RAC1 די אמינים.
לפיהם, אם קומאן יפוטר, בארסה תצטרך לשלם לו 12M יורו.
הוא הסכים לדחות 43% משכרו השנה. אז 12M זה משכורת של שנה שלמה פלוס ה 43% שבארסה חייבת לו.
היות ומדובר בסכומים שהמעודון משלם, אני מניח שכל המספרים הם ברוטו.
בחישוב זריז, השכר ברוטו של קומאן הוא 8.4M יורו לשנה.
התשלום להתאחדות ההולנדית כבר שולם. 4.5M יורו זה היה.
צריך לזכור שאם קומאן מפוטר, מפטרים גם את העוזרים שלו, שגם הם מרוויחים מיליונים וזכאים לפיצועים.
באותה כתבה, מזכירים לנו את סטיין וולוורדה.
הפיטורים של וולוורדה עלו למועדון 12.89M יורו. זה כבר נכנס לדוח הפיננסי של שנה שעברה.
סטיין תבע את בארסה על הפיצויים שלא קיבל. מדובר על 4M יורו, וככל הנראה העניין ייפתר רק בבית משפט.
אם אתם רואים משהו טיפשי ואתם לא מאמינים שזה אפשרי ואין סיכוי שברתומאו מספיק אידיוט בשביל להסכים לזה כי זה לא יכול להיות. אז כן זה נכון וזה באמת קורה. הוא יעשה את זה.
שבוחנים את החוזים שהנהלה הקודמת עשתה מה שחשוב זה לא מה שמפורסם אלא בעיקר מה שלא מפורסם. ולכן מבלי לבדוק את זה . אני מאמין שכן . אנחנו נצטרך לשלם פיצוים גם להתאחדות ההולנדית. למה כי זה ברתומאו.
אני רק מקווה שזה רק חמש מיליון והם לא הוסיפו איזה שתי אפסים בלי שהוא שם לב לזה. חחחח
אם נתעלם לרגע מהמשמעות שיש לזה על קידום צעירים, אני מאוד מרוצה.
זו מסתמנת כהחתמה טובה של שחקן מאוד משקיען, יודע ללחוץ, בעל ניסיון ובגיל של השיא. לפחות ממה שמדליפים, לאפורטה לא משתולל עם המשכורות, אז כנראה שגם העלות השנתית שלו לא תהיה בשמיים. אם החוזה ישקף את הגיל, ולא נראה כאן חוזה במשכורת מפוצצת עד לשנת 2074 או דברים דומים למה שקיבלו סוארז, פיקה, אלבה ודומיהם, אני יכול רק להיות מרוצה.
בנוגע לצעירים, הם צעירים. הם העתיד. אבל כשרוצים להלחם על כל התארים זה לפעמים לא מספיק. אם תהיה תכנית ברורה איך מחלקים את הדקות בקישור כך שהסגל יהיה תחרותי, אז ג׳יני לא חייב לבוא על חשבון קידום צעירים.
בעונה החולפת, קומאן היה עצמאי בשטח, בלי נשיא וצוות מקצועי על הראש. אם הוא ימשיך לקבל יד חופשית, אני לא אצפה להרבה מהעונה הזו או מקידום צעירים במשמרת שלו.
אם הנשיא והצוות המקצועי יבקשו ממנו לעמוד ביעדים כמו חלוקת דקות וניהול הסגל בצורה קצת אחרת מה שראינו בעונה הזו, אז אפשר לקוות…
פיאניץ 7.5 מיליון
רוברטו 8.5 מיליון
אם זה נכון אז הוא ירוויח אפילו פחות ממאלקום שבזמנו לקח כ4 מיליון לעונה.
לגבי קורל וסרגי לא הייתי דואג, במקרה הכי גרוע אמא שלה תתמוך בהם כלכלית(בכל זאת הגרושה של טדי שגיא)
מתרחש פה משהו שאני חושב שמאוד הזוי וזה כבר לא סתם שמועות , דונארומה אקס מילאן הוא שחקן חופשי ולכאורה הוצא לברצלונה.
פאבריציו פה אומר שהוא מועמד להיות שוער שני אם הוא יגיע וזה עדיין נתון אישור של ההנהלה, אני בלשון המעטה מתקשה להאמין לזה. ולהוסיף שראיולה הוא הסוכן שלו זה להכניס אותנו למיטה מאוד חולה. זה צובר תאוצה בשעה האחרונה מאוד מקווה שזה לא נכון
אני יודע שרוברטו מרוויח באמת באיזור הסכומים שבנגי ציין.
