פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

ואיך זה שהוא ילד קקה הופך את זה לניצחון תודעתי של ברתומיאו?
אתה אומר שהוא לא הלך מכות עם שופטים ואוהדים, אלא שזה קונספירציה של ברתומיאו? באמת?.. :thinking:

לא מוגזמות, רק מצטרפות לאותן בעיות מקצועיות שאתה עצמך אינך מתכחש להן. אם היה בן-אדם ראוי, גם העזיבה שלו הייתה מתבצעת בצורה יותר הוגנת. אבל לא, אל תתייחס לזה. יש 30 מיליון שמצאת מתחת לבלטה, תדבוק ב- 30 מיליון.

ממה שעקבתי, כולם פה אמרו לך שהם לא רוצים את ניימאר בחזרה יותר בגלל הבעיות המקצועיות מאשר איך שהוא עזב. אבל שוב, יש לך 30 מיליון מופלאים שמצאת. לך איתם עד הסוף. חבל להתייחס לנאמר…

קח את ה- 30 מיליון סעיף נאמנות שלך ותהנה מהם. הוא לא עקץ אף אחד, אלא הם ניתנו לו מהקדוש ברוך הוא שייהנה איתם כל הדרך למסיבות יום ההולדת של אחותו.
אתה צודק ואין לנו תלונות יותר על 30 המיליון האלה. אנחנו עדיין לא רוצים את הילד קקה הזה בחזרה בקבוצה. נקודה. אפשר להתקדם?

• ולא, אל תטרח לשאול אותי למה אני לא רוצה אותו בקבוצה אם אין לי בעיה עם ה- 30 מיליון האלו.
    אתה כותב בעצמך את הסיבות הרבות שלא לרצות כזה שחקן בקבוצה שלי. פשוט תקרא את ההודעות של עצמך ותסיק את המסקנות.

אחרי שכתבתי את זה:

סתם שאלה אתה בכלל טורח לקרוא מה שכותבים לך?

ודבר שני אל תדבר ברבים, אני שונא את ניימאר יותר מפיגו (אני גם שונא את פיגו) לא כולם. מניח שאני לבד בזה (שנאה ספורטיבית שהיה ברור)

אני רק רוצה לספר סיפור קטן מאותו קיץ. התפרסם וידאו שניימאר באימון האחרון במסע הידידות שלנו בארה"ב מנסה ללחוץ יד לאיניסטה (שכולם הבינו שהוא מבשל תרגיל) איניסטה באותו סרטון מנסה להתחמק ממנו ורק אחרי שהוא רדף אחרי לחץ לו את היד. אם הקדוש איניסטה מרגיש כך כלפי ניימאר סימן שניימאר באמת בן זונה.

קודם כל, תראה לי משפט אחד בו כתבתי שניימאר לא רב ושזו קונספירציה של ברטומאו. אני אפילו יכול למצוא לך ציטוטים שלי בהודעה האחרונה שלי ובכל הודעה שאני אומר את ההפך הגמור ממה שרשמת.
הטענה שלי היא נטו בנוגע לשנאה שלכם כלפי ניימאר בנוגע לסוגיית העזיבה והמשפט!
חשבתי שאמרתי זאת כבר בכל הודעה אבל למען הסר ספק.

גם פיקה ילד קקה. גם פיקה מתעסק בעסקים, הראש שלו לרוב בפוליטיקה והשמצות, והוא חטף על כך בראש פה לא פעם. שלא נדבר על סוארז שאהבתם או על בוסקטס בצעירותו.
אף אחד פה לא שונא שחקן בגלל קצת ריבים ועיסוקים מחוץ לכדורגל.
למען ההגינות, גם אני אוהב את ראמוס למרות כל הדברים האלה, את בנזמה (יחסית) למרות כל הפרשה בצרפת, את רונאלדו שגם היה מעורב לא מעט פעמים באירועים מסריחים ואת פפה שכל מילה עליו מיותרת וארבלואה שהיה ה״פיקה״ שלנו במדיה החברתית.
לא מנסה ליצור פה דיון של מי שחקן מלוכלך או לא ואיזו קבוצה מגעילה יותר או בכלל, רק להראות שזה לא מה שגרם לנו מעולם לשנוא שחקן של הקבוצה אותה אנו אוהדים.

