רק שהיה ברור אין לי בעיה אישית עם וינאלדום. אבל כמו כתבתי שההגנה שלך מורכבת מפיקה אלבה וסרגי רוברטו. אז שם אתה צריך להשקיע יותר.
אין סיכוי שהוא יעשה את אותו המסלול שעשה פיקה?
(שחקן בית מבטיח שעזב למנצ’סטר וחזר כשחקן לא מוכר להרכב כסיפור הצלחה)
אם נאמין לכל מיני דיווחים שצצים בדקות/שעות האחרונות, מסי החליט להישאר מחוסר ברירה.
או, במילים אחרות - הוא איים על זונה עם זין.
אז השחקן האהוב עליי בכל הזמנים נשאר (כנראה) בקבוצתי האהובה ולא ייאמן שזה עצוב לי. אין פשע גדול יותר לכדורגל ממסי במקום בו הוא כבוי ולא יכול ליצור. העולם יפסיד את שנותיו האחרונות של תופעה חד פעמית.
לפחות אני מקווה שאיכשהו יחזור הקהל השנה ויהיה לו משחק פרידה כמו שצריך (שאליו אני בוודאות אטוס אם הנגיף ייעלם).
הנה, ברתומיאו השיג את מה שהוא רוצה במו"מ. מסי התייאש והחליט להישאר בברצלונה, ועכשיו הוא יכול להרוויח עליו 300 מליון אירו. גאון פיננסי.
#הכל_מחושב_מראש
טוב לפחות בניגוד לעמיתנו אוהדי ריאל, אצלנו אין רגע דל בחלון העברות. עוד מעט ראיון של מסי שבו הוא יודיע שהוא נשאר.
מישהו יודע כמה כסף היה על השולחן תמורת מסי? שואל באמת מעניין כי נמאס לי מכל הספקולציות. בנתיים יודע שמסי ביקש לדון על הכסף וברסה לא הסכימה, וזה יכול להיות כי באמת לא היו מוכרים את מסי ב699 מיליון ויכול להיות כי פשוט לא הייתה שום הצעה מלבד ״אני אשמח לקבל את מסי״ של פפ.
לנושא, וינאלדום רכש מעולה, לא בטוח כלל שפחות טוב מטיאגו, ובטח לא הרבה פחות.
טיאגו הוא פשוט האקס שאתם רוצים שניצח אתכם 8-2, הוא לא שחקן כזה גדול כנו שעשו ממנו כאן. לפי הדיבור עליו נשמע שהוא שיחק בקישור ששלט בברסה עשור, כולה שלטו באירופה שנה אחת מוזרה (גם בעונה בה רוב הקבוצות היו בדעיכה). וינאלדום עונה שעברה נתן צ׳מפיונס מבריק יותר מהנוכחי של טיאגו.
אני באמת לא מבין מה התלונות על הקישור, זה לא סותר הבאת בלם שאתם צריכים.
קישור של דה יונג, פיאניץ ווינאלדום הוא אחד הקישורים הטובים בעולם על הנייר.
אגב, חשבתם אולי שעל פיקה יהיו פשוט פחות קופצות מאשר מסי או סוארז?
אני באמת שמתקשה לנהל דיון כזה חסר אובייקטיביות. מצד אחד פיקה סוס מת עם משכורת עתק, מצד שני איך לא מעיפים אותו תמורת הרבה כסף כדי להביא בלם טוב.
נסו אולי לעשות טרייד של פיקה ואלבה בתמורה לואן דייק ורוברטסון.
יש לכם הנהלה גרועה שהביאה אתכם למצב גרוע בהחלט, זה שהיא פעלה לא נכון בעבר זה לא אומר שכל פעולה היא שגויה. יש דברים שהיא נאלצת לעשות בהתאם למצב.
אני חייב לדעת מי זה “אתם”, שאתה כל הזמן מציין.
