פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אולי. ואולי זה יהיה 4:2:3:1.
לא באמת מצפה למשהו מיוחד, אם לא היה ברור. אבל בהינתן הכלים שיש לנו, שכן השתנו ומשתנים ביחס לעונה הקודמת (לא בהכרח לטובה, ובהכרח לא במקומות הנכונים) - לפחות נראה גיוון בשמות, גם אם לא גיוון במשחק.

אבל זה לדיון אחר.

איך הגעת למסקנה הזאת?
קראתי שעל ראפיניה דורשים 16 מיליון , ואין ממש קופצים.
על אלניה לא ראיתי כלום.
הם לא כמו ראקיטיץ’-וידאל-סוארז-אומטיטי כי הם לא זוללי משכורת.
אלניה גם צעיר עדיין. ההנהלה הזאת רוצה לעשות רושם שהיא עושה משהו ומצעירה את הסגל, לדחוף את אלניה החוצה לא מסתדר עם הרושם הזה.

אפשר להוסיף גם את פדרי לרשימת הקשרים. לא ראיתי אותו דקה אפילו, אבל כל הדיווחים ממש מתלהבים, וקראתי שקומאן רוצה אותו בקבוצה הראשונה.
אייל, שכחת את סרג’י רוברטו ברשימה שלך. הוא לא הולך לשום מקום וקומאן אמר שהוא רואה בו קשר.

אני לא מבין למה אנחנו צריכים עוד שחקנים טובים כמו דפאיי או ויינאלדום או תיאגו לעמדות שכבר מאוישות היטב על ידי שחקנים לא פחות טובים או שחקנים צעירים שעשויים להיות עילוי. זה לא מה שיחזיר אותנו לגדולה.
אנחנו צריכים חיזוק להגנה, זה ברור לכולנו.
אני אשמח לשחקן קישור\התקפה שיכול לשדרג אותנו, אבל השמות שמוזכרים הם לא כאלה.

ענית לעצמך, הם רוצים למכור אין בנתיים קונים. ניחוש שלי שזה יסתיים כרגיל בהשאלה.

ראפיניה ואלניה זה סוג השחקנים שכל מועדון שיציע עליהם מספיק כסף ברצלונה תסכים למכור. אני גם לא רואה להם מקום בקבוצה . אולי אלניה בדוחק.

צודק, שכחתי ממנו לגמרי. מיי באד.

לא שכחתי, הכחשתי.
חוץ מזה - כל המאמנים האחרונים של ברצלונה טענו שהם רואים אותו כקשר,עד הרגע בו התחילו לאמן בתכלס. במציאות? ובלי אף מגן ימני אחר בנוסף לסמדו? רוברטו יהיה איפה שהוא בעיקר היה בשנים האחרונות.

אולי אני לא מבין מה כוונתך כשאמרת שהמועדון דוחף אותם החוצה.
בשבילי לדחוף החוצה זה להציע כמעט חינם לכל העולם רק שיקחו אותם. כמו סוארז-ראקיטיץ-וידאל-אומטיטי.
לדרוש סכום לא מבוטל או להשאיל שחקן צעיר זה לא לדחוף החוצה. זה משהו הגיוני לשם שינוי.
לראפיניה נשארה שנה אחת בחוזה. להשאיל אותו זה כמו לתת בחינם. היות וזה לא קורה, אז מצבו שונה מ 4 אלה שהזכרתי.

אולי קשור אולי לא - הסוכן של אלניה, כמו גם של אריק גרסיה הוא קרלס פויול. היות ופויול תמך פומבית במסי נגד ברטומיאו, יכול להיות שלא נראה את אריק גרסיה השנה, ואלניה יושאל שוב.
סתם משהו ששמתי לב במקרה.

חכה, חכה, עוד ימכרו את סמדו. הוא זקן מדי, עדיף את וואגה. :wink:

פויול לא פרש מלהיות סוכן???

ברצלונה בשלב שהיא מחפשת קונים בסכום y לשחקן מסוים, שהיא לא לא תצליח כי הצד השני מבין עם מי יש לו עסק אז היא מפחיתה לסכום שהוא חצי מy שהצד השני עדיין מבין עם יש לו עסק, זה השלב שהיא הופכת לנואשת ומסכימה למכור את הנכס בכמעט חינם…

לא יודע, הסתמכתי על טראנספרמארקט.

