אני לא מאמין לשום דבר שכתוב במונדו.
כל התנאים עם אגוארו סוכמו, אבל הוא לא יוצג ולא יחתום על החוזה כל עוד מסי לא אישר שהוא נשאר. זה כל הפואנטה מבחינתו.
קונדה הוא בלם נפלא. הלוואי הלוואי שזה היה ריאלי, אבל קשה לי מאוד מאוד להאמין.
בלם מצוין, צעיר, חזק, אתלטי, יודע לתמוך בהתקפה וגם עשה את זה לא מעט בעונה האחרונה. אממה? צרפתי. כבר 10 נקודות פחות.
דווקא RAC1 מדווח שאגוארו יחתום ויוצג עוד היום. כנראה שמסי אמר לו שהוא ממשיך.
אייל אני פותח קמפיין ברשת שתוריד את הסימן שאלה
זהו? סגור?
כי אם כן, כנס ותוריד את סימן השאלה בעצמך - אין הגבלה מי יכול לעשות את זה.
באמת? לא ידעתי. חח
למה גילית לו???
DONE
לא אומר כלום עד שאני לא רואה את החוזה חתום ואת קורל מנפצת חלונות במנצ’סטר בעקבות עיטוש.
חוזה רק לשנתיים, שזה שינוי מבורך מהמדיניות של ברטומיאו.
הלואי שהוא יהפוך להיות ה"סוארז של סיטי".
דרך אגב, כנראה זה מבסס את השארות של מסי.
לשחרר את סווארז ולהחתים את אגווארו אחרי שנה( ואיבוד אליפות), כמו שג’ון הנרי אמר פעם “לא יודע מה מעשנים שם בברצלונה”…
תשמע, השחרור של סוארז היה מפגר, אבל אני דיי מבסוט על אגוארו- מאותה סיבה שאני עצוב על סוארז- אנחנו צריכים חלוץ אמיתי, ושניהם אומנם מבוגרים אבל יש להם מה לתת.
לגבי מה הם מעשנים- אני הרבה פעמים תוהה אם ברתומאו איש עסקים ומנהל מזעזע ברמה היסטרית, מישהו שלא היה אכפת לו אפילו טיפ טיפה מהמועדון ושפעל לחלוטין כדי לקדם את האינטרסים שלו, או יותר סביר, מה היה האיזון בין שני הצדדים האלו במכלול שהוא הנחש.
אגוארו אחרי העונה הכי גרועה בקריירה שלו, עונה שכולה פציעות( בעיית הפציעות התחילה שנה קודם ורק החריפה) ואחרי שיעבור את גיל 33, לדעתי לא יהיה הצלחה בברצלונה.
אבל אין כסף וכנראה חייבים לקחת סיכונים, בכל מקרה הבעיות הגדולות הן בהגנה, לשם חייב ללכת כל יורו שאתם יכולים לגרד.
לא חושב שיש מישהו שמשלה את עצמו שאגוארו יגיע ויתן מספרים . ציפיות די מינימום ממנו. הוא גם לדעתי הגיע בשביל להבטיח שמסי ישאר.
ודרך אגב , אני חושב שהוא עדיין יותר טוב מבריטוויט. שזה כבר טוב .
ואם הוא יעשה ״לארסון״ אני ממש אשמח.
אנחנו עדיין צריכים חלוץ 9 ברמה נורמאלית, אבל בעונה הזו אם הנשיא יתמקד בהגנה ויניח להתקפה אני אהיה רגוע יותר.
ראיתי את הגמר של סיטי צ׳לסי. כל כך היה חסר לי שם איזה מישהו ברמה של מסי שיכול לעשות ניסים.
המשחק היה עם קצב טוב, אבל משעמם. צ׳לסי היו מסוכנים במתפרצות שלהם ושאר הזמן ניסו לשמור את הייתרון. סיטי ניסו לעשות קסמים מול חומה בצורה ולא הצליח להם. לטעמי היה חסר להם שחקן יצירתי, עוד לפני שדה-בריינה ירד עקב הפציעה.
ההתקפה של בארסה יודעת לפשל, ואולי מול הגנות חזקות וממושמעות היא לא תדע לנצח משחקים, אבל זו עדין התקפה ורסאטילית ופורה. קון מספק אותי כחיזוק לעונה כזו שבה כל יורו נחשב. בלם זה צורך הרבה יותר דחוף, וכולנו מסכימים על זה. אם אחרי שלאפורטה ייקח את ההלוואה לדחיית החובות לטווח קצר ישארו לנו בהערכה כ- 70 מיליון יורו לקניות, אז שישימו אותם על בלם קראק.
אגב, חוץ מדה-ליכט, שהסוכן שלו בעייתי ואני בכלל לא בטוח שהוא עדיין שווה את הסכומים ששפכו עליו לפני שתי עונות, יש עוד מישהו שאתם מפנטזים עליו? מישהו עקב אחרי דה-ליכט בזמן הזה וחושב אם שווה או לא לנסות להביא אותו?
ואגב #2
מישהו עקב אחרי בטיס ויודע מה אמרסון שווה?
גם פירפו הגיע מבטיס כמגן שמאלי מבטיח ואצלנו הוא קמל. אמנם היה לו את אלבה על הראש, שזו כבר נקודת פתיחה בעייתית, אבל גם במשחקים שבהם הוא שותף לא ראינו משהו מיוחד. יש אינדיקציה שעם אמרסון זה יהיה שונה?
אני לא עוקב אחרי דה ליכט, אבל הוא לא יגיע מאותה סיבה שאלאבה לא הגיע - המשכורת. הוא מרוויח ביובה הרבה יותר ממה שאלאבה קיבל בריאל.
הסוכן לא בעיתי כבר, לפורטה הוא חבר של ראיולה. אבל אין כסף לשלם את המשכורת העצומה של דה ליכט, אפילו אם היה מגיע בחינם (והוא לא).
נסתפק באריק גרסיה (יוצג היום), אמרסון ושמועות.
בגדול זה נשמע נכון, אבל לא ייתכן שאנחנו מפספסים משהו?
אם החוזים שלנו היו שערוריתיים עד עכשיו, אז כשאנחנו מקטינים אותם אנחנו לא אמורים להשתוות לקבוצות האחרות פחות או יותר?
הטענה שאלאבה ודה-ליכט מרוויחים יותר ממה שאנחנו יכולים להציע להם לא עושה לי שכל.
או שאנחנו עוברים ממחירי שוד למחירי קבצנות, או שגם בקבוצות האחרות יש משכורות אינפלאציוניות. נראה לי שזה איכשהו שילוב של השניים.
על כל פנים, מסי רוצה קבוצה תחרותית והיו דיבורים על להביא לו את האלאנד. שיביאו בלם בכסף הזה, זה יעשה את הקבוצה שלנו תחרותית יותר.
מקווה שלאפורטה הביא איתו סקאוטרים טובים. זו לא חכמה גדולה לקנות כוכבים, זו כן חכמה לקנות את אלו שצריכים להיות כוכבים