פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

מבחינתו אני מבין אותו לחלוטין. שנה הבאה בריטויט נגד בנזמה, וזה כמו להכנס לעקירת שינים בלי הרדמה. אני היתי עושה את אותו הדבר בדיוק.

אגב, זה נחמד שהוא הודיע במשך שנה שהוא רוצה לעזוב, אבל כנראה הוא לא הבין שאם זה לא סופר מגה רשמי - זה לא נחשב.

וזה מה שיותר עצוב לי - שעד השבועיים האחרונים הוא לא הבין עם מי יש לו עסק.

טוב ,

מבחינה עובדתית הוא לא פיטר אותו אחרי ליברפול אלא חיכה בצורה מאוד מטומטמת עד ינואר. אין כמעט אוהד ברצלונה שמתחרט על זה. זה שקיקה התגלה בתור בלוף לא הפך את מיסטר ואלורדה למאמן ראוי…

אתה פעם אחרי פעם מוציא מילים מהקשרם , אומר דברים שלא אמרנו בכלל. מכליל את כולנו בתור דעה אחת ואחרי זה מנסה לאחוז בתדמית הקורבן והמסכן.

פעם אחרי פעם אומרים לך שמסי רוצה לנהל משא ומתן על עזיבה תמורת סכום ריאלי. וברתומאו לא מוכן לנהל משא מתן. עכשיו שזה לא מונדו דפורטיבו אומר את זה אלא מסי בעצמו. זה עדיין לא מספק אותך.

אולי די? באמת. אומנם התנצלת לאחר מכן על ההכללה, אבל לשכוח שבמשך חודשים ושנים אנשים פה התווכחו מי אשם, כמה אשם, למה אשם, על אירועי ליברפול, רומא, סגנון המשחק וכל השאר - זה לגמרי להיות עיוור. מצטער.

ופיטר אותו אחרי ליברפול? סירייסלי? אחינו…אתה צריך קצת ריענון למה קרה, איך קרה ומתי?

דרך אגב, אני מתעב את ברתומאו אבל דבר אחד אי אפשר להגיד עליו “שהוא הולך עם דעת הקהל”.

אם זה היה נכון. ואלורדה היה הולך אחרי רומא . והוא בעצמו לא היה נשיא יותר של ברצלונה. זה אולי הדבר היחיד שאני יגיד למענו, הוא לא באמת מתחשב בדעת הקהל. אף פעם.

ותסלחו לי , אני עכשיו הולך להקיא.

ה300 היו סתם דוגמה, הכוונה שלי היא שתמורת הסכום הנכון מסי יעזוב.
לא להסכים להצעה של 100 מיליון תמורת השחקן הטוב בעולם זה פשע?
הזאר בעונה לפני שעבר לריאל - 21 שערים ו17 בישולים, בעונה טובה. סהכ 38
מסי השנה - 31 שערים ו26 בישולים, בעונה רעה. סהכ 57
מצב די דומה, 2 שחקנים מבוגרים שנה לסוף החוזה.
מסי יצר 50% יותר שערים.
הייתי חושב שאם הזאר שווה 100 אז מסי שווה 150.

ברטומאו לא רוצה להזכר בתור הנשיא שמאבד את השחקן הטוב בעולם תמורת נזיד עדשים.

אז במקום זה הוא יזכר בתור הנשיא שנתן למסי לעזוב מדוכא ועצוב בחינם שנה אחרי.

הוא רוצה לשרוד עד הבחירות. כל מה שמעניין אותו עכשיו.

באמת, אתה עדיין לא מבין, 100 150 200 300 זה לא הבעיה. ברתומאו לא היה מוכן לרדת באירו אחד מתחת ל700 … הוא לא הסכים לשחרר את מסי בשום צורה.

אם הוא היה אומר אוקי תביא לי 150 200 ומסי היה נכשל, אז אוקי אני יכול להבין. אבל הוא לא הסכים להתגמש בסנטימטר לכיון של מסי.

חחח שקרן. ניסית להציע וברתומיאו דחה אותך?

רק אני עדיין לא בטוח שזה נגמר?

