כמו ש @Mikelike רשם, עיתונאי אמין ועיתון אמין בדרך כלל.
אבל יש להם אג’נדה נגד בארסה.
לא מזמן הייתה כתבה ההיא שמשיהו מבארסה ניסה לשחד פקיד באופ"א כדי שיפעילו את הפייר פליי על PSG.
הייתה כתבה שאחרי שבארסה הגיעה להסכם עם לידס לגבי ראפיניה, בארסה ניסתה לשנות את פריסת התשלומים כי אין לה כסף עכשיו.
אולי בגלל שגנבנו כל שחקן מצ’לסי, הם מרגישים שצריך להציל את הגאווה האנגלית
רק עכשיו גיליתי שולנסיה מכרו את גדש בגלל הסתבכות כלכלית על רקע השטויות של טבאס.
הוא כאילו לא מבין שהוא מחסל את הליגה הספרדית?
היחידה ששרדה את הקורונה במצב כלכלי סבבה זו ריאל, בדיוק הקבוצה שהוא רוצה לכאורה לדפוק הכי הרבה, אז הם untouchable ושמים עליו פס בזמן שברצלונה מסתדרת בקושי באמצעות קומבינות ומשכון העתיד ויתר הליגה מתפרקת.
הליגה הספרדית מתחילה להיראות כמו שהחברים האנגלופילים שלי טוענים שנים: ליגת שוקו + בארסה וריאל.
אני לא חושב ששמים עליו פס אלא שהמצב הכלכלי של ריאל פשוט מאוזן.
מסכים שעתיד הליגה ממש לא מבשר טובות.
בזמן שעל כל משחק בין אברטון לברנמות’ יש הייפ מטורף ברשתות ובתקשורת, הליגה הספרדית כבר לא מעניינת אף אחד.
אני לגמרי מבין את פלורנטינו ולאפורטה שמכוונים לסופרליג. אחרת יהיה מאוד קשה להמשיך למשוך לריאל ובארסה שחקנים דרך א’ רק בגלל שלקבוצות קוראים ריאל ובארסה.
בסדר, הבנתי. אני מעכשיו איתך בביקורת.
מפעילים עוד מנוף? אני נגד לאפורטה. מחתימים את מסי ורונאלדיניו בגיל 20-25? אני נגד לאפורטה. לא כובשים 5 דקות מול פומאס? אני נגד לאפורטה.
אם נהיה רצינים לרגע: אני חושב שזו החלטה נכונה לצאת לעונת השאלה. אם לא מצליחים להיפטר מפיאניץ’, ובכל מקרה מדובר על פרנקי או סילבה, ואם מבינים שפדרי ובוסקטס באנקרים - אין לניקו את האפשרות לקבל דקות משמעותיות העונה, וחבל לשפץ כסא בספסל ולהפוך אותו לכס מלכות עם כל הגאדג’טים הנדרשים.
אני לא לגמרי משוכנע שוולנסיה היא הקבוצה שמתאימה לו, אבל לפחות שם אין עומס בקישור, ככה שלפחות תהיה לו אפשרות להוכיח את עצמו יותר.
"Mingueza: “I had no problem leaving Barça. It may sound unfair for us as players, but it’s Barcelona. If you play there, even if you’re young, you have to give your best and it’s not enough just to win. You have to be very good. I understood the club’s position.”
האמת שחצי ליגה שרדה את הקורונה טוב מאוד, והחצי השני נדפק. ריאל ובארסה הן דוגמאות קיצוניות, אבל גם ויאריאל, בילבאו ואפילו אתלטיקו שרדו יפה.
יעידו על כך מגבלות השכר שעלו לחלק מהקבוצות וירדו לחלק אחר.
אתלטיקו למיטב הבנתי כרגע בבעיה בגלל השכר של גריזמן, בטיס בגלל רכש קצת מגלומני.
ולנסיה זה סיפור מיוחד. מי שהורס את הקבוצה שם זה הבעלים, לא טבאס. שיחרר חינם את הכוכבים, עכשיו מוכר את גדש, תיכף לא תישאר להם קבוצה, העיקר שהוא יחזיר את ההשקעה.
הנה מצאתי את זה. מגבלות שכר של 19\20 מול המגבלות של 21\22