גם ניקו גונזאלס מצטרף.
רק נשאר לסגור את החוזה עם סקאלוני אחרי המונדיאל.
@sh4rky תודה על הטרמפ.
אין לכם כסף ![]()
בכל מקרה, אם צ’ולו לא עוזב אני לגמרי בעד חוליאן לעזוב. זה בלתי נסלח לבזבז כך את ה9 הטוב בעולם.
אם יהיה לנו כסף, הוא שלנו בקיץ.
עם המשחק שלו היום המחיר רק עולה
יהיה, יהיה.
השאלה היא רק אם יסכימו לוותר על סימאונה בשבילו או לא
איזה פאקינג שחקן חוליאן אלבארז.
ביחס לשוק של היום וביחס לזה שהוא הגיע מהפריימרליג ואנחנו רואים כמה משלמים שם על כל שחקן שנותן שני פסים מוצלחים, ניתן לומר שאתלטיקו פשוט שדדה את סיטי.
לכל מפטנזי חוליאן, יתגדל ויתקדש שמיה רבה.
(אלא אם אלמאני יעזוב בלי סיבה ברורה כמו אצלנו)
יש לי בראש לא מעט נקודות שקשורות לבן אדם הזה. אבל בקצרה, האווירה באתלטיקו היא שהם זכו בלוטו, ויש אתלטיקו לפני מטאו אלמאן ויש אחרי.
מקווה שאני אצליח לכתוב כתבה שלמה בנושא בקרוב, אבל אני נוטה להסכים. אני מדבר כבר הרבה מאוד זמן על המהפכה שאתלטיקו עוברת, וזה השיא, עם או בלי סימאונה, זה פחות משנה כבר.
השאלה אם החזון של שניהם זהה עבור אתלטיקו, ואם לא מי נשאר. יש עיניין לא פשוט סביב דני אנשים דומיננטיים שמחזיקים בצד המקצועי של המועדון.
לפי הראיון שלו במארקה, הוא רצה לעבור לקבוצה גדולה. ![]()
אני חושב שנותנים לסימאונה יותר מדי קרדיט. אולי בעבר היה לו יותר כח בבניית הסגל ובחירת השחקנים, אני חושב שהוא די נכשל בזה כשהוא קיבל שחקנים כמו דייגו קוסטה ב-60 מיליון. בכל מקרה, השינויים שקורים באתלטיקו נועדו לשנות הכל מסביב למאמן חוץ מהמאמן, ככה שהוא פשוט יקבל סגל וינהל אותו.
קראתי קדיש ברגע שהוא נתן את השער המטורף נגד ראיו. הוא לא יפגע באוהדים, והמועדון כבר מבין שהוא זכה בלוטו וישפוך עליו כסף כדי שישאר.
גם במקרה של כישלון מקצועי יש סיכוי לא רע שאלמאני יוכל לשכנע אותו להמשיך בפרויקט חדש(אולי ללא סימאונה).
אומרים שבקרוב תצא הודעה רשמית: צ’ולו עוזב בסוף העונה.
הגיע הזמן.
אני ראיתי לפני כמה ימים דווקא שב-2027, ושאלמאן בחר במרסלינו (הצליחו יחד בוולנסיה). כנראה שבאמת צ’ולו לא מסתדר עם אלמאן, והיורש האמיתי של צ’ולו זה הוא ולא מאמן אחר.
עריכה: ראיתי רק דיווח של עמוד בטוויטר בשם אתלטיקו יוניברס, והם מצטטים עמוד פייק שנקרא על שם רובן אוריה. אבל בשורה התחתונה, הבסיס של הידיעה לא מופרכת.
זה עמוד פארודיה שמצטט שם של עיתונאי ומשתמש בעמוד פייק שלו.
אני אתפלל השבוע שזה אמיתי. תנו לחלום.