ליאו מסי :: אלוף עולם

מה יש שם לקרוא אני כבר לא יודע? אני מכיר את הקריירה שלו יותר משאנטונלה מכירה. אני ליטרלי איתו עוד מלפני שהם נהיו זוג.

גם אני ארכוש אותה. מה שיש בעברית זה יותר ספר נערים על כריסטיאנו רונאלדו וליאו מסי. כאחד שהוציא ספר בעצמו יש הרבה דברים שמסקרנים אותי. ברמת הכותרות וחלוקה לפרקים, התמונות. דברים שמסי אמר כמובן, לא ציטוטים אייקונים על רונאלדיניו שבאמת כולם זוכרים, אלא אחרים.

לא בדיוק, אתה מכיר אותו מגיל 12, הם ביחד מגיל 10.

אבל בהקשר לאוטוביוגרפיה מסכים, מה כבר יחדשו שם

הם לא היו זוג באותו זמן. סתם הכירו בבית ספר ובשכונה.

אתה לא תזלזל באנטונלה, שמעת???

@EHUD תגיד לו.

מי קורא ספר כזה כדי שיחדש לכם משהו
את מוצאצוס של הופמן ויוסיפון קראתי עם יד בביצים כשברקע רצים תקצירים של המונדיאל

אחי הם הכירו דרך חבר משותף שגם היה שחקן של ניואלס בתקןפה של מסי ויצאו שנתיים לפני שמסי עזב ואז הם נפרדו.
שנה אחר כך חברה של אנטונלה נהרגה בתאונת דרכים ומסי בא אל אנטונלה לארגנטינה והיה איתה שבוע שלם.
ואז היא חזרה איתו לספרד ומאז הם ביחד

תפסיק להתווכח על כל דבר

בתקופה של מסי? בנאדם הוא היה שם בגיל 12. הם הכירו אבל לא היו זוג. אני איתו לפניה יאללה שתוק קנאי.

נ.ב
בוקה מועדון יותר גדול מריבר.

כשהוא שיחק שם בילדים, מה אתה רןצה.

נכון בגלל זה הם רואים ליברטדורס רק דרך FOX SPORT

בארסה מניה מקבלים מזה משהו?

אני לא מבין בזה כל כך.

הסינים מייצרים ספרים של מסי במחיר זול

יש גם קופסת הפתעה. לפעמים ייצא לך ספר של מסי, ולפעמים של ויניסיוס.

OT: מצטער להרוס את סיפור האהבה התמים, אבל זה מקרה קלאסי של אישה שידעה לנצל הזדמנות לזכות בלוטו:

Argentina star Lionel Messi’s wife Antonella Roccuzzo was involved in another relationship before she and Messi ended up together, and her ex-boyfriend’s comments have resurfaced online.

It’s believed that Messi and Roccuzzo had been together since childhood, having known each other since they were ten. However, one of Roccuzzo’s friends has said that it only got serious between them in 2007.

Before that, Antonella was in a relationship with another boy for a while. He spoke about them to a local newspaper in 2010, while also shedding light on his heartbreak. He had said (via AS):

"She dumped me, but at least she didn’t leave me for any old bloke - she dumped me for Messi…”

אז כן, היא הכירה את מסי הגמד האוטיסט ולא בדיוק שמה עליו. וברגע שהוא הפך למסי שאנחנו מכירים, היא פתאום גילתה שהיא בעצם תמיד אהבה אותו.

Women :coffee:

רואה אהוד? הייתי איתו לפניה.

אם הייתי מוכן שגבר יקח לי את האישה זה מסי. מצד שני, פאק. איזה זין. לא היה לך סיכוי בחיים.

כן, רק שאני לא כתבתי את זה בגלל שאיכפת לי מהזוגיות שלה עם מסי, מתי היא התחילה, והאם היא בעצם גולד דיגרית במסווה של צ’אחלה ארגנטינאית.

עוד נשמע פה שאני יוצא מעורך דין של אנטונלה וזאת לא כוונתי אבל מה שסיפרתי פה זה לא המצאה שלי זה סיפור מפורסם ומדובר שכבר פורסם בכל העיתונים הגדולים בארגנטינה כמה פעמים.
לא יודע מי זה הבחור שטוען שהוא מה שהוא רוצה לטעון, את החלק הזה מעולם לא שמעתי.

לא יודע מזה העיתון ההודי הזה שהבאת רביע אבל כשהחברים של מסי מדברים ב-tyc sport אני מאמין להם יותר

וגם מה שאיל כתב

אם יש חידושים הם מעניינים. בדרך כלל לקראת הסוף הם קצת משחררים מהממלכתיות פותחים על רגעים ואירועים. מקווה שלא יהיה בנאלי.

בספרים האלה יש מלא מידע מאחורי הקלעים שלא מתפרסם, או לפחות בתקופה ההיא לא היה יותר מכתבה בתקופה שלא היה גוגל טרנסלייט.

אני במקרה נפלתי על חלק מהספר שבו מדברים על המו’'מ בין חורחה ולאפורטה, אחת אנקדוטות המעניינות היה שהם סגרו את החוזה עד ל-2009/2013(לא זוכר איזה) כי הם רצו שלליאו תהיה אופציית יציאה במקרה שההתקדמות שלו לא תהיה משביעת רצון עד המונדיאל.

21 תגובות על מסי ואפס התייחסות להפסד שלו ושל מיאמי בוונקובר בחצי גמר גביע האלופות האמריקאי?

חייב לציין שההתנהלות שלו סופר מאכזבת, כי שני המאמנים שהגיעו לקבוצה בעקבותיו (מרטינו מסצ’ראנו) הם מאמנם סופר חלשים, ורואים את זה במשחק ההגנה של הקבוצה בשנתיים האחרונות.

שנה שעברה הם הודחו נגד מונטריי המקסיקנית החזקה, אין מה לעשות. אבל לעוף מול קבוצה קנדית!?! מבחינתי אם מיאמי לא הופכת בגומלין, זה יהיה כתם (אמנם מינורי, ועדיין) על הקריירה שלו. הוא כמה רמות מעל הליגה, אבל הקבוצה מתנהלת זוועה ישירות בגללו. כולנו זוכרים את הקלוב דס אמיגוס, והסיטואציה במיאמי נותנת תחושה שאולי היה שם בברצלונה משהו הרבה יותר מסריח ממה שאנחנו יודעים עליו.

מסי? מחזיק מאמנים חלשים? להההההה