בהנחה שראפיניה לא נעול על קבוצה מסוימת כמו ראקיטיץ’, אין פה צד שני מוגדר. זאת בעצם מכירה פומבית. הוא לא צריך ללכת בחינם.
רוב קבוצות דרג ב’ או כל קבוצה אנגלית יכולה לשלם סכומים כאלה. הוא שחקן מספיק טוב והוכיח שמחוץ לברצלונה הוא לא חייב להיפצע לשנה כל שני משחקים.

להערכתי, ראפיניה הולך לחפש הרפתקאות באנגליה ביחד עם אחיו (מאמין שקבוצה אנגלית דרג שני תשים עליו את ה10-12 מיליון, הוא שחקן טוב ולא מבוגר), אלניה ישאר לקשט את הספסל.

עזבו הכל אתם פאקינג רואים ספרד???

אני ציני וספקן וכל פעם אני מניח שיתאכזב מחדש אבל אנסו פאקינג פאטי…:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

נראה שמישהו בברצלונה קורא את התגובות פה :stuck_out_tongue:

UPDATE: FC Barcelona wants Thiago, Koeman wants Wijnaldum.
Barça put pressure on Koeman to change his mind: there has already been contact between Barcelona and the player environment. The question is who fulfills the transfer requirements of #fcbayern: Barça or #LFC? #thiago

— Tobi Altschäffl (@altobelli13) September 7, 2020

אני מעדיף שיתנו למאמן לבחור שחקנים בעצמו ולא להכריח אותו לקחת את השחקנים שההנהלה רוצה.
אפילו אם לגמרי במקרה השחקן מקובל על הפורום הזה או על אוהדים בעולם.

שאני יראה את תיאגו בברצלונה אז אני ישמח ויהיה מאוד מאושר לכתוב פה שאני “אוכל את הכובע” עד אז זה עוד ספין של ההנהלה שמנסה להרויח להם טיפה לייקים.

לדעתי, וינדלום יהיה שחקן ברצלונה , ועוד שחקן שאני יתקשה לכתוב את שמו. שעוברים את גיל 40 זה קשה.

נ.ב דרך אגב, אני מותר גם על תיאגו וגם על ההולנדי בשביל בלם אחד טוב. שהיה ברור.

קומאן יכול כבר לתכנן מעכשיו מה הוא יעשה בשנה הבאה כמובטל עם מליוני אירו פיצויים.

אגב, אם כבר אז למה לא לרכוש את שניהם ולהשאיר את דפאיי להיות בינוני במקום אחר? 4 קשרים לרוטציה הבכירה: תיאגו, ויינדלום, דה יונג ובוסקטס ועוד שניים פחות בכירים: פיאניץ’ וריקי פוץ’.

בהתקפה גם ככה יש לנו יותר מדי שחקנים.

אגב, אנחנו לא צריכים אף אחד מהם. יש לנו גם ככה עומס בקישור ובהתקפה, גם אם סוארז ווידאל יעזבו.
כמו שמשה רשם - צריכים בלם אחד טוב.
אם סמדו עוזב - גם מגן פותח.
פירפו כל כך אכזב אותי שגם אותו הייתי מחליף תמורת מגן שייתן פייט לאלבה. לא אתה, גריזמן.
שם צריך להתרכז, לא בקשר שביעי או שחקן התקפה שמיני לסגל.

טיאגו זה ספין. גם הבנתי שבסביבה שלו הכחישו שפנו אליו בכלל.

המצב שלנו בהגנה כל כך גרוע. לנגלה וטר שטגן. זהו. שתי השחקנים היחידים שמתפקדים שם (טר שטגן היחידי שהוא וורלדס קלאס בשבילי).

מבחינתי לא דפאי לא ולא ההולנדי שאני לא יזכור בחיים איך לכתוב אותו ובכל וכמה שזה עצוב לי לכתוב את זה גם לא טיאגו.

צריכים מגן ימיני ושמאלי ועוד לפחות בלם אחד טוב ולהשאיר את טודיבו. מבחינתי לזרוק את אומטיטי ליציע שנה שלמה. משכורת שלו עולה אותו הדבר בספסל או ביציע.

