פנטזיות, העברות וחוזים - קיץ 2025: גרסיה ובארדג'י חתמו, פאטי הושאל למונאקו, טורה עבר למאיורקה

יכל לענות בצורה עניינית: “הם אלופי עולם, ואי אפשר לא לכבד אותם. ועם זאת שיזכרו שאנחנו ברזיל ולנו יש 5 גביעים. אנחנו נבוא למגרש כדי לתת הכל ולעשות את העם ברזילאי גאה.”

פה:

אני באמת חושב שהזלזול (גם שלי) בראפיניה של העונות הקודמות לא במקום. בטח לא בזה של העונה הקודמת. שער או בישול פר משחק זה מטורף לכל שחקן, יהיה בינוני ככל שיהיה.

גם לדעתי. ועדיין, כשהסתכלתי על הסטטיסטיקה שלו משנים קודמות, בשילוב העובדה שאתה לא מועדון שאמור למכור את השחקנים המובילים שלך, וזה שהוא גם ככה שחקן מאוד אהוב בחדר ההלבשה ונותן את הנשמה בשביל הקבוצה - זו מכירה שגם אם היא הגיונית כלכלית, היא אסון תדמיתי למועדון.

הזכרת לי את ערן זהבי. בגיל 26-27, פתאום משום מקום הוא הפציץ 30+ גולים בעונה, אחרי ששום דבר במהלך הקריירה שלו אפילו לא רמז לזה. והוא המשיך עם המספרים האלה למשך עשור!

ויניסיוס קפץ מ-10 שערים ובישולים בעונה (של 53 משחקים) ל-43, 45 ו-41 במשך 3 עונות רצופות. הנה עוד דוגמה, הרבה יותר קרובה, לקפיצה מאוד מאוד מוזרה ביכולת. אם כי בניגוד לערן זהבי (שם זה קרה בגיל מאוד מאוחר) אצל ויניסיוס זה קרה בגיל מוקדם (אם כי בצורה מאוד קיצונית, אולי לטיטי יש הסבר על איזה סמים יכולים לגרום לקפיצה שכזאת).

מה אני רוצה לומר? שעדיין, למרות שויניסיוס נחשב לאחד השחקנים הטובים בעולם, הוא לא הגיע ל-50 G/A בעונה. ראפיניה כבר סגר 50 ואנחנו רק במרץ. זו עונה מאוד מאוד חריגה.