לא סגור לגבי פיאניץ’, אבל הסכום נראה לי הגיוני. אני זוכר שארתור הרוויח אצלינו 2.3-2.5 מיליון, ביובנטוס נתנו לו פי 3, ודווח שהם בערך נתנו לו את המשכורת של פיאניץ’. אני לא מאמין שפיאניץ’ היה מסכים לעבור אלינו אם היה נפגע בשכר.
סתם מחשבה שצצה בראש שלי עכשיו - אולי הייבוש המוזר של פיאניץ’ קשור למשכורת? רוצים שיעזוב מיוזמתו? הוא, להבדיל מסרג’י רוברטו, אינו פרה קדושה, אינו אמיגו, ואין לנו שום צורך מקצועי בו.
זה מאוד מאוד מוזר.
אני מקווה שראיולה רק משתמש בנו כדי להראות לקונים אמיתיים שיש תחרות על דונארומה.
לגבי אמרסון, יש הסכמה בכל המקומות בהם אני קורא שהוא יירכש על ידי ברצלונה. 9 מיליון יורו.
חלק אומרים שכחלק מהעיסקה, מירנדה יעבור לבטיס, בהשאלה אני מניח.
יותר מוזר שכתוב שהוא מיועד להיות השוער השני. כן רק דונארומה עם ההיסטוריה שלו מול הנהלה של מילאן ויותר גרוע מזה, הסוכן החמדן שמייצג אותו יסכים להיות שוער שני בברצלונה… (יש איזה בלוגר שאני עוקב אחריו שמשער שיכול להיות שמדובר על קומבינה בשביל לחזק את היחסים עם ראיולה על מנת להבטיח את האלנד נראה לי ממש קיצוני התיאוריה הזאת)
אני סומך על לאפורטה בקטע הזה. אני מאמין שהוא יודע שטר שטגן למרות ירידה מסוימת ביכולת השנה. הוא עדיין השוער מס 1 שלנו.
אני לא חושב שמבחינת ההתנהלות הרעיונית של לאפורטה עד כה וויינאלדום הוא רכש של קומאן.
נכון שקומאן רצה אותו עוד לפני שנה, אבל תסתכל קצת מעבר:
קשר חזק ומנוסה, אלוף אירופה (אם הבנתי נכון), יכול לתמוך בקישור הצעיר שלנו במשחקים שבהם אנחנו פוגשים קישור שמעלים אותם, והכי חשוב, בחינם.
רכש טוב. במיוחד כשאין לנו ראקיטיץ’ או וידאל, בוסי מעבר לשיא ו…
מצטער, אבל עם כל הכבוד לפדרי, ריקי ודה-יונג, הם לא צ’אבי, איניסטה ובוסקטס בשיאם. בהחלט יש מקום לקשר חזק שייתן לנו אפשרות לשנות את המשחק.
פפ עשה את זה עם קייטה הרבה פעמים. לא אהבנו את זה, אבל זו לא באמת מילה גסה כמו שאנחנו מנסים לצייר פה הרבה פעמים.
לא חושב שיש קשר בין האחד לשני. וכן, כולנו חושבים ככה.
אני מניח שאם היה בלם ברמה גבוהה שבדיוק סיים חוזה, היינו שומעים גם על בלם (חוץ מגרסיה). אבל כרגע רכש של בלם צריך להגיע אל מול קבוצה. פה צריך רגישות ומו"מ חשאי ונכון. לא השיט שאכלנו בתקופת ברתומיאו כשהצהרנו בריש גלי מי השחקנים שאנחנו רוצים ואפשרנו להקפיץ את המחיר שלהם בטיפשות רבה.
אז שוב, לא חושב שיש קשר בין אחד לשני.
לגבי שאר הדברים שכתבת, אנחנו חלוקים. אני חושב במתינות ממך. אבל אנחנו כבר שנים רוקדים את הריקוד הזה, לא חושב שנצליח לשכנע אחד את השני.
אם אתה מחפש שמועות, ואנחנו במדור הפנטזיות, אז יש שמועות על דה ליכט. כביכול הבין שעשה טעות כשהלך ליובה, החבר הטוב פרנקי פורח, וכו’.
גם כל שני וחמישי יש שמועות על בלמים צעירים מהליגה הצרפתית.
פאו טורס מויאריאל.
הכל שמועות ואין שום ביסוס.
לפורטה עושה בשכל. קודם זהות המאמן, אחר כך שחקנים שהמאמן יבחר.
גם ווינאלדום לא יוחתם כל עוד לא הוחלט שקומאן נשאר. ואם קומאן נשאר, והוא רוצה את ווינאלדום, אז שיהיה ווינאלדום. אני אישית חושב שמוריבה היה צריך להיות על תקן קשר פיזי ולא רכש.