה הישג.
להתחרות על הליגה עד מחזורי הסיום, זה הישג.

ההסתכלות מצומצמת של זכייה או אי זכייה מתאימה לאוהדים, לא לאנשי מקצוע.
ואולי זו בדיוק הסיבה שהרבה אוהדים חשבו שהנבחרת של 2014-2015-2016 היא לוזרית, ולא הישגית ברמות.

הדעה שלך היא דעה של אוהד ולא של איש מקצוע כי זאת דעה הזויה לאיש מקצוע.

יש לך את קולומביה, ברזיל, אורוגוואי, צ׳ילה וארגנטינה שהן הנבחרות החזקות לאורך השנים מהיבשת הזאת. ויש לך הפתעות כמו פרו שגם הגיעה כבר לגמר. זה עדיין הישג להגיע לגמר, זה לא שארגנטינה וברזיל כל פעם מגיעות לגמרים.

דיי כבר יא פולני, תרשום על מה שאתה רוצה ואנחנו נגיב לך. זה נקרא פורום. אתה יותר רגיש מלברון ג׳יימס.

הנבחרת של מסי הייתה טובה אבל זה לא אומר כלום. הנקודה היא שזה הישג להגיע לגמר כי לא משנה איזה נבחרת יש לך להגיע למעמד של גמר זה הישג. לא מדובר על טורניר תיכון עם הנבחרת הזאת, אלא טורניר יבשתי שהנבחרות שולחות את השחקנים הכי טובים שלהם.

אלוהים יודע שלמשחקי נבחרות יש חוקים משלהם, זה לא אותו דבר כמו קבוצות ולכן רשימת השמות לא מעניינת. רמת התיאום פחות טובה והמרחב של הטעויות הוא אפסי-הפסד אחד ואתה עף. ולכן, לא משנה עם מי הוא שיחק (פסטורה, ביגליה, רוחו, אגוארו שתמיד היה בינוני ומטה בנבחרת) לא רלוונטיים.

אני מבין ש״חטאפה עם כסף״ צריך לשלם לך שכירות. תגיד לי כמה להעביר, אני לוקח עליו אחריות.

70Xi

אני העברתי את זה כי זה לא דיון מתאים לת’רד של אהוד.
על מסי אפשר לריב כמה שרוצים פה.

אגב, אהבתי את התגובה שלו לטמבל עם מוח המקק מברזיל.

אני מת שמסי יחזור לברסה בעונה הבאה, זה יהיה מרגש וברסה חייבת לו את זה.

ואז בטח ימכרו את הברזילאי בעל המבט החלול.

רומנו ושביט תמצאו חדר. זה הדיון בו אהוד מפציץ ואנחנו סוף סוף נהנים מהנבחרת.

דיוני אלוהים, אלילים וכספים יש מספיק

2 העברות שונות -

1. שביט יעביר כסף על שימוש ב"חטאפה עם כסף".
  2. העברת ההודעות לדיון הזה.

זה מה שקורה כשאוכלים ג’לאאאטו מהר מדי. יש לזה השפעות שליליות.

טר שטגן פתח על מסי בפודקאסט של הבילד שפורסם אתמול (קרדיט תרגום: מאניה):

:studio_microphone:מה הרגע הכי טוב שלך עם מסי?

:speaking_head: אנחנו מדברים על הרגעים הטובים או הרעים? כי יש את שניהם.

:studio_microphone:מה הכוונה?

:speaking_head: ליאו הוא דמות מיוחדת, והוא ברמה הזו כי הוא שואב מוטיבציה מהרבה דברים שאנחנו לא רואים, אני מאמין. עברנו הרבה רגעים שבהם לא הייתה הרמוניה בינינו, כי הוא היה מתעצבן עליי ואני הייתי מתעצבן עליו.

:speaking_head: אני חושב שליאו הוא השחקן היחיד שאם הוא רוצה לבעוט את הכדור בפנים שלך, הוא יכול לבעוט אותו בפנים שלך. שחקנים אחרים אולי יבעטו את הכדור למקום אחר, אבל יש לו את היכולת לפגוע במטרה במדויק. מאיפה הכעס הזה? תשאל אותו.

:studio_microphone:חווית את זה???

:speaking_head: כמה פעמים (צוחק) ליאו הוא פשוט דמות מדהימה מאוד על המגרש, והוא משחק בקלות כזו שלא נוכל למצוא שוב, ואני בטוח בזה ב-100%. יש לו את היכולת שאם הוא רוצה לגרום לך להיראות רע, הוא עושה את זה בקלות רבה ועם מסירה או בעיטה שאחריה אתה אומר: ‘זה בלתי אפשרי!’. חוויתי את זה כמה פעמים. ולכן, אני שמח גם שתמיד ראיתי אותו במשחקים לצידי ולא בצד השני.

:studio_microphone:השלמתם בסופו של דבר?

:speaking_head: תראה, לא היה בינינו ריב במובן המילולי של המילה. במובן הזה, זה לא שלא הסתדרנו אף פעם. אבל היו רגעים של מתח, וזה דבר נורמלי בקבוצת כדורגל.

:speaking_head: בילינו זמן רב יחד בחדר ההלבשה, וזה בהחלט היה מעניין כשהוא היה בקבוצה ולראות את סגנון המנהיגות שלו. בין אם זה היה אותו סגנון כמו שלי או לא, זה היה שווה צפייה.

:speaking_head: ליאו הוא לא מהטיפוסים הפטפטנים, הוא מסתמך הרבה על הנוכחות שלו ולא באמת צריך להגיד הרבה. כשהוא מדבר, כולם בלי יוצא מן הכלל מקשיבים לו. וזה בסופו של דבר מה שאתה רוצה כמנהיג - שאחרים יקשיבו לך וילכו אחריך. הוא הגדול בהיסטוריה.

ושי פל עם סרטון דעה בנושא:

מתנצל מראש בפני כל מי שפחות מתחבר אליו.

אנשים שפותחים ביף עם רונאלדו:
מסי המלך רונאלדו סתם אפס שחצן פוזה חושב שהוא הכי טוב בהיסטוריה כשהוא בכלל לא קרוב זקנתו מביישת את נעוריו מגלומן אפס פנאלדו הרס את פורטוגל פחח רק מסייי

אנשים ש"פותחים ביף" עם מסי:
מסי הכדורגלן הכי טוב בעבר בהווה ובעתיד. הוא גם בחור שקט.

אני שוקל למחוק לך את הוידאו המיותר הזה אבל אני לא אעשה זאת כי אני בוגר.

טר שטאגן רק רצה להיות השוער הראשון , כמו בריב עם בראבו.

שמתי אותו רק בשביל מה שהוא מספר מספר שם על תקופת וואלורדה.

לא נעלב אם תמחק, מקבל עלי את דין התנועה.

הביוגרפיה הרשמית של מסי בתהליכי תרגום לשפת הקודש
https://www.steimatzky.co.il/014562015
אפשר לקבל הנחה 10 ש"ח עם הקוד mania10

עד עכשיו לא תירגמו את זה? מפתיע.

מסכים שמפתיע כי מסי, אבל בגדול כמה ספרי ספורט מתורגמים יש בעברית? כמעט אפס.