פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

גרסיה לפי הדיוחים נשאר בסיטי.
דמבלה נשאר בברצלונה.

אם לא תהיה הפתעה של הרגע האחרון , דסט זה הרכש היחיד של הקיץ הזה. אני חייב ללכת לעבודה אז אני ישים את הלינקים אח"כ . סליחה מראש.

איזה חיוני אתה שאתה עובד בחול המועד בסגר בכזאת שעה?

איך שאתה מנסח את השאלה זה לא נשמע טוב :slight_smile:

ראפיניה בדרך לפסז , כמעט דקה 90 של שעון העברות. נגמר בחצות נכון?

https://twitter.com/barcacentre/status/1313218606537289729

אני מריח פרשת פקס חדשה , אם מישהו זוכר את דה חאה בזמנו…

רישמי ברצלונה ובנפיקה הגיעו להסכם על טודיבו. פרטים בהמשך, לא מבין למה לא נותנים לו הזדמנות ושנה הבאה מקבלים את גרסיה בחינם .

https://twitter.com/barcacentre/status/1313223318548500496/photo/1

השאלה תמורת 2 מיליון אירו ובסוף העונה לבנפיקה תהיה אופציה לרכוש אותו ב20 מיליון אירו

https://twitter.com/barcacentre/status/1313227120123011077

כמעט רישמי , גרסיה לא יגיע השנה. משאילים את טודיבו ונשארים עם פיקה לנגלה וארחואו בתור הבלמים.

אני לא רוצה להיות הפוץ של הפורום אבל באחד בלילה זה יהיה רישמי (אם אני לא טועה)

עכשיו כשזה רשמי וסופי אני יכול להגיד לך- אמרתי לך.

לא מבין מדוע סיטי לא מקבלת את ההצעה של 17 מיליון. יש להם 5 בלמים, וגרסיה הולך חינם בשנה הבאה.
אני גם לא מבין את העסקה של רפיניה. לא מבין למה PSG צריכים אותו ולא מבין למה בארסה נותנת אותו בחינם כשיכלו למכור אותו בכמה מליונים לאותה סלטה. הוא לא שחקן גמור ולא זולל משכורת.

סיכום החלון:
סמיילי עם פרצוף של השופטת פוזננסקי כץ.
ציפייה שההנהלה הכושלת הזאת שהתפלקו לה כמה תארים תעוף על טיל בקרוב. במהרה בימינו אמן.

הם לא מועדון שצריך כסף , לא אינטרס שלהם לעזור לנו בלחזק את אחת החוליות הכי חלשות אצלנו בקבוצה ובדרך מחזירים לנו על האי רצון למכור את מסי.

נ.ב אני גם מניח שברתומאו שבירך את פיפ"א בזמנו על העונש של הפייר פלי שהם קיבלו, לא עזר לגרום להם להתגמש. (פפ התעצבן על זה)

אני לא כועס או מאוכזב (ממה יש להתאכזב מהם? אינספור עיסקאות רכש כושלות כבר הרגילו אותי להכל אצלם) אלא ההפך. הדבר שהכי הפחיד אותי, שהוא יביא את גרסיה וממפאי ומחר הכותרות בעיתוני התעמולה בקטלוניה “הנה ברתומאו עושה רכש יקר ועוזר לקבוצה” וינצל בפעם המי יודע כמה, שהתחלנו לא רע את העונה. ובאסיפה של שבוע הבא יחזק את העמדה שלו מול האי אמון.

היום או מקסימום מחר ההצבעות יאושרו. אי האמון יתקבל והלחץ שוב יהיה על הנוכל. אין דבר יותר חשוב בעיני מהדחה של ברתומאו וחוברת הנוכלים שסובבת סביבו.

סוארז, ארתור, ראקיטיץ, וידאל, טודיבו, וראפיניה ב14 מליון אירו.

לשם השוואה סביליה קנו את דאבור ב15 מליון אשתקד.

https://twitter.com/RealBetis/status/1313236286703120385?s=19

מירנדה הושאל לבטיס לעונה, ללא אופציית רכישה.

בהצלחה להם.

להגנתי, זה נאמר בהקשר של העזיבה של מסי וסכום הכסף שהיא תפנה בין היתר. אבל כאמור - ביזיון.

אם סיטי מתנהלים מתוך נקמה , הם פשוט מטומטמים. ככה לא עושים עסקים.
על הדרך דופקים קריירה של שחקן צעיר, אני לא אוהב את זה מוסרית.
עוד 3 חודשים נפתח חלון ינואר. אם אני בארסה, אני מציע להם חצי ממה שהציעו אתמול.

