קויאדו רשמית באלצ’ה
השאלה לשנה, בלי אפשרות רכישה. פבריציו מוסיף שבארסה תשלם חצי משכרו.
בדיוק הפוך ממה שראיתי ממנו בכל המשחקים המועטים שראיתי אותו. בהשוואה לאראוחו, פחות טוב בהגנה, פחות חזק, יותר עביר ולא טכני בכלל. גם לא חכם במיוחד, לא קורא מהלכים לפני שהם קורים.
משום מה היה זכור לי שאובה מושאל לברצלונה ושארסנל משתתפת בשכר שלו, מה שאיפשר את המעבר כי הרי ברצלונה הייתה בקריסה כלכלית. עכשיו ביררתי שוב ומסתבר שהוא לא עבר בהשאלה אליכם. מישהו מוכן לחדד בבקשה? האם יש איזשהו קטע עם ארסנל והמשכורת? אם כן, אם ברצלונה מוכרת אותו (שוב, זכרתי שהם לא רכשו אותו) האם חלק מהכסף הולך לארסנל בהנחה שהיא אכן משתתפת בשכר שלו?
ארסנל התירו לו את החוזה (כמו שאנחנו נעשה לממפיס) והוא קיבל מהם כפיצוי חלק מהשכר שהגיע לו עד שארית החוזה. זה נתן לו את האפשרות לחתום במשכורת מאוד נמוכה למחצית העונה שעברה.
אני עדיין נגד מכירה של אובה, מקצועית, אבל אולי מלחמת הצעות בין האנגליות תשחרר לנו קצת כסף. השאלה לאן הכסף הזה יילך (לקופה? למגנים? לכיסוי חובות? לברנרדו סילבה?).
אם כבר מחפשים משהו רלוונטי, אז העיסקה של יונייטד עם יובנטוס על ראביוט נפלה בגלל דרישות השחקן. זה אומר שיובה תקועה איתו והוא זולל לה משכורת. יכול להיות שהם יהיו פחות גמישים עם ממפיס בגלל זה ואולי הם לא ירצו אותו. ממפיס גם הוא דורש משכורת גבוהה כי הוא בא בחינם, ויובה גם ככה בחובות.
בנוסף לבעיות עם הדחיה של השכר של פיקה, יש גם בעיה עם בוסקטס. גם זה תקוע כרגע.
אני לא רוצה לחשוב כמה הוא מרוויח ביובה, אם אפילו ברטומיאו לא הצליח להנחית אותו פה.
דרך אגב, אל חלאיפי לא שחרר אותו. הוא סירב לחדש חוזה, ישב חצי שנה ביציע כדי להשתחרר בתום החוזה.
זה מה שהתכונתי. הוא הושיב אותו חצי שנה ביציע רק שלא יגיע אלינו . אם היה משחרר אותו בינואר הוא היה עוד עלוקה אצלנו שלא רוצה לעזוב ומקבלת טונות של כסף על כלום.