פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

נוריץ’ דחתה 2 הצעות מברצלונה על המגן מקס ארונס, דסט מאייאקס יהפוך למטרה כעת.

Hearing Norwich have turned down 2 offers from Barcelona for Max Aarons. 1 could’ve been worth £20m + bonuses. 20yo RB agreed terms on deal that‘s been running months. #FCB will now try to sign Sergino Dest from Ajax. Bayer Munich also watching Aarons closely @TheAthleticUK #NCFC

— David Ornstein (@David_Ornstein) September 19, 2020

ניהול פרוייקט קוים לדמותו:

1. המאמן רוצה את ויינאלדום, חלק מההנהלה רוצים להחזיר את אלקנטרה ופלאנס אומר שאין מה להביא עוד קשרים כי צריך להשקיע בקשרים הצעירים.

2. וויינאלדום נשאר בליברפול ותיאגו עובר לליברפול. הקו ברור נשארים עם מה שיש.

3. היום מדווחים שקומאן הודיע לריקי שלא בונים עליו.

שלושה גורמים, החלטות שונות ונשארים קירחים מכל כיוון. ככה נראות החלטות ללא קו מחשבה ברור.

חוסכים את המשכורת המפוצצת של ריקי כדי להחתים שחקן אחר. הכל מתוכנן.

זה…לא סימן טוב.

זה כבר ממש אכזרי, כלפינו.

אני בטוח רק בדבר אחד - מי שלא יבוא, יהיה הולנדי. דססט, דפאי, וינלדום, לא משנה העיקר הולנדי.
אני מתנחם בזה שקומאן וברטומיאו יהיו פה רק לשנה אחת לכל היותר. על העונה הזאת כבר ויתרתי מראש.

אני מאוד מקווה שריקי ילמד ממאסטרים אמיתיים,
כמו אומטיטי, ראקיטיץ’, ווידאל…
איך להשאר בכוח במקום שבו לא רוצים אותך.

בבקשה ילד, בבקשה!
תשמור את החוזה שלך רק עוד כמה חודשים עד שהחלמאים הורסי המועדון האלה עפים מפה.
בבקשה.

לא להאמין מה עובר בראש שלהם.
הם ימכרו אותו בידיעה מלאה שבעוד שנה שנתיים אנחנו נשפוך ים של כסף בשביל להחזיר אותו בחזרה.

אני מאוד מקווה שריקי פותח את העיניים ורואה את מהלך האי-אמון ואת הכוח שפונט צובר.
רק שיחזיק עוד עונה אחת והדברים יסתדרו לו ולנו מצויין.

בתקווה שהוא לא צריך להחזיק עונה אלא חודשיים. אני מקווה שהנהלה חדשה בראשות פונט/לאפורטה תבהיר לקומאן את סדר העדיפויות החדש.

לא יתאים לו? הנה הדלת

רק בשביל להזכיר שהוא לא סתם פוטנציאל אלא שחקן שכבר מוכיח מה הוא שווה.

https://twitter.com/johnspacemuller/status/1307274006605766656

https://twitter.com/nnnavideos/status/1307331133387026438

וזה רק משתי משחקים תחת מאמן דביל וקבוצה שבורה.

אין לי מילים, ההרגשה שלי שבגלל שאין קהל ואין התקהלות, אז אין אפילו טיפת הרתעה. הוא יודע שהוא עוזב במקרה הכי רחוק עוד כמה חודשים והוא חייב לכסות את החוב בשביל להציל את התחת שלו מתביעה. אז שום דבר לא קדוש עבורו יותר.

אני חייב התנצלות ל Shusaku בזמנו הוא אמר שהוא סוס טרואיני וחשבתי שהוא סתם מגזים. צדק לחלוטין. ברתומאו לא רק out, אלא לכלא.

העובדה שריקי להבנתי מחליט להישאר, מרמזת (אולי) שמישהו כבר מסביר לו שדברים משתנים. אולי מסי, אולי צ’אבי. הלוואי

אל תדליק. אני מחכה לחזרה של צ’אבי מהדקה שהוא הודיע שהוא עוזב.

למשל

מדובר על כל קבוצות הליגה, לא רק ברצלונה.

אני לא יודע אם ברתומאו עונה לך על השאלה, אבל זה בקיצור מה שהוא התיחס אתמול בראיון. אני לא מסוגל לתרגם את כל הראיון, כי לקרוא את כל השקרים שלו גורם לי לרוץ לשירותים ולהקיא ואני לא מגזים פה. לא חושב שנתקלתי בחיים באחד שמשקר בצורה כל כך טיבעית כמו הנבלה הסרוחה הזאת.

https://twitter.com/barcacentre/status/1307362551546744834

במשפט אחד הוא מצליח לסתור את עצמו.

לא הבנתי. מירור טוען שהליגה לא מרשה להחתים שחקנים לפני שאחרים עוזבים.
ברטומיאו טוען שיש כסף אבל אי אפשר להחתים שחקנים לפני שאחרים עוזבים.
זה שהוא שקרן באופן כללי אין לי ויכוח, אבל איפה אתה רואה סתירה במשפט שלו? הליגה לא מרשה, הוא כבר היה מביא חצי נבחרת הולנד.

הלה ליגה לא מרשה בגלל שברצלונה עברה את התקציב שלה., אם ברצלונה לא היתה בחובות. היא היתה יכולה לקנות שחקנים.

“Barcelona are struggling with a £510million-a-year wage bill and will not be allowed to buy Wijnaldum and Depay unless they raise the money with player sales first.”

מתוך הכתבה שאתה העלית.

סמדו ככל הנראה בדרך לוולבס מה שיביא את גרסיה או דסט לברצלונה.

