פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אין שמישהו כבר יגאל אותי מהיסורים של זה. כמה ניתן עוד לסבול???.

לחלוטין לא ריאלי גם להנהלה נורמלית.
לא ענית על שאלות - כמה שחקנים אתה רוצה להעיף? כמה שחקנים אתה רוצה בסגל?

אם אתה יודע לבחור 4-5 שחקנים צעירים ולפגוע בול, אתה יותר טוב מפפ, פרגוסון, סימאונה ואחרים. הם לא מצליחים לפגוע בול בכל רכש.

עצם זה שהוא בכלל אופציה אצלם זה אומר הכל.

הוא מתעסק יותר בשיער שלו וב Virtue signalling למי שמכיר את המושג , מאשר בלשחק כדורגל. פתאום רוברטו נשמע יותר טוב…

יש דיווחים שבארסה ויובנטוס סיכמו על סוארז תמורת 3 מיליון פלוס 13 במשתנים.
אני לא יודע מה לחשוב על זה. מצד אחד סוארז עשה את שלו, והמשכורת שלו גבוהה מאוד. מצד שני הוא עדיין חלוץ גדול גם אם מעבר לשיא, וזה נראה לי סכום מצחיק עבורו.

וייה נמכר למתמודדת לתואר (שגם לקחה את התואר איתו) במחיר אפילו נמוך יותר אז שום דבר לא מפתיע אותי כבר.

אני לא מסתכל על כל העברה ביחס לוייה. כל מקרה לגופו.

בוודאי שלא, אני רק מציין שיש המון חפיפות בפרטים פה, חלוץ מבוגר שתרם את חלקו והיה שותף באליפויות ואף בגביע אירופה שנמכר תמורת נזיד עדשים למועדון אירופאי אחר.

ואנחנו מדברים על חלוץ, אולי העמדה היקרה במגרש כי בסופו של דבר - גולים וכו’…

יש גם את רונלדו והזארד. האם סוארז אמור לעלות פי 30 פחות מרונלדו? פי 10? פי 2?
בגלל זה רשמתי שאני לא בטוח אם זאת עסקה טובה או לא.

ברגע שברצלונה מתקשרת לסוארז ומודיעה לו שהוא לא בתוכניות ואז מסתבר שיש לו חוזה וברצלונה תהיה חיבת למצוא לו אקסיט כי כנראה המשכורת שלו לא תעלם מעצמה… נגזר גזר הדין של העיסקה להיות בכמעט חינם.

שהיה לו בהצלחה.

מקווה שהוא מבין שרונאלדו לא מותר על פנדלים…

שזה היה רישמי, אני יכתוב גם מילים מרגשות לעברו, כי הוא שחקן אדיר. אגדה אמיתית. ואדם טוב מחוץ לכדורגל. ובטח שלא הגיעה לו הצורה שהמועדון המסריח הזה נפרד ממנו, אוהב אותך לואיס " אל פיסטולרו" סוארז.

יש מרחק עצום בין המשפט שרשמת לבין סוארז ימכר בכמה מיליונים. בלשון המעטה, לא ריאלי, לצפות למכור אותו במחיר שמתקרב לסכום של הזארד. אבל אני חושב שבהתנהלות אחרת מצידנו, היינו יכולים להוציא טיפה יותר מכמה מיליונים של אירו עליו. אתה לא מסכים איתי?

אני לא יודע.
מצד אחד קשה למצוא קבוצה בשבילו בגלל המשכורת ובגלל הקורונה.
מצד שני לקבל 3 או 10 מיליון עבור שחקן כזה אפילו בגילו זה מביך.
לא דיברתי על 100 מיליון. יש הרבה סכומי ביניים בין 3 מיליון לבין 100 מיליון.
ברור לי שלהוציא הודעה פומבית שהוא לא בתכניות זה טמטום. צריך להודיע לסוכן, לא לתקשורת.
אבל אני מתלבט אם להיות מרוצה מה 7-8 מיליון שנקבל אליו בפועל וחיסכון של 15-20 מיליון במשכורת, או להרגיש שוב שאנחנו פראיירים.
לא סגור עם עצמי.

הכל תלוי סיטואציה.
ברגע שסוארז הוכרז כלא רצוי בברצלונה, אוטמטית הערך שלו ירד לבערך 0, מועדונים אחרים מודעים לעובדה שבארסה מעוניינת להיפטר ממנו ולחסוך במשכורת ולכן אף מועדון נורמלי לא יציע עליו סכומי כסף גבוהים (בנוסף לעובדה שהוא מרוויח המון וכנראה גם בקבוצה הבאה המשכורת שלו תהיה גבוהה).
האם שחקן שהבקיע בגמר הצ’מפיונס לפני שנתיים צמד כולל מספרת שווה היום 0 יורו? או יותר נכון המועדון ישלם לו כסף בשביל שיעזוב כלומר מחיר שלילי? לא… אבל לאור המצב שנוצר, לכולם ברור שבייל הוא פרסונה נון גרטה בריאל מדריד ואף מועדון לא יציע עליו אגורה, במידה והיה שחקן חופשי אני די בטוח שיהיו לא מעט מועדונים שהיו מעוניינים בשירותיו.

תג המחיר שלו נקבע בגלל הנואשות של ברצלונה . לא צריך לצפות ל100 מיליון וגם לא לחצי מזה. אבל אם לא היה נואשות מצד ברצלונה. אין לי ספק שהמחיר היה גבוה מכמה מיליונים. יובה יודעים שברצלונה לא יכולה לאפשר לעצמה שסוארז ימשיך לשבת ביציע, כי אז יחסום לה את כל תוכניות הרכש, אז מה היא עושה, מנצלת את זה עד תום.

ובייל אצל ריאל, זה היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל. אצלנו שחקן שנמכר במחיר טוב זה היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל. מקווה שאני ברור.

לטעמי, גם פלורנטינו מסיבות של אגו סירב למכור את בייל, להזכירכם, בייל היה אמור להיות היורש של רונאלדו. רכש אישי שלו. במכירה שלו פלורנטינו מכריז באופן רישמי שהוא פישל… אגו בדברים האלו זה מאוד חשוב.

קומאן:

https://twitter.com/HagridFCB/status/1303609358241202177

@Eyal בתגובה:

image

giphy (1)

כן, אה?

לבחור יש יותר קלטות מלבנזמה. הוא ישרוד אחרי כולנו.

בנזמה בתגובה:

image

חותם על הארכת חוזה עד 2078

חילוקי הדעות בין קומאן לפלאנס על ממפיס דפאיי, ויינאלדום, תיאגו ואנסו פאטי הגיעו לטונים לא נעימים. יש חוסר הסכמה, ומעניין מי יתקפל ראשון.

אם זה לא היה מביך, זה היה משעשע.

The chances of Suárez staying at Barça are growing as the days go by. Koeman wouldn’t mind the Uruguayan staying, although 15 days ago he informed that the player wasn’t in his plans. [cat radio]

https://twitter.com/barcacentre/status/1304058342516699140

שכונארצלונה.

נשאלת השאלה, אם הכל כל-כך טוב, למה ליברפול רוצים להחליף אותו בתיאגו?