למכור את סרגי רוברטו, עשה את שלו בלי ציניות . אבל זהו מיצה את עצמו.

דרך אגב סרגי רוברטו והשוער נטו יכולים להכניס טיפה מזומנים.

בהתקפה תנו את אמונכם בריקי ואנסו. מה כבר יכול לקרות?

מישהו יכול להסביר לי איך לנגלה עדיין בברצלונה.
שחקן שאפילו לא ברמה של ליגת העל.
הרבה יותר איטי מפיקה, היה אשם בלפחות שלוש גולים מול ביירן. ביזיון

אתם מדברים על ההגנה, כאילו יש לנו חולייה אחת בסגל שבנוייה כמו שצריך.

בהתקפה יש בעיה. אין חלוץ. ולא, דפאיי (:nauseated_face:) הוא לא פיתרון סביר אפילו. סוארז הולך, את גריזמן אני מעדיף לתת לקטמון בחינם ולא לפתוח איתו כ-9 (וגם לא באגף. וגם לא בכלל), ולשים את מסי באמצע זה לא אידיאלי. ועדיין עם קוטיניו, טרינקאו דמבלה ופאטי הייתי משחק עם מסי באמצע, שולח את גריזמן לנגריה העירונית ומשחק עם שני קיצוניים מהירים עם דריבל בצדדים. האם זה מספיק טוב? כנראה שלא, וזה בגלל הנקודה הבאה.

בקישור יש כבר 6-7 קשרים, נכון. ועדיין לא משנה איזו שלישייה תשימו (ולא, ריקי פוץ’ זה לא שחקן הרכב. זה בדיחה להתייחס אליו ואל פאטי באותו משפט) אתם לא מקבלים קישור טופ10 באירופה. ברצלונה צריכה חריש עמוק גם בחולייה הזאת. לזרוק את רוב הקשרים בקבוצה, ולהביא קשרים שידועים ליצור.

אם זה נראה כאילו מסי הולך לרדת לאמצע המגרש להתחיל התקפות גם העונה, מריח כאילו מסי הולך לרדת לאמצע המגרש להתחיל התקפות גם העונה ויש לזה טעם כאילו מסי הולך לרדת לאמצע המגרש להתחיל התקפות גם העונה - אז מסי הולך לרדת לאמצע המגרש להתחיל התקפות גם העונה.

במשחק מול באיירן הייתה הגנה מביכה, אבל הקישור לא הצליח להיראות כמו קישור של בוגרים. זה היה נראה כמו קישור של נוער שלא מסוגל להתמודד עם הלחץ שהבווארים הפעילו, ללא שום חזון או יכולת.

על ההגנה באמת שאין מה לדבר. צריך 4 שחקני הגנה בכירים חדשים, את סמדו ואלבה הייתי משאיר כמגנים מחליפים, ואת פיקה ולנגלה הייתי משאיר כבלמים 5-6 אחרי שני בלמים בכירים ושני בלמים מחליפים סבירים.

וטר שטגן… מסכן. היחיד שאני איכשהו שמח בשבילו שמסי נשאר. קבוצות נותנות למסי כבוד ומשאירות שחקנים מאחורה בגללו. בלי מסי קבוצות היו עושות לו עונה שחורה מאוד.

אז כמה שחקנים סה"כ אתה רוצה להעיף?
כמה שחקנים אתה רוצה להחזיק סה"כ בסגל אם פיקה ולנגלה הם בלמים 5-6?
איך קונים וורלד קלאס חדש לכל עמדה אם אין כסף ולא מצליחים להיפטר משחקנים כי גם לאחרים אין כסף?

עם הנהלה נורמלית? מוכרים את מסי ומביאים בכסף הזה 4-5 שחקנים צעירים שיוכלו יחד עם דה יונג, טר שטגן, דמבלה ופאטי להרכיב את השלד של הקבוצה לשנים הבאות.

עם ברתומיאו? לוקחים עוד הלווואה, קונים את סבא של פיאניץ’ ואת סבתא של טר שטגן.

כמובן שעם הנהלה טובה ה400 מליון של קוטיניו, דמבלה וגריזמן היו על חילופי דורות ראויים בשנים האחרונות בכל החוליות.