אתלטיקו מדריד, לעולם לא נפסיק להאמין

מטאו אלמאן כבר היה קרוב להגיע לאתלטיקו מוקדם יותר, אבל זה לא קרה, היו שאמרו שהוא לא מסתדר עם צ’ולו.
עכשיו אחרי שהוא מכר את גלאגר ורספדורי והכניס מעל 60 מיליון אירו במכירות, יש דיבורים על זה שצ’ולו לוחץ על רכש.

גורצקה היה קרוב להגיע כבר בינואר תמורת פיצוי נמוך לבאיירן, אבל הודיעו שם שהוא יעזוב רק בקיץ כשייגמר לו החוזה.

אגב, מרסלינו אמנם מנסה כדורגל יותר ‘‘טכני’’ משל סימאונה אבל לדעתי זה הליכה אחורה עבור אתלטיקו.
מזכיר לי את המאמנים שהיו להם לפני.

אני יותר ‘‘אוהב’’ את השמועה על איראולה, והייתי במקומם מכוון יותר למאמנים כאלה.
אולי נאגלסמן, אולי פאריולי, אולי ביילסה.

מסכים עם אריאל, אני עוד דיי אוהב את העבודה של מרסלינו, אבל הוא לא זה שיתן לאתלטי את עליית המדרגה המקצועית אותה הם מחפשים.

בהקשר השמות שאריאל העלה אני חושב שנגלסמן יהיה האיש הנכון

קפיצת המדרגה האמיתית היא לקחת את ההובלה של הפרוייקט מסימאונה לאלמאן. המשמעות של המאמן בקבוצה החדשה תהיה אחרת לגמרי. אני נוטה לסמוך על ההחלטות שלו (וזה עבד להם ביחד בוולנסיה).

חוץ מזה, עד עכשיו מרסלינו שדרג כל קבוצה שהוא הגיע אליה, ויאריאל לפניו היתה במשבר אחרי שני מאמנים שפוטרו. עם ניהול הסגל והרכש של אלמאן זה יהיה מעניין.

רחמים על סימאונה, אין לו כלים.

יאללה, נו באמת. מי זה הסוג ב’ הזה?

הוא לא סגור בפנרבאחצ’ה?

היה קרב בין המועדונים, לוקמן אמור להגיע היום למדריד לחתום על החוזה.

בנוסף:

וגם, אתלטיקו ביקשה פרטים על רכישה אפשרית של אדרסון בקיץ.

אם אתלטיקו יקנו גם את לוקמן, מה הם הולכים לעשות עם כל הקאדר ההתקפי שלהם?
חוליאן, סורלות’, גריזמן, ג’יו, אלמדה כבר נמצאים ועלו הרבה כסף. עכשיו גם לוקמן, וגם לאונרדו הזה? צ’ולו הולך לשחק התקפי? פחחח

בגדול כל החברה האלה מכסים 4 עמדות.

חלק קדמי שכולל את באאנה, אלבארז ולוקמן.
רק לא להרוס.

כל דקה שתיאגו אלמדה לא פותח או משחק היא פשע.

אמרו לילד הזה לך תהיה מחליף של די מריה בעמדנ בנבחרת, אמר בסדר ועשה קסמים.

משחק אחר אמרו לו לך תהיה מחליף של מסי בעמדה אמר בסדר 2 משחקים סיים עם 2 גולים ו-2 בישולים.

אז לא אןמר שהוא מסי ולא די מריה אבל הילד ענק

רק בגלל אלמדה אני כבר לא יכול לראות את צ’ולו. פשוט לא סובל אותו.

הוא יודע שהוא מיצה, אבל מסרב לעזוב בכבוד כי באף מקום אחר לא ירוויח כך.

בסעודיה כן ירוויח כך. אולי גם ביונייטד או צ’לסי

אני יודע שאסור להעריך בחסר את הטמטום של הנהלת יונייטד, אבל לא רואה שום סיכוי בעולם שהם מביאים את סימאונה. סוג הכדורגל האחרון שהאוהדים רוצים לראות כרגע. לואיס אנריקה נשמע יותר הגיוני.

אלמאני לא רואה בעיניים.

לוקמן תפור להיות שחקן של דייגו סימאונה ואתלטיקו מדריד, רכש מעניין מאוד. יוסיף לה משהו לחלק ההתקפי שנתקע. עובד קשה, מהיר ופיזי.

לגבי העונה בליגה זה נראה קצת אבוד. קשה לי להבין את השיקולים של צ’ולו במשחק נגד לבאנטה, מה, הוא שמר את הכוכבים לגביע המלך? הרי אתלטיקו בקושי מנצחת בחוץ - שלושה ניצחונות בלבד, במומנטום רע אחרי ההפסד בליגת האלופות, והוא משאיר על הספסל גם את חוליאן אלבארס שלדעתי צריך לשחק בלי קשר ליכולת שלו, גם את אלכס באנה..

אתלטיקו אתמול באחד המשחקים הכי טובים שראיתי ממנה איי פעם, ממש ריחפו על המגרש. מדהים שכשקוקה במשחק ענק כולם מסביבו נראים יותר טוב. אפילו גריזמן היה נראה כמו שחקן כדורגל. לוקמן בעיני רכש אדיר, לא ברור לי איך הגדולות של אירופה לא נלחמו עליו במחיר כזה. ובאנה בכמה רגעי טוטי משחרר את ההתקפה קדימה עם עיניים בגב בלי להסתכל בכלל. חבל רק שבאריוס נפצע נקווה שיחזור מהר, הוא בהחלט מועמד לגיטימי לפתוח בנבחרת או לפחות להיות מחליף. גם הנצקו היה ענק.

למה אלברז לא שיחק?

באריוס מאוד מאוד אנדרייטד. אני קצת בהלם שלא מנסים לרכוש אותו.

מקווה שהוא, שלא כמו קוקה, באמת יגשים את הפוטנציאל הענק שלו.

אתמול יצאתי טמבל ואכלתי את הכובע. מעניין אם הוא יעובר חינוך מחדש אצל צ’ולו וילמד שתחילה יש להתאבד בהגנה.

לצערי משחק רגיל שלנו כשאין על מה לשחק, ברגע שבטעות נגיע למשחק ראש בראש קריטי, צ’ולו ישחק כאילו עדיין יש לנו את גודין ומיראנדה בשיאם.

“מחלה”

חשבתי אתה ציני, לוקמן רכש ענק.
יכול להשתלב בכל קבוצה בטופ. אצלכם יכול להיות כוכב.