אירוע מדהים. לא זוכר אף שחקן מתבטא ככה, בטח לא שחקן בפרופיל כזה גבוה במועדון כזה גדול. כל הכבוד שפתח את הפה.

כן, פיטר אותו חצי שנה אחרי ליברפול. אני מבין למה זה לא ברור מידי מההודעה, אערוך.
היו דיונים, הם התחילו בכך שהמאמן בברסה הוא בובה על חוט… ושצריך להביא מאמן בובה אחר יהיו הפיצויים אשר יהיו.
אם מישהו יודע מה הוא סכום הפיצויים אשמח לדעת. ושתבינו כמה הייתם חוסכים אם לא הייתם מביאים מאמן חדש למקום שהיה ברור שלא יצליח בו בגלל ההנהלה הגרועה.

זה מצחיק אותי שפשוט משפט ראשון הוא שלמאמן אין כוח במועדון ואז שהוא אשם.
זה כמו להאשים בהפסד שחקן שלא שיחק.

ואני באמת מופתע שמרגיש לי שאני היחיד שמבין שמשא ומתן זה לא כמו בפיפא. זה יכול להמשך חלון העברות שלם.
לפעמים אתה אומר לא ולא מראה רצון כדי שהמציע יציע יותר.
הרי לא ניתן לדעת כמה שווה מסי, לא היה מעולם שחקן כזה, הוא שחקן שלבדו הופך קבוצה טובה למועמדת עיקרית לזכיה. על שחקן כזה שווה להשקיע המון כסף, לגיטימי שלהציע עליו סכום של כוכב רגיל לא יהיה מספיק לברטומאו, אני יודע שאני הייתי מנסה לסחוט יותר.

בגדול כן.

תאורטית אם מסי ימשיך לתקוף את ברתומיאו ולצאת בהצהרות חריפות כאלה במהלך כל החודש הקרוב, האינטרסים של ברתומיאו אמורים להשתנות. הבעיה? לא רואה את מסי ממשיך במלחמה הזאת מול ברתומיאו.

יופי, רק בעיה קטנה אחת.דעת הקהל הייתה שוואלורדה צריך להיות מפוטר שנה לפני ליברפול. בשלב שבו ברתומיאו פיטר אותו כבר הלכה העונה.

אז כן, יכלו להשאיר את וואלורדה והכל היה אותו דבר. הפיטורין שלו היו מיותרים. זה כמו להסיר גידול סרטני מחולה סופני. מעט מדי ומאוחר מדי.

דמיינת את מסי מדבר ככה אי פעם לפני הערב?

אני עם @Eyal , היה פה ניסיון שלא צלח להפעיל לחץ ולהקל על השחרור. איום באקדח ריק מכדורים. מה קדימה? יכול להיות שהוא נשבר, אבל הפומביות הקיצונית של המהלך לא ממש מסתדרת עם זה. מה האינטרס? ליחצן את עצמו? לא נראה לי. להעיף את ברתומאו בעוד כמה חודשים? אולי, אבל לדעתי עוד מוקדם להספיד את הסאגה.

אני באמת שלא מצליח להבין את מסי, אם זה מה שהוא חשב במשך כל כך הרבה זמן מה מנע ממנו להודיע למועדון לפני סוף יוני שהוא עוזב ובכך לא להיות תלוי בחסדים של הנחש?

נו באמת, זה כבר פופוליזם ורצון לקרוץ להמונים, אם היה הליך משפטי מזורז הוא היה הולך על זה בכל הכוח.

תסלחו לי אבל לא ברור לי איך מסי לא חוטף פה מהפורום, ההתנהלות שלו בכללי ובמיוחד בפרשה הזו היא מאוד מאוד תמוהה ואני משתמש בשפה עדינה.

