מטאו אלמאן כבר היה קרוב להגיע לאתלטיקו מוקדם יותר, אבל זה לא קרה, היו שאמרו שהוא לא מסתדר עם צ’ולו.
עכשיו אחרי שהוא מכר את גלאגר ורספדורי והכניס מעל 60 מיליון אירו במכירות, יש דיבורים על זה שצ’ולו לוחץ על רכש.
גורצקה היה קרוב להגיע כבר בינואר תמורת פיצוי נמוך לבאיירן, אבל הודיעו שם שהוא יעזוב רק בקיץ כשייגמר לו החוזה.
קפיצת המדרגה האמיתית היא לקחת את ההובלה של הפרוייקט מסימאונה לאלמאן. המשמעות של המאמן בקבוצה החדשה תהיה אחרת לגמרי. אני נוטה לסמוך על ההחלטות שלו (וזה עבד להם ביחד בוולנסיה).
חוץ מזה, עד עכשיו מרסלינו שדרג כל קבוצה שהוא הגיע אליה, ויאריאל לפניו היתה במשבר אחרי שני מאמנים שפוטרו. עם ניהול הסגל והרכש של אלמאן זה יהיה מעניין.
אם אתלטיקו יקנו גם את לוקמן, מה הם הולכים לעשות עם כל הקאדר ההתקפי שלהם?
חוליאן, סורלות’, גריזמן, ג’יו, אלמדה כבר נמצאים ועלו הרבה כסף. עכשיו גם לוקמן, וגם לאונרדו הזה? צ’ולו הולך לשחק התקפי? פחחח
אני יודע שאסור להעריך בחסר את הטמטום של הנהלת יונייטד, אבל לא רואה שום סיכוי בעולם שהם מביאים את סימאונה. סוג הכדורגל האחרון שהאוהדים רוצים לראות כרגע. לואיס אנריקה נשמע יותר הגיוני.
לוקמן תפור להיות שחקן של דייגו סימאונה ואתלטיקו מדריד, רכש מעניין מאוד. יוסיף לה משהו לחלק ההתקפי שנתקע. עובד קשה, מהיר ופיזי.
לגבי העונה בליגה זה נראה קצת אבוד. קשה לי להבין את השיקולים של צ’ולו במשחק נגד לבאנטה, מה, הוא שמר את הכוכבים לגביע המלך? הרי אתלטיקו בקושי מנצחת בחוץ - שלושה ניצחונות בלבד, במומנטום רע אחרי ההפסד בליגת האלופות, והוא משאיר על הספסל גם את חוליאן אלבארס שלדעתי צריך לשחק בלי קשר ליכולת שלו, גם את אלכס באנה..
אתלטיקו אתמול באחד המשחקים הכי טובים שראיתי ממנה איי פעם, ממש ריחפו על המגרש. מדהים שכשקוקה במשחק ענק כולם מסביבו נראים יותר טוב. אפילו גריזמן היה נראה כמו שחקן כדורגל. לוקמן בעיני רכש אדיר, לא ברור לי איך הגדולות של אירופה לא נלחמו עליו במחיר כזה. ובאנה בכמה רגעי טוטי משחרר את ההתקפה קדימה עם עיניים בגב בלי להסתכל בכלל. חבל רק שבאריוס נפצע נקווה שיחזור מהר, הוא בהחלט מועמד לגיטימי לפתוח בנבחרת או לפחות להיות מחליף. גם הנצקו היה ענק.