פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

משה כבר התנצל, עכשיו תורי.
צדקת, הוא אכן נוהג כסוס טרויאני שמטרתו האחת היא להחריב את המועדון.

לעתים נדירות מאוד אני מאחל למישהו להיות מפוטר או ללכת לכלא או דברים בסגנון הזה.
הנחש הרוויח ביושר את הזכות להכנס לרשימה המאוד מצומצמת ומאוד מפוקפת הזו (כלא - על כל הפשעים שהוא ביצע במועדון, למען הסר ספק).

כנראה שסוארז קורא פה את מה שאני כותב ומקבל שכל.

פרק נוסף בכסף שנזרק מתחת לשולחנות בברצלונה: בארסה סטורי…

אתה שכחת לציין שהוא לא סתם שילם את זה. אלא בגלל שלנשיא של אתלטי היה הוכחות שברצלונה פנתה לגריזמן תחת חוזה ללא אישור של אתלטי . הוא למעשה שילם להם דמי שתיקה.

חייב לציין שסוארס דווקא מתחבר לי כמו כפפה ליד לאתלטיקו.
הוא ודייגו קוסטה יוכלו לקחת את הבכיינות, ההצגות והעימותים עם היריבים לרמה שלא היתה.

הכל טוב ויפה, אבל אם סוארז יגיע לאתלטי קוסטה צריך לעזוב. (מדברים על טורקיה)

אוקיי,
אז כמחליף לקוסטה.
עדיין לא אומר שהוא לא מתאים להם מאוד.

הוא היה מתאים להם פעם (איזה קבוצה הוא לא היה מתאים?) עכשיו בכושר גופני הנוכחי שלו ולדרישות הפיזיות של סימואנה. לא יודע.

מה שכן היה לי עוד סיבה לצפות באתלטי השנה. הלואי שיצליח שם.

dovi

אולי קוסטה וסוארז באותה קבוצה זה יקרה. מה שאני קורא עכשיו דוקא מוראטה בדרך ליובה.

זה באמת הולך להיות מצחיק. איזה צמד חמד הם היו :smile:

מאז סמדו ודאולופאו, לא היה צמד סתומים שכזה.

:clown_face:

https://twitter.com/barcacentre/status/1308165092576354304

רגע, אני מבולבל. הוא עובר או לא? מה האינטרס של ברטומאו להשאיר אותו? מה לעזאזל קורה פה?

הבעיה היא כזאת, אני לא יודע אם ברטו סוס טרויאני או לא, אבל אני פשוט לא מצליח לעקוב אחרי מפת האינטרסים של כלל ההנהלה. זה פשוט כאוס.

אם גם דייגו קוסטה יעזוב, אז לואיס סוארס הקולומביאני עשוי להגיע לצידו של לואיס סוארס האורוגוואי. זו גם אפשרות.

ברטומיאו פתאום קלט שלחזק את היריבה הישירה שלך זה לא ראיון טוב.
לקח לו זמן, אבל בסוף הוא קלט.

בארסה כנראה תקבל כמה מליונים ממקור לא צפוי - מרלון סנטוס. לפי מה שקראתי, בארסה תקבל 50% מכל מכירה שלו על ידי ססואולו, ופולהם מעוניינת לרכוש אותו תמורת 15 מיליון יורו. כלומר בארסה תקבל 7.5 מיליון.
מכרנו אותו ב 6 מיליון לפני שנתיים, אז בסה"כ נקבל סכום טוב עליו. הלוואי על כל ילד ברזילאי שמביאים לפה.

בול סכום הפיצויים לסוארס.

או המענק למוכר במכולת של גריזמן.

רשמי -

העברה בחינם, עם מיליון במשתנים.

ברתומיאו הוא הבן אדם היחיד בכדור הארץ שמסוגל להגיד שהוא לא משלם לשחקן כדי שיעבור ליריבה על התואר ועדיין לגרום לכל העולם להתלהם עליו. לקרוא לו מטומטם זה עלבון למטומטמים, בחיי.

יותר מסוארס, וידאל וראקיטיץ’. ביחד.

לפי כמה מקורות זה לא נכון. וברצלונה לא תקבל אירו מהעיסקה הזו.

https://twitter.com/tjuanmarti/status/1308330851483213825

https://twitter.com/mundodeportivo/status/1308335504367247360

הגוגל טראנסלייט אומר
Barça will NOT take a euro from Marlon’s transfer to Fulham
Sassuolo has already paid six million euros for 50 percent of the Brazilian

מה אתה מבין מזה?
ה 6 מיליון ששולם זה רק חצי כרטיס והחצי השני עדיין שייך לבארסה? או שססאולו כבר שילמה 12 מיליון?
איך שאני לא מסתכל על זה, זאת הייתה מכירה טובה.

במקור , היינו אמורים לקבל את הסכום הזה אם הוא היה מגיע לחמישים משחקים, אבל הם שילמו לנו מראש את הסכום שצינת בתמורה לביטול ההטבה הזאת. כמן כן לפי מונדו הוא בכלל לא הגיע למספר המשחקים הנדרש (הנדרש חמישים שיחק 41) הנדרש בשביל שהסעיף הזה בכלל יהיה רלבנטי.