קודם כל, תראה לי משפט אחד בו כתבתי שניימאר לא רב ושזו קונספירציה של ברטומאו. אני אפילו יכול למצוא לך ציטוטים שלי בהודעה האחרונה שלי ובכל הודעה שאני אומר את ההפך הגמור ממה שרשמת.
הטענה שלי היא נטו בנוגע לשנאה שלכם כלפי ניימאר בנוגע לסוגיית העזיבה והמשפט!
חשבתי שאמרתי זאת כבר בכל הודעה אבל למען הסר ספק.
גם פיקה ילד קקה. גם פיקה מתעסק בעסקים, הראש שלו לרוב בפוליטיקה והשמצות, והוא חטף על כך בראש פה לא פעם. שלא נדבר על סוארז שאהבתם או על בוסקטס בצעירותו.
אף אחד פה לא שונא שחקן בגלל קצת ריבים ועיסוקים מחוץ לכדורגל.
למען ההגינות, גם אני אוהב את ראמוס למרות כל הדברים האלה, את בנזמה (יחסית) למרות כל הפרשה בצרפת, את רונאלדו שגם היה מעורב לא מעט פעמים באירועים מסריחים ואת פפה שכל מילה עליו מיותרת וארבלואה שהיה ה״פיקה״ שלנו במדיה החברתית.
לא מנסה ליצור פה דיון של מי שחקן מלוכלך או לא ואיזו קבוצה מגעילה יותר או בכלל, רק להראות שזה לא מה שגרם לנו מעולם לשנוא שחקן של הקבוצה אותה אנו אוהדים.
אז אני טוען שזו לא הסיבה ששנאתם את ניימאר כל כך, גם כשהיה אצלכם הוא הלך למסיבות של אחותו ולקרנבל, גם כשהיה אצלכם הוא היה צוללן אך עדיין הערצתם אותו.
הניצחון התודעתי של ברטומאו זה שניימאר הוא איש נוראי בנוגע לכל העזיבה שלו על פי דעת הרוב פה.
גם השאיר אתכם בלי כלום (כי 190 מיליון זה כלום) וגם לוקח לכם 30 מיליון לאחר מכן ככה סתם!(כי לקחת מפסז זה כמו לקחת מכם).
עצם העיסוק שלכם בסעיף הנאמנות של ניימאר הוא הניצחון של ברטומאו.
הרי ניימאר זכה עבורכם בתארים. הכניס לכם סכום כסף לא מבוטל, וכל שקל שהוא מבקש מכם בא מעוקץ שעשה לפסז׳ ולא לכם. אז למה בכלל מדברים על כך?!?
פה הניצחון של ברטומאו!
מפתיע אותי שאתם שמפקפקים בכל דבר שיוצא מהפה של ברטומאו ומהמקורבים לו בטוחים פה בכך שבנושא זה הוא אובייקטיבי לחלוטין וצודק.
אם תהיתם מהי כוחה של תקשורת משוחדת, ואני מדבר פה עם אנשים שמפקפקים בכל דבר שקצת מריח שבא מכיוונו של ברטומאו.
מצד שני הקדוש מסי מת עליו ורוצה שיחזור. ברור שיהיה כעס על שחקן שעוזב, עדיין לא צריך את הכעס שיש כלפיו.
אני מצטער, כמו שאתה רואה קשה לי לענות על הכל כי מועלות הרבה טענות.
לטעמי עניתי על הנושא. הוא תכנן את הכל וחתם על חוזה והכניס סעיף. הוא עמד בסעיף ובגלל זה מגיע לו הכסף, אבל! (וזה חתיכת אבל) על זה מתבססת הטענה שלי, שאותו חוזה הוא לא עקיצה כי ברסה בכלל אלא כלפי פסז׳.
לא במפתיע גם סעיף השחרור שלו עלה, כלומר ניימאר רצה 30 מיליון לעצמו, אך גם לא רצה שהם יצאו מהכיס של ברסה.
אז לא זה לא הופך אותו למלאך, פשוט לאחד שכן היה אכפת לו מברסה, ומצידו ניסה בהחלט לעשות את המקסימום.
כמו כן, אם אתם כל כך בטוחים שהיה ברור שהוא עוזב, אז למה זה הפתעה?