אז אני טוען שזו לא הסיבה ששנאתם את ניימאר כל כך, גם כשהיה אצלכם הוא הלך למסיבות של אחותו ולקרנבל, גם כשהיה אצלכם הוא היה צוללן אך עדיין הערצתם אותו.

הניצחון התודעתי של ברטומאו זה שניימאר הוא איש נוראי בנוגע לכל העזיבה שלו על פי דעת הרוב פה.
גם השאיר אתכם בלי כלום (כי 190 מיליון זה כלום) וגם לוקח לכם 30 מיליון לאחר מכן ככה סתם!(כי לקחת מפסז זה כמו לקחת מכם).
עצם העיסוק שלכם בסעיף הנאמנות של ניימאר הוא הניצחון של ברטומאו.
הרי ניימאר זכה עבורכם בתארים. הכניס לכם סכום כסף לא מבוטל, וכל שקל שהוא מבקש מכם בא מעוקץ שעשה לפסז׳ ולא לכם. אז למה בכלל מדברים על כך?!?
פה הניצחון של ברטומאו!
מפתיע אותי שאתם שמפקפקים בכל דבר שיוצא מהפה של ברטומאו ומהמקורבים לו בטוחים פה בכך שבנושא זה הוא אובייקטיבי לחלוטין וצודק.

אם תהיתם מהי כוחה של תקשורת משוחדת, ואני מדבר פה עם אנשים שמפקפקים בכל דבר שקצת מריח שבא מכיוונו של ברטומאו.

מצד שני הקדוש מסי מת עליו ורוצה שיחזור. ברור שיהיה כעס על שחקן שעוזב, עדיין לא צריך את הכעס שיש כלפיו.

אני מצטער, כמו שאתה רואה קשה לי לענות על הכל כי מועלות הרבה טענות.

לטעמי עניתי על הנושא. הוא תכנן את הכל וחתם על חוזה והכניס סעיף. הוא עמד בסעיף ובגלל זה מגיע לו הכסף, אבל! (וזה חתיכת אבל) על זה מתבססת הטענה שלי, שאותו חוזה הוא לא עקיצה כי ברסה בכלל אלא כלפי פסז׳.
לא במפתיע גם סעיף השחרור שלו עלה, כלומר ניימאר רצה 30 מיליון לעצמו, אך גם לא רצה שהם יצאו מהכיס של ברסה.
אז לא זה לא הופך אותו למלאך, פשוט לאחד שכן היה אכפת לו מברסה, ומצידו ניסה בהחלט לעשות את המקסימום.
כמו כן, אם אתם כל כך בטוחים שהיה ברור שהוא עוזב, אז למה זה הפתעה?

מה זה קשור באמת לניימאר? פיקה נאמן למועדון אותו דבר סוארז? באמת מה הם קשורים? אני מהצד המאוד ביקורתי נגד פיקה. אבל תשים אותו בצד פה. ניימאר הוא בן זונה פיקה הוא אגדה בברצלונה. גם אם אצלכם הוא סיוט.

בפעם הבאמת אחרונה, אחרי אינספור הודעות שלי, מה קשור סעיף הנאמנות למה שכתבתי? תקרא שוב

מעוניין להתייחס לשאר מה שכתבתי או להיות קטנוני על סמנטיקה?

Tonali
לא מצאתי את ההודעה המקורית שלך אבל אני זוכר אותה.