מוקדש לגב:
https://twitter.com/GuardiolaTweets/status/1301914706492493826
https://twitter.com/City_Xtra/status/1301914994230075398
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1301914925858729987
מסי נשאר אבל זה הציטוט שאני שוב מאוהב בו
https://twitter.com/GuardiolaTweets/status/1301913330727227394
אחרי כל השנים האלו, אחרי כל המקרים האלו - מסי ללא מעצורים. סוף סוף.
זה עדיין לא עונה לגבי השאלה כמה שמו על השולחן.
נניח שאין הצעה אמיתית וטובה, זה יהיה מצב הרבה פחות בריא לברסה.
בכל אופן תמיד היה ברור שברטומאו נשיא רע. רק טענתי שאתם מגזימים, שוב.
הטענה בהתחלה הייתה שלמסי מגיע שיפרגנו לו. מדברים כאילו הוא רק נתן ולא קיבל 50 מיליון בשנה כדי לתת. אני לא רואה שופ בעיה בלדרוש הצעה נורמאלית תמורת מסי.
אם הזאר שנה לסוף חוזה שווה 100 אז מסי שווה לפחות טיפה יותר.
מסכים אבל חבל שזה מאוחר מידי, אולי הם הוא היה עושה את זה לפני הישיבה הנהלה שלפני כמה שבועות היה אפשר לעשות עם זה משהו. הלואי שזה יתן רוח גבית לאי אמון.
טוב גב נסכים שלא להסכים. אתה תמשיך לראות מציאות שאתה תרצה לראות ואותי זה רק יעצבן יותר. אם זה לא משכנע אותך, שום דבר שאני יכתוב לא ישנה. גם אם אלוהים ירד בכבודו ויגיד לך את הדברים ובעצמו אתה תמשיך להתעקש.
אתה פשוט משקר, אין לי מילה אחרת. אתה יודע טוב מאוד שכולנו פה אמרנו שתמורת הצעה נורמלית וריאלית צריך לתת למסי לעזוב. ושחור לבן מסי אומר שברתומאו לא מוכן לרדת מה700 אז איזה משא ומתן אתה מדמיין שאתה רואה פה.
באמת שזה עובר את הגבול. זה כבר עבר מזמן את ההטרלה.
נכון. כמו שאמרתי - מסי יצא למלחמה בלי לדעת אם יש לו נשק מתאים. יצא אהבל, מצטער. אבל לפחות הוא מתפוצץ עכשיו.
@Gev אני עוד מחכה לתשובה. כי שים לב שאפילו בהודעה הזו ובזו שמתחתיה, יש אי הסכמה ביני לבין שוסאקו. מדהים. לא כולנו חושבים אותו דבר.
לפי הראיון של מסי היה לו את האמאמא של הכלים, אבל הוא לא רצה להכתים את המורשת שלו בבארסה…
“כל השנה אמרתי למועדון ולנשיא שאני רוצה לעזוב וחשבתי שהגיע הזמן עכשיו.”
“הנשיא תמיד אמר לי שבסוף העונה אני אוכל להמשיך או לעזוב ובסוף הוא שיקר לי בפנים”. (!!!)
מסי וברתומאו בחיים אבל בחיים לא היו באותו סטטוס:
https://twitter.com/LaSenyera/status/1301918543190134785
תשימו לב שמסי אומר שהוא שנה שלמה אמר לנשיא שהוא רוצה לעזוב. שנה שלמה!
מצטער על ההכללה, צודק לגמרי וזה לא בסדר.
צודק, איזה מעשה טרולי זה לא להסכים איתך…
הרי ברור שיש דעה אחת לגיטימית בעולם, בהכל.
ההודעות שלי מבוססות על דברים הגיוניים (אולי לא על נתונים כי פשוט אין נתונים מלבד שמסי רוצה לעזוב וברטומאו לא מסכים).
בהתחלה רשמו אנשים שזה פשע שברטואמו לא מכבד את ההסכם של שחרור בחינם בסוף עונה. אני לא מסכים עם זה (בהנחה שכמובן עדיין עומדים בהסכם).
