שנים אמרנו שאנחנו צריכים חלוץ על תקן לארסון, ואגוורו יכול להיות אחלה (בטח גם עם הירידה בכושר הפיזי שלו יש גבול לגבי כמה משחקים הוא יוכל לפותח). לחלוטין מתאים לפרופיל השחקנים אליהם הצוות ולאפורטה יכוונו הקיץ.
אם הדיווחים על השכר נכונים (פחות מ-5 מיליון, כשהשאר בבונוסים) -
אז אתם אומרים שאפשר לתת לשחקנים שכר של פחות מ20 מליון אירו לעונה והם עדיין יגיעו לבארסה?
עם סכומי הסופרליג זה ממש כאילו הוא מגיע לשחק עבורכם בחינם.
אם חושבים על זה , אם היה באמת סופרליג אגוארו מה זה יוצא פראיאר חחח
הוא צריך לזכור שברתומאו כבר לא פה…
בסוגיה אחרת, אני קורא עכשיו ציוצים שאומרים שדמבלה עושה פוזות ולא רוצה להאריך חוזה כי הוא נעלב ממה שהנהלה הקודמת עשתה לו.
א. הוא צריך לזכור שזו הנהלה חדשה.
ב. שמצידי יעזוב ליובה וישתה להם את רף המשכורות תוך שהוא משחק חצי עונה בגלל פציעות.
נמאס לי מכל הדמבלות של ברצלונה. למכור אותו לעשות עליו טיפה כסף ולחזק את ההגנה.
חד משמעית.
כבר שהוא הוחתם דיברנו על זה פה שאם ההתחלה היא בכזאת משכורת, מה יהיה כשהוא יבקש לשדרג.
אם לא טוב לו, יום טוב לו.
אני לא אתפלא אם המועדון דוחף את דמבלה החוצה כדי לפנות כסף להאלנד.
בלי קשר, דמבלה היה פצוע 3 שנים. בארסה צריכה להיעלב, לא הוא. למרות העונה הטובה שלו, לא הצדיק עדיין רבע מהכסף שהושקע בו.
לגבי סרג’י רוברטו, מה זה השטות הזאת של חוזה לשנה בלבד לבני 30+? הרי אגוארו קיבל הצעת חוזה לשנתיים.
יותר מזה, איזה בן 30 ירצה לבוא לבארסה אם כל שאר הקבוצות מציעות חוזה לשנתיים-שלוש? ולמה דין של בן 30 הוא כמו דין בן 33?
בידיעה נאמר ״חוזה לטווח קצר״. זה לא אומר שנה, זה בטח אומר פחות מ- 5 שנים ועל זה אני ממש ממש מברך.
החוזים ארוכי הטווח לשחקנים שעברו את גיל 30 הם מוגזמים, לא משקפים את הירידה ביכולת וגם תוקעים אותנו עם ״נכסים״ שאי-אפשר להפטר מהם כי יש להם משכורות גבוהות.
למה צריך לתת חוזה עתק לשחקן עד לגיל 36 / 37 (סוארז ופיקה נדמה לי)? איזה הגיון יש בזה?
גם גיל 35 לרוברטו שלא מוצא את מקומו כבר כמה שנים ובעיקר סותם חורים זה דבר קצת בעייתי.
לא, מדובר בשנה אחת. extend their contracts year after year
אפשר אולי להציע לו חוזה שמתחדש כל שבוע במקום כל שנה?
ואז לא לחדש בהזדמנות הראשונה?
באמת שכבר אין לי כוח לראות אותו מלהטט כדורים אטיים אחורה במקדש.
קחי אותו קורל
ותני אותו לבית"ר ירושלים או בני יהודה או משהו.
הייתם מוכרים את קוטיניו ב-40? ראיתי פרסום בנושא. מצד אחד, זה מרגיש לי טיפה נמוך, מצד שני המועדון צריך כסף ויש לו משכורת מגוחכת
כן… לפעמים צריך לדעת לחתוך הפסדים, וזה שקנינו אותו במחיר הזוי לא אומר שהוא שווה יותר.
האיש לא השתלב לא אצלנו ולא אצל באיירן, פציע, נושק לגיל 30, מחירי קורונה, לוקח עליו 40 מיליון בכיף.
היות והידיעה היא מ SUN הבריטי, כל ניחוש אקראי שלי יהיה יותר אמין מזה.
אבל כן, הייתי מוכר.
מקרה בייל all over again.
תלמדו מהטעויות שלנו
כל מחיר שנקבל עליו השנה זה היה יותר גדול משנה הבאה. לא חושב שיש פה אפילו דילמה. אין לו מקום אצלנו.
לצורך העניין, אם אברטון באמת תקנה אותו בסכום הזה אפשר לחשוד שקרובי משפחה של ברתומאו מנהלים את אברטון…
קוטיניו ממש מעתיק את חאמס.
כל אחד עובר לקבוצה גדולה ונכשל בה בסוף (אצל חאמס אחרי עונה טובה אחת)
כל אחד מהם בהפרש של שנה מנסה את מזלו בבאיירן.
כל אחד מהם חוזר מבאיירן אחרי שלא רצו אותו ונותן עונה על הספסל בברסה/ריאל לאחר שלא הצליחו למכור אותו.
כל אחד בהפרש של שנה עובר לאברטון תמורת סכום הפסד שהוא הרע במיעוטו.
שני שחקנים שיותר מכל מסמלים את היעלמות העמדה הזו מהכדורגל העולמי. כשיהיו בשיאם זה יעבוד, אבל כשלא הם פשוט יתקעו את המשחק ויגרמו לשחקנים אחרים לעבוד בשבילם
למה שאברטון תביא אותו כשיש להם את חאמס על העמדה?, ולמה שקוטיניו יסכים לשרוף את עצמו אצל אוהדי ליברפול עוד יותר?, פשוט שטויות שנכתבו באחד העיתונים הכי לא אמינים שקיימים (בלי להיכנס לרמה המקצועית בכלל). הימור שלי שממש לא שווה התייחסות רצינית, שנה הבאה הוא מושאל לקבוצה מברזיל.
קוטיניו עבר מליברפול. קבוצה גדולה לכל הדעות. בשיאה לא פחות גדולה מריאל מדריד.