טודיבו - מסתבר שההשאלה לשנתיים, תמורת 2 מיליון ואופצית רכישה. בארסה מתנהלת איתו בצורה מגעילה לא פחות מסיטי. קודם שכנעו אותו לבוא ולעשות מרד בטולוז, ומאז מנסים להיפתר ממנו בלי שקיבל צ’אנס בכלל.

אגב, בארסה רשמה את פוץ’ ואת אראוחו בקבוצה הראשונה.

נו באמת, מה זה הבכי הזה על זה שסיטי לא נתנו לבארסה בחינם שחקן עם שנה לחוזה, אחרי שבארסה לא נתנו לסיטי שחקן שכבר סיים חוזה?

אם זה כוון אליי, אני לא בכיתי ולא ביקשתי חינם.
טענתי שזה מטומטם מצידם . ואל תשווה את מסי לשחקן רגיל.
אנחנו נסתדר עם 3 בלמים עד ינואר.

יופי, בהצלחה. גם סיטי יסתדרו בלי 18 מליון שבארסה לא הסכימה להפוך ל20.

יש יותר סיכוי שדפאי יגיע בינואר מאשר שאריק גרסיה בגלל שלהנהלה יש “התחיבות מוסרית” לדפאי, נגמרו לי המילים . באמת . כל דקה נוספת שהמנוול הזה עומד בראש המועדון שלנו זה סכנת נפשות למועדון.

כל סוסיו שיצביע נגד האי אמון בוגד במועדון ומבחינתי גרוע יותר מברתומאו.

https://twitter.com/sujoy_pritam/status/1313531294534385665

אני לא עוקב אחרי מחירי הדלק במיוחד, אבל אני מניח שכל עוד קונים נפט אז לסיטי יהיה כסף. הם לא מסתכלים על זה בכיון העיסקי פסז עובדת באותה צורה. עשו אותו דבר עם ראביו בזמנו.

לא דופקים לו שום קרירה. הוא ימשיך לשחק השנה שם גם בליגה האנגלית וגם באירופה. והמשכורת שלו תמשיך לדפוק. מוסרי? מהנקודה שלהם , הם לא חייבים לברצלונה כלום.

עוד שלוש חודשים בהנחה שברצלונה תילך עליו, היא יכולה לקבל אותו בחינם בקיץ . אם לא היינו משחררים את טודיבו הינו יכולים להוציא לסיטי אצבע משולשת ושולפים אותו בחינם בקיץ. אבל אין שכל אין דאגות.

אני גם יספר לך סוד. רשמנו גם את פרננדס הידוע לשימצה מברזיל, ואני חושב שבאותה הזדמנות עשינו תקדים עולמי, תקן אותי אם אני טועה. האם קרה אי פעם ששחקן נרשם לקבוצה בוגרת בקבוצה מקצוענית (כמובן זר) מבלי שהקבוצה תציג אותו לאוהדים?

יש מישהו שיכול לספר לי אם כזה דבר קרה אי פעם? מסקרן אותי באמת.

אני מקווה שחוקי הפייר פליי יחזרו מתישהו ויחולו גם על סיטי ו PSG.
I have a dream…

כן, לא דופקים לו את הקריירה, הגזמתי כמובן. אבל אני בספק שהוא ישחק הרבה השנה.
ואני בטוח שברצלונה תילך עליו גם אם ברטומיאו לא יהיה פה יותר. שחקן צעיר, כמעט או בכלל חינם, שחקן בית, למה לא?

היו צריכים לעשות את זה שנה הבאה ולהשאיר את טודיבו השנה. היו חוסכים וגם מוצאים אצבע משולשת לסיטי.

אני לא בטוח .
טודיבו לא קיבל פה צ’אנס ולא יצא לי לראות אותו מעבר למשחק או שניים. אבל כל המאמנים דחו אותו ובארסה ניסתה להיפתר ממנו בכל חלון. וזה לא שיש לו משכורת גבוהה. וזה לא שיש לנו עודף בלמים.
אני לא בטוח שהוא מספיק טוב אפילו להיות בלם רביעי. אחרת ברטומיאו היה משאיר אותו ומנפנף בעסקת בלם העתיד שלנו בכלום כסף.
קודם שקומאן יוכיח שהוא יודע לעשות רוטציות בין 3 בלמים שיש לו, אחר כך נבכה על טודיבו.