א. יצאת מנקודת הנחה שרוב הפורום פה הוא פרו ניימאר. זה ברור שזה לא נכון.
ב. לגבי ההודעה שלך. ניימאר מבחינת כישרון נטו , הוא לא אוברייטד, אלא שחקן אדיר. אם ניימאר היה את מוסר העבודה של מסי ורונאלדו , הוא היה היום אחד משלושת שחקני כדורגל הכי טובים בעולם. אבל מכיון שניימאר יש את אותה בעיה שבד"כ ספורטאים בריזלאים יש אותה וזה עצלנות חוסר רצון להתמדה ותאבת בצע ויותר גרוע מזה, רצון לככב בכל מסיבת שחיתות אחרת שיש. אז זה מתבזבז על גילגולים בדשא הרחקות ופציעות.

מקווה שעניתי לך

פספסת את כוונת המשורר. זה הובא כדוגמא לכך שקצת טראש זו לא סיבה לשנוא שחקן.
חוץ מזה שאני מדבר נטו על השנאה כלפיו שנובעת מאותה עזיבה וסעיף נאמנות.

עריכה: הבנתי שזה לא יועד אליי :slight_smile:

לא ידעתי שמכות לשופטים ואוהדים נחשב ל״קצת טראש״.
אני אזכור את זה להבא…

גם פרדי אדו כישרון אדיר, כישרון לבד לא מספיק.
ניימאר לטעמי הוכיח שהוא לא מסוגל לשמור על רמה גבוהה של תפוקה, כשירות ומנהיגות לאורך זמן.
זה שהוא חלק ממכונת שיווק משומנת היטב שהניבה לו רווחים וחוזים יפים לאורך הקריירה? שאפו בשבילו. זה לא משקף את היכולות שלו על המגרש ומבחינתי קבוצה עם שאיפות מקצועיות ברמות הגבוהות ביותר חייבת להתרחק ממנו כמו מאש כלכלית ומקצועית.

בדיוק מהסיבות שרשמתי למעלה. הוא לא רק כישרון סתם, כי מן הסתם הוא הצליח להגיע להשגים יוצאי דופן. אבל הוא לא מצליח להגשים את הפוטנציאל מהרבה סיבות שחלק מהם אתה כותב בהודעות שלך.

חלק מזה זה גם אשמת הסביבה שלו. שאבא שלו חוגג לידו . קשה לילד להשאר עם הרגלים על הקרקע.

הוא מקרה גם קיצוני. תחשוב רונאלדיניו. מצד אחד היה השחקן הטוב בעולם לתקופה קצרה יחסית. אבל אם שוב לא היה לו את ה"חיידק הבריזלאי" לדעתי הוא היה צומח להיות ברמה של מסי. גם רונאלדו המקורי . אם הוא לא היה מתעסק עם דוגמניות של פליבוי כל הזמן. רק אלוהים יודע איפה הוא היה נעצר.

מתי הוא הלך מכות עם שופטים? חחח הוא ניסה ללכת מכות עם אוהד בצרפת בגביע את זה שמעתי אבל על מכות עם שופטים?

יש מצב שאני זוכר משהו שלא היה, קשה לעקוב אחרי כל הדברים שהליצן הזה עשה.

אם היה לי מושג איך לחפש ומה, הייתי מחפש לך. ככה או ככה, פחות מעניין לי מי היו כל אלו שחטפו ממנו מכות.
מספיק שממש לפני העזיבה שלו הוא הלך מכות עם סמדו בתור קבלת פנים לפורטוגלי. הבחור מאוד בעייתי וזה מה שניסיתי להבהיר לגב. משום מה דומה שהוא חושב שכל הבעיה שלנו עם ניי היא סעיף הנאמנות.

אגב, עניין סעיף הנאמנות עדיין מתברר בבית המשפט. רחוק מאוד מלהיות מוכח שהעקיצה הייתה על חשבון השייח.

האקרובטיקה ש @Gev עושה פה בשביל להוכיח שניימאר לא עקץ דווקא אותנו, מפני שהוא טרח להעלות את סעיף השחרור קודם לעזיבה, נראית לי פחות רלוונטית. בית המשפט יקבע אם הוא ניהל מו״מ כשהוא תחת חוזה ותוך כדי פרק הזמן של סעיף הנאמנות, ואם יש פה בעיה או לא.