כואב לי על מסי, על כך שהמועדון הזה שרף לו חמש שנים. אבל רבאק איפה היית עד עכשיו?!!?
איפה מסי היה כשהמועדון שוב ושוב מינה פה מאמנים בינוניים רק כי היה להם קשר למועדון בדר"כ כשחקני עבר, וכשבשום מצב הם לא היו מתמנים להיות מאמנים במועדון בסדר גודל דומה.
המועדון פה במשך שנים מבצע רכישות מוזרות בסכומי עתק, רבאק עכשיו צוטטת כאומר שאין פה שום דרך והכל זה שליפה מהמותן, איפה היית עד עכשיו?!
לעזאזל איפה הוא היה לפני חצי שנה כשהתפוצצה הפרשה של הבוטים שאגב הוא ואישתו היו המטרה המרכזית שם, איך אז הוא לא עשה את הפיצוץ הזה? איך שתקת כל כך הרבה זמן קיבינימט.

אני חייב לציין שלפחות אצלי יש פער ענק בין מסי הכדורגלן(הטוב בהיסטוריה בפער) לבין מסי האדם חסר הכריזמה, חסר העמוד שידרה.

הוא אמר שהוא רצה לחכות עם ההודעה הרישמית בגלל הקורונה והמגיפה אבל המועדון ידע שנה שלמה שהוא רוצה לעזוב. זה לא מופיע פה.

זה פאשלה שלו

אני באמת שלא מצליח להבין אותו.
הפרשה של הבוטים התפוצצה לפני הקורונה. האימפקט של הדברים האלה היה הרבה יותר עוצמתי אם הם היו נאמרים באמצע העונה.

הוא תמיד היה כך. כתבתי על זה מספיק פעמים פה. לטעמי הוא גם לא צריך להיות קפטן יותר.

אחרי הבוטים דרך אגב הוא נכנס בהנהלה במיוחד באבידל.

הוא אף פעם לא קיבל עצות כמו שצריך ותמיד נראה אדיש.

בטח שדמיינתי. ואז קמתי משנץ :joy::joy:

אני מסכים שהטקסט של מסי חריג. אני גם מאוד מקווה שזה רק ההתחלה של הסאגה, ושהוא ימשיך לתקוף אותו בלי סוף, עד שברתומיאו יתייאש ויחליט להיכנס למו"מ עם סיטי.

מצד שני לפי מה שמסי אומר בראיון הזה, זה מרגיש כאילו יש לו קייס משפטי ממש חזק. הוא אמר כל העונה שלא בטוח שהוא ישאר, ברתומיאו אמר לו שהוא יוכל לעזוב בסוף העונה ודוגרי מסי הכין את כולם מראש, ושלח את המסמך הסופי כמה ימים אחרי שנגמרה העונה (כמו בסיכום שלו עם ברתומיאו).

אם הוא לא עד הסוף למשפט, אני לא רואה אותו נכנס למלחמה תקשורתית מול ברתומיאו. הלוואי.

דרך אגב , חסר תקדים ומעניין. מעניין מה תהיה התגובה של ברתומאו.כמו שכתבתי, רגע דל לא יהיה פה. אוהדי ריאל מקנאים בנו עכשיו :wink:

יפה מאוד מסי.
שימשיך ללכלך על ברטומיאו במשך כל העונה, מה כבר ההנהלה הזאת יכולה לעשות? לקנוס אותו, לשים ביציע, ללכלך בחזרה? הם ייראו טיפשים כך או כך.
אני מאמין שעל המגרש מסי ייתן את כל כולו כרגיל, ואני מקווה שהפעם גם ידבר מחוץ למגרש.
מי יודע, אולי יעזור למועמד הנכון להיבחר במרץ.
הוא היה צריך ללמוד מפפ בזמנו, שהעריך חוזה בשנה אחת בלבד כל פעם.

יש סיכוי שמסי אוהב אותנו ולכן לא נגרר למשפט, יש סיכוי שלא נגרר לשם כי היה רק מפסיד ויוצא קירח מכאן ומכאן.
כך או כך, עברנו לצד האפל של הירח, עד כה היינו רק בצד הנכשל.
כשמישהו עושה אקט ואז נועלים אותו, זה יכול להרעיל את הבארות. בוא נקווה שרוחות החלפת הנשיא ימשיכו לשרור ועד סוף 2021 ניהיה עם פרויקט חדש.