לא חושב שהוא קיבל הזדמנות אמיתית. רק שבסוף לא נתקע עם רוברטו פול טיים שם.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1307643297876324352

ברור שמדובר בכל הקבוצות. החוקים לא חלים רק על ברצלונה. לא הבנתי מה ניסית להגיד.

ניסיתי להבין מה הם החוקים.
משה טוען שאנחנו בחובות ולכן לא יכולים להביא שחקנים. אתה אומר שאנחנו מוגבלים בגלל סף המשכורות.
מה החוק אוסר - עליה מעל אחוז מסוים בסך המשכורות, או שמדובר בסכום ההעברה, או שמדובר על מגבלה של מספר שחקני הסגל?
למשל, אם דוחפים את פוץ’ החוצה, לא חוסכים כלום במשכורת. מצד שני, כשוידאל יעזוב, זה חסכון גדול במשכורת, אבל הוא יעבור כמעט בחינם.

מזה אפשר להבין שאנחנו כביכול מוגבלים בגלל המשכורות. אבל 510 מיליון פאונד זה רק 60% מהתקציב הרגיל שלנו. אז בגלל ההפסדים של כ 300 מיליון יורו ב 19\20 אנחנו לא יכולים להחתים עוד שחקנים?
אם נניח דסט יקבל משכורת של 2 מיליון יורו לשנה, זה כבר עובר את המכסה או לא?

They must also pay the same amount as the transfer fee to the Spanish government following financial help given to clubs during the health crisis.
פה מדובר על סכום ההעברה, שמוכפל בעצם. פה יש הגיון למכור את ריקי, אבל מה יעזור העברה חופשית של וידאל למשל? האם העזיבה של וידאל נותנת לבארסה אפשרות להביא שחקן אחר או לא?

במקום אחר קראתי שבארסה לא יכולה לרשום את כל הצעירים (פאטי, טרינקאו, פדרי, אראוחו, טודיבו, ופוץ’ לפני ההודעה שהוא לא בתכניות) כשחקני הקבוצה הראשונה בגלל מגבלה כלשהי. היה רק מקום אחד פנוי. האם יש אמת בדיווח ומה היא המגבלה הזאת?

דסט (אם יגיע) הוא יגיע במקום סמדו ובנוסף לזה וידאל גם מפנה מקום … , משמע שיש כסף בשבילו (מבחינת השכר) דסט לא היה יכול להגיע כל עוד סמדו עדיין במועדון…

לזה התכונתי.

אז עכשיו אתה אמר שלא קונים את דסט לפני שסמדו עוזב בגלל ההיגיון הבריא ולא בגלל מגבלה כלשהי שבאה מבחוץ?

אז יש או אין כסף? גרסיה היה אמור לעלות 15 מיליון יורו, לקבל חוזה ל 5 שנים ולאבד 3 מיליון יורו מערכו בספרים כל שנה. וגם המשכורת לא גבוהה במיוחד. אם בארסה לא יכולה להרשות לעצמה הוצאה כזאת, זה אך ורק כי מגבילים אותה מבחוץ. ואני מנסה להבין מה המגבלה.
אם הבעיה היא המשכורת, וסמדו עוזב, זה מפנה משכורת רק לדסט, או גם לגרסיה, ואולי גם לדפאי? ומה מועיל לבארסה עזיבה של פוץ’?

אתה משה מזכיר כל הזמן שברטומיאו מעזיב שחקנים כדי לא לשלם מכיסו אחרי שיעזוב. אם הבעיה היא המשכורת, למה פוץ’ נדחף החוצה? אם הבעיה היא גרעון תקציבי, מדוע צריך להביא מחליף לסמדו? הרי יכלו להגיד שוואגה הרבה יותר טוב מסמדו, כמו שניפחו את טודיבו ואת אראוחו.

לא כל כך הבנתי אותך. אתה גם מערבב בין דברים.

יש תיקרת שכר. ברצלונה לא יכולה לרכוש שחקנים חדשים עד ששחקני סגל עם משכורת גדולה לא עוזבים אותה (מניח שלא חוסכים כלום אם פוץ יושאל).

טם וידאל וסמדו עוזבים אפשר לרכוש שחקנים בגובה המשכורת שלהם. אם סמדו לא יעזוב. יש סתימה…

יש לברצלונה חוב כללי וזה יותר גדול מהשכר, ולזה אני מתכון שברתומאו נאחז בקרנות המזבח, הוא רוצה לעזוב בשנה אזרחית חדשה. ואחרי שהוא איזן את החוב. זה המחשבה שלי. בנדיטו למשל, משום מה מתנגד לאי אמון בטענה שאם הנהלה חדשה מתמנה עכשיו היא “יורשת” את החוב של ברתומאו ומשאירה אותו “נקי” מה נראה לי מוזר, כי אז למה ברתומאו נלחם כל כך להישאר בתפקיד?

א

ברור שיש מגבלה חוקית . לא יכולים לקנות את דסט מגלל תקרת שכר מאוד גבוהה וחובות. אם סמדו עוזב :

א. מתפנה השכר שלו.
ב. וולבס משלמים סכום גדול על סמדו (בין 30 ל40). ואז מתפנה לדסט ואולי גם גרסיה.

מקווה שיצא לי יותר טוב עכשיו.

בקשר לפוץ, הקונספרציה אומרת שברתומאו מחפש קונה בסכום כסף גדול בשביל לסתום את החוב הכללי. זה לא קשור מן הסתם לשכר שלו כי הוא אפילו לא נחשב שחקן קבוע בקבוצה הבוגרת (כמה שזה פתטי)