וזה תקף לשני הצדדים. אם יש למי מאיתנו טענות על סעיף הנאמנות, נחכה לקביעת בית המשפט.

ולא, תהה קביעת ביהמ״ש כאשר תהה, כל סיפור העזיבה היה סאגה אחת מלוכלכת ולא ראויה.
מצד שני, גם הסרט ״ההחלטה״ הוא סאגה מלוכלכת ולא ראויה לטעמי. במיוחד בהתחשב בכך ששנה אח״כ התקבלה ״החלטה״ אחרת.

יאללה, תנו קצת כבוד למועדונים ולאוהדים…

זה לא מה שאמרתי.
כתבתי את זה לא פעם ולא פעמיים, יש לכם סיבות טובות מאוד לא לרצות שיחזור.
אבל תחפש לפני ההודעה הראשונה שלי בנושא (שכן אחריה מן הסתם שדובר על כך רבות), תראה כמה פעמים עלתה כאן סוגית העזיבה/המשפט לעומת המכות עם סמדו.
מכות עם סמדו זה קו אדום! אבל עדיין רוב רובן של ההודעות של אוהדים כאן לא עסקו בזה כלל אלא בדברים כמו המשפט המדובר והעזיבה.

אני לא בקיא בכל החוקים ומה מותר ומה אסור, אחבר אתכם למה שאני מכיר מהפרשה. ניימאר חתם על חוזה בו החל מתאריך מסוים הוא זכאי למענק של 30 מיליון. איך שהתאריך הגיע ניימאר החליט לעזוב.
אני טוען שהוא לא עקץ אתכם מכיוון שגם אם החוזה היה מגעיל, באותו חוזה הוא גם העלה לעצמו את סעיף השחרור. כלומר התכנית שלו לא הייתה כלל נגדיכם, ועצם חתימת החוזה החדש לא פגעה בכם.
קבוצות לא שחטו אתכם במחיר של שחקנים כי ניימאר נמכר ב222 ולא ב190.
אם יש את ענייני הניהול משא ומתן מתי שאסור אז הוא נדפק ובאסה לו, אך מדובר בטיפשות שלו ולא ברוע! בטח שלא נגדכם, ההפך תגידו לו תודה על כך כי זה אומר שבסוף סתם פינק אתכם ב30 מיליון.

אולי, אבל גם לייק לצ׳לסי בשביל חוזה של 110 מיליון לשנה ושמירה על הקלוב דה אמיגוס זה מלוכלך.
גם פלירטוט עם מנצ׳סטר כדי לקבל יותר מכל בלם בהיסטוריה זה מגעיל, ודרישה לקבל את אותו חוזה בגיל 35 כשאתה פצוע זה מגעיל אפילו יותר.
(משתדל להיות שיוויוני כדי לא להגרר לנושאים אחרים).

תשנאו אותו, זה לא באמת אכפת לי, אני גם לא אוהב אותו. אבל כן רציתי להעלות פה נושא בצורה שלא דנו עליה פה.
זה פורום ואותי מעניין להסתכל על זויות שונות של מקרים מסוימים.
עד היום ניימאר הוא האיש הרע בסיפור הזה, שדפק ודפק את ברסה, ואני לא מסכים עם זה, לטעמי גם בסיפור הזה יש משחק נפלא של ברטומאו שעבד על כולם.

אני לא בא להגיד לכם שכדאי לכם שיחזור, רק שביחס כלפיו אני חושב שברטומאו ניצח בענק. כל האש כמעט שמופנית כלפי ניימאר הייתה אמורה להיות מופנית כלפי ברטומאו. לא יפתיע אותי אם זה השאיר אותו עוד זמן כנשיא כשהייתם עסוקים בלהאשים את ניימאר בסיטואציה ורק לאחר חתימת גרייזמן באמת חלה התעוררות בנוגע לדרך השקעת הכסף.

