מסי רצה לשבת עם ההנהלה ולנהל מו"מ כך שבארסה לא תצא בידיים ריקות. ברתומאו אמר שהוא יישב איתו רק לטובת הארכת חוזה, אם זה בשביל לצאת אז שיביא 700 מיליון. אני לא מבין איך זה נחשב להתבצר על 0 מצידו של מסי.
אל תתבלבלו, הכסף שמסי יכניס לקופת בארסה לא ילך על בנייה בריאה של הסגל. ברתומאו יודע שאם הוא עוזב את המועדון בחובות, ההנהלה החדשה תתבע אותו והוא ושאר חבריו להנהלה יצטרכו לשלם מכיסם האישי.
מכירה של מסי גם מוציאה את השחקן כבוגד שלא רוצה להמשיך במועדון, וגם מכסה את החובות האלה.
אני מעריך את התגובה, אבל השאלה היא מי מהשניים משחק את תפקיד הטרוריסט ומי מהשניים מבין שאין טעם לשאת ולתת עם טרוריסטים. לצורך העיניין פה נכנס שיקול הדעת שלנו וההסתכלות את מי תואם איזה דפוס התנהגות. האם זה ברתומיאו שמנסה לא להפסיד מוכן לדבר ולראות מה הוא יכול לעשות בשביל שני הצדדים ומסי הוא זה שרוצה לברוח בחינם? או שמא זה ההיפך? כמו שאמרתי בהתחלה, אף אחד לא חשוף לפרט חד משמעי מהחוזה או מהסיטואציה מעבר לדיווחים, אז מפה נותר לנו להפעיל את שיקול הדעת ולנסות להבין מה האינטרס של כל צד, ומי בכל זאת זה שמוכן ללכת עם הבלאגן הזה “עד הסוף”.
מסי רוצה לשבת עם ההנהלה כדי להקל על המעבר שלו. אם היתה לו אופציה אמתית לשחרר את עצמו בחינם בלי בעיה - הוא כנראה היה עושה את זה. הוא לא ישו. זה לא באמת התבצרות על ה-0 בדיוק כמו שברטומאו לא באמת מתבצר על 700, אלא מחכה שסיטי\וואטאבר יבואו אליו עם הצעה. ברור לו שלהשאיר את מסי אפשרי בערך כמו להוציא עליו את סעיף השחרור.
אני לא בטוח שאתה צודק.
אני חושב שלמסי אכפת מברצלונה ולא רק מטובתו האישית. הרי הוא עוזב לא בגלל שלא מעלים לו משכורת, אלא בגלל היעדר פרויקט ספורטיבי מצליח.
אני חושב שגם אם הוא יודע שהוא יכול להשתחרר בחינם, הוא היה רוצה שברצלונה תקבל עליו כסף. בכל זאת, הוא מגיל 13 במועדון, כבר 20 שנה, הרבה יותר מכל ההנהלה הזאת.
מה שכן, אני כמו אולגר23 חושב שגם אם ברצלונה תקבל עליו כסף רציני, ההנהלה הזאת תבזבז אותו על שטויות ושחקנים לא נחוצים.
אם אני הוא, לא הייתי אומר כלום. יש ויכוח בין מועדון לבין השחקן, לא בפעם הראשונה ולא בפעם האחרונה, למה שטבאס יקח צד ויוציא הודעה רשמית?
אני מבין שבשביל הליגה זאת מכה קשה, במיוחד בזכויות השידור, אבל שום אמירה לא תחזיר את מסי לברצלונה. הוא רק ייצא טמבל אם בסוף מסי ילך בחינם.
ואן דה ביק חתם ביונייטד, אפשר לשכוח ממנו. 40 מיליון פלוס משתנים.
תיאגו כנראה יחתום בליברפול, ורק אז הם אולי ימכרו לנו את ויניידום.
באיירן דורשת על תיאגו 30 מיליון, אני לא מאמין שוויניידום יעלה פחות.
מאז שקומאן מונה, כל השמועות הן על שחקנים הולנדיים. ויניידום, ואן דה ביק, דפאי, מגן ימני ששכחתי את שמו.
רגע לא אמרו לנו שבכסף של מסי הם יבנו לנו פרויקט צעיר ומרגש? מה ? לא יכול להיות!
ובנתיים בשופר של ברתומאו. “אנחנו לא משקיעים בשחקנים צעירים הרבה כסף, מה אנחנו פריארים? אנחנו פשוט מחפשים קשישים ועליהם שופכים את כל הכסף” איזה פראירים השדים האדומים האלו.
קצת חדשות טובות לאוהדי בארסה, ראקיטיץ’ עובר לסביליה.
Ivan Rakitic is back to Sevilla! Done deal and total agreement reached with Barcelona. He’s gonna sign for next three years. the Croatian midfielder is also having medical tests right now (as reported by @marca). Here-we-go 🤝 #FCB#Sevilla#Barcelona#Rakitic
Sevilla will not pay anything to Barcelona for Rakitić. Barça are relieved to have him off the wage bill. Rakitić charged 8 million euros a year. [onda cero]
רק להזכיר שלפני כמה שנים פסז רצתה לתת עליו לפי השמועות 75 מיליון אירו. עכשיו ננשום לרוחה כאילו עשינו עסקה טובה כי השתחררנו מהשכר שלו https://twitter.com/RafaelH117/status/1300437673660887040
אם הוא לא היה חוגג אחרי אסון אנפילד אז היתי כותב עליו כמה מילים טובות.
או שעל שחקן כמו ראקיטיץ׳ אי אפשר לעשות כסף בניגוד לשחקן הטוב בעולם.
למועדון יש פה כנראה יותר מ100 מיליון פוטנציאלים, אתם חושבים שנשיא טוב צריך לוותר על התחרותיות בשנים הקרובות בשביל שמסי ילך להתחרות נגדו עם חיוך?
הקורונה שינתה הרבה דברים, אבל מי שהפסידו ממנה הכי הרבה היו המועדונים עצמם שנקלעו לחובות רבים. רק לפני חודש ברסה עשתה טרייד הזוי על ארתור כדי לאזן את הספרים. אין לכם פריבילגיה כרגע לוותר על שום סכום. נכון מסי זה מסי, ובגלל זה יש לו כל שנה אופציה לעזיבה, הוא פספס אותה ולמזלו יש לו לחכוצ רק שנה, לא כמו אמבפה וניימאר שנכלאו להם.
מישהו מכם מוכן עכשיו שברסה תכנס למצב גרוע יותר שממנו יהיה לה קשה יותר להשתקם?
האם אתם מוכנים להוסיף עוד עונה לפחות של אי רלוונטיות בשביל שמסי ילך ללא תמורה?
אני באמת מנסה להבין את מי אתם אוהדים, את מסי או את המועדון.
מבין את הכעס להנהלה שאשמה במצב, ההנהלה כנראה תוכלף עוד שנה, אתם בעד שההנהלה הבאה תקבל קבוצה יוצר מפורקת?
אני מבין את הרצון להלחם בהנהלה, אבל אתם נלחמים כדי להחליפה, לא כדי להרוס את הקבוצה.
ברצלונה לא עשתה את הטרייד על ארתור בגלל הקורונה. ברצלונה עשתה את הטרייד בגלל שבמשך שנים היא מתנהלת ברשלנות, ואז בשביל לאזן את הספרים, כי אם לא היתה מצליחה לאזן, אז ההנהלה היתה נופלת והיינו הולכים לבחירות.
ודרך אגב אם כבר הקורונה רק מחזקת את הקייס של מסי …