לא רואה משהו לא בסדר שכשאני שופט מועדון אני חושב על המועדון.
מסי הוא נכס לברסה, אם שנה נוספת במועדון שווה יותר מהx כסף שברסה תעשה מעזיבה שלו אז לא שווה לתת לו ללכת.
אגב, אם יתגלו נתונים נוספים אני אשמח לחזור בי מההגנה על ברטומאו בפסיקה הספציפית הזו.
אני מראה פה צד שלפחות לדעתי הוא הגיוני לא פחות. בדיוק כמו שאמרתי על וולוורדה שמסתבר שצדקתי שהבעיה היא לא במאמן ( היום זה כבר עובדה, לא?)
אגב, אם כבר נזכרתי בזה. אחרי ליברפול כל הפורום האשים את וולוורדה שהוא הנושא באשמה העיקרי.
מה עשה ברטומאו? הלך עם דעת הקהל, פיטר את וולוורדה בפיצויי עתק שבמקום לשקם קבוצה מתה הלכו למשרת המאמן שראינו כבר שלא השפיעה כלל.
אבל התגובות שקיבלתי בפורום היו שאני טרול תומך וולוורדה והשחקנים מעולים, שאני כאוהד ריאל רוצה את וולוורדה כדי שברסה לא תצליח יותר.
היום, שנה אחרי, כל השחקנים מתים וצריך להחליפם, המאמן שהגיע כבר בחוץ ותמורתו הגיע מאמן חדש (שילמתם פעמיים פיצויים).
וואו בהחלט טרול שלא מבין כלום מהחיים שלו.
כן, מה אתה לא מבין? בארסה על הזין של ברתומיאו. מצידו הוא רוצה להעביר את העזיבה של מסי לנשיא הבא וזהו.
מסי לא רצה לקחת את המועדון לבית המשפט ואמר שהוא ביקש כבר שנה שלמה לעזוב משום שאין פרויקט אמיתי אלא רק סתימת חורים. חבל שהוא לא דיבר ככה אחרי אנפילד. המורשת שלו לא נפגעה ולא תיפגע גם אם הוא החרים אימון ואין לי ספק שאם לא יסבול מפציעות המרמור לא ישפיע והוא יהיה השחקן הטוב בעולם, עדיין.
ברור שכל אוהד בארסה יכול לחייך ועדיין, תסלחו לי, החזיקו אותו כמו אסיר בכלא, המועדון התחנן והתחנן והתחנן כפי שקרה עם ניימאר. ואם בשנה הבאה הוא יעזוב נניח בחינם, הרי האפשרות של ברצלונה לתמרן הקיץ היא לא גבוהה במיוחד ויש הרבה בעיות. כשכריסטיאנו רונאלדו רצה ללכת ריאל מדריד ניהלה משא ומתן ולא שחררה אותו בסעיף השחרור שלו. וגם לנו היו חסרונות גם בעונה האחרונה של זידאן על אף גביע אירופה וזו הייתה מכת מוות עבורנו.
מה שטוב עבורי כאוהד ריאל - הרף לזכייה באליפות לא יירד עוד יותר וזה ידרוש מאיתנו לשחק כדורגל הפעם, ומעבר לכך עם כל חוסר האהבה שלי כלפיו - לא הגיע לו לעזוב ככה.
אגב אני חושב שההודעה של הליגה הספרדית היא פאתטית היא לא ממש צד בעניין ואני לא יודע עד כמה קייס משפטי היה לה אבל יכול להבין את טבאס וחבריו.
אין שום מועדון בעולם, שישלם על מסי שלוש מאות מיליון אירו. בטח בעידן של קורונה.
ההצעה של עיתונאים ומקורבים לסיטי דיברה על סביבות מאה ושחקנים מסוימים. .
מסי שחור על גבי לבן אומר שברתומאו לא רוצה לנהל משא ומתן על פחות מ700 אבל אם נחזור על שקר מספיק פעמים יאמינו לי…