הרי מאיפה כל המידע שקיבלתם על הנושא? מהעיתונים של ברטומאו. כמובן שניימאר, שהוציא אותו קטן, לא יהיה אהוד בפיו. ברטומאו רצה שישנאו אותו, שיגידו תודה שעזב.
בגלל זה הוא הפסיד לאחר מכן למסי.

ובנימה זו אחזיר את הדיון לדיון של אוהדי ברסה, אני מקווה שנתתי לכם חומר למחשבה.
ולא אתם לא חייבים לאהוב את ניימאר

אתה כרגיל מערבב דברים שלא קשורים בכלום הלייק לצלסי לא היה קשור לחוזה או לכסף ובכלל אין קשר לקלאב דה אמיגוס.

ובכלל איזה ניצחון של ברתומאו, אתה מדבר? זה כמעט עלה לו באי אמון בזמנו. מישהו פה בכלל סובל את ברתומאו?

אין קשר בין ברתומאו למה שאני חושב על ניימאר. ניימאר בזמנו, היה הילד המועדף על ברתומאו ורוסל, הם קנו אותו בין היתר בשביל לדחוק את מסי מחוץ למועדון. זה סוד כמעט גלוי. אם ריאל מדריד לא היתה בעונה הכי גרועה שלה בזמנו, ברתומאו היה מפסיד לדעתי באי אמון על עסקת ניימאר ואז מעניין אותי לאן התאוריה שלך היתה מתפתחת.

התאוריה שלי מראה שזה חלק מהמאבק של ברטומאו להשאר נשיא.
ניימאר, בן טיפוחיו, נטש את הספינה.
האש בעקבות זה אוטומטית מופנית לנשיא שנתן לזה לקרות.
אם אתה היית ברטומאו איך היית מגיב כדי להרגיע את כולם? (תחשוב כמו ברטומאו).
הוא בחר בדרך הבאה:

1. להביא רכש שיחליף את ניימאר.
  2. לגרום לאוהדים לכעוס על ניימאר ולא עליו בעקבות העזיבה.

בהתחשב במצב, אני לא חושב שהוא טעה.
באותה עונה הייתה גישה יחסית סלחנית לקבוצה על אף שפיכת כסף ענקית בצורה נוראית! ברטומאו עשה הכל לא נכון, ועדיין הייתה איזושהי אווירה סלחנית יחסית כי אחד האשמים לעונה הרעה הוא ניימאר. זה מעשה של ברטומאו, הוריד ממנו מעט מהאש. נתן איזשהו ספק שהוא יכול להאחז בו.
אז נכון שכנעט היה אי אמון, אך בסוף לא היה! ולטעמי אותה עונה הייתה הרבה יותר קיצונית למען אי אמון מהתרגיל שהוא עשה למסי.

זו דעתי.
האם זה הופך את ניימאר לאדם טוב? לא.
האם זה הופך קניה של ניימאר לחכמה? לא.
זה הכל.

כמעט.
זה לא עובדה כמובן, אפילו לא דעה שאני יכול באמת לעמוד מאחוריה, אבל אולי אם הדעה הרווחת הייתה שניימאר סך הכל יצא בסדר כי הוא שדד את פסז׳ ולא את ברסה, ושברטומאו גורם לו להראות שטן כדי להסיט את האש מעצמו, אז ברטומאו היה חוטף עוד קצת אש שגם הייתה גורמת לאי האמון להתקיים? אולי זה היה לוקח לברטומאו את התירוץ השני הכי גדול שלו לאותה עונה (אחרי האליפות)?

אני חושב שהרבה מהאש כנגד ניימאר הייתה מתוכננת על ידי ברטומאו על מנת להוציא את עצמו קצת יותר בסדר מכל העניין.
הרי אף אחד לא יבכה על עזיבה של מניאק שעוקץ את המועדון. אתה יודע על מי כן יבכו? על עזיבה של אחד השחקנים הטובים ביותר ששיחקו בברסה!

אני הייתי נגד הבאתו של לואיס סוארז בזמנו.
קיבל השעיה לחצי שנה על נשיכה, וזאת לא הייתה הנשיכה הראשונה שלו.
תקריות גזעניות באנגליה (פטריס אברה).
זכור לי שירק על מישהו במשחק באנגליה.
שערורייה במונדיאל 2010 מול ניגריה - אני הייתי מרחיק אותו לשנה מהמגרשים על זה.
למה היינו צריכים ילד קקה כזה, ועוד בשיא ההעברות של המועדון?

אם סוארז השתנה, אולי גם ניימאר יכול. אבל זה רק אחד התנאים שלי לחזרתו, יש לי עוד כמה בהם הוא כנראה לא מסוגל לעמוד.

אין קשר בין מה שסוארז עשה לבין ניימאר. סוארז ואפשר לא לאהוב את זה אבל נלחם ויורק דם למדינה שלו הקבוצה שלו וכל השערוריות שהוא היה מעורב בהם זה בגלל שהוא עשה למען הקבוצה או הנבחרת שלו. ניימאר נלחם ויורק דם בשביל להשתתף במסיבת יום הולדת של אחותו כל פעם בשנה. ובכלל כל המחשבות שלו לא מגיעות בגלל שהוא באמת מתגעגע או מתחרט, הכל נובע בגלל שמשעמם לו בפאריז והחיים שם לא טובים כמו שהוא חשב. אז למה לתת לו בונוס ובכלל לחשוב על זה.

דבר נוסף, אין לנו שום צורך מקצועי בו. יחסום שחקנים צעירים ויעלה את רף המשכורות עוד יותר במועדון.

מי שחושב שניימאר ישתנה חי בסרט. מצטער להיות בוטה.

לא, רק אל תגיד את זה.

אני כבר שנים מנסה להסביר את זה ומקבל בתגובה כמה מסכן וגאון היה וואלורדה באותה עונה, ואיזה רכש ענק היה פאוליניו.

מה תרמה הנשיכה על קיליני למדינה שלו? מה תרמו קללות גזעניות למועדון שלו?
סוארז היה bad boy לפני שהגיע אלינו. סיבות אחרות, אבל זה מזכיר לי את ניימאר. הרבה פרשיות מגעילות.
כן, ניימאר יעלה הרבה וירוויח הרבה. זה וההנהגות שלו שכנראה לא תשתנה מונעים ממני להיות בעדו.
מקצועית, כשהוא משחק כדורגל, אני מעדיף אותו על פני גריזמן, דמבלה, טרינקאו ואפילו פאטי.

באורגואי חלק מהדו שיח זה לקרוא אחד לשני בחיבה בשם “ni*ro” קבאני גם הסתבך בזה עכשיו והסביר את אותו הדבר. סוארז לא גזען ולא בטיח.

אני לא רוצה להכנס לזה, כי ישתמע כאילו אני תומך בזה ואני לא. אני רק מביא את הגירסה שלו.

שהוא נושך את קיליניי זה מזעזע אבל הכוונה שלו לתת לעצמו יתרון על מנת לנצח במשחק. ראוי לעונש חמור, אבל זה מגיע מרצון שלו לנצח. שניימאר “מביים” פציעות ועושה שטויות זה בא קודם כל בשביל האגו הפרטי שלו.

אני גם יחזור וישאל אותך, תשכח מהתקופה שלו מברצלונה. מה הוא עשה עד עכשיו שגורם לך לחשוב שהוא עדיין אותו ניימאר? זה נטו נוסטלגיה שלך לתקופה שלו אצלנו.

אני רק רוצה להזכיר שהשנה הוא טיפה יותר כשיר ואופס פסז במקום השני בצרפת. את ברצלונה הם עברו בלעדיו.

גם לדעתי בנבחרת הוא לא הצלחה גדולה, אבל אני לא אוביקטיבי לגביו. מצידי שיהנה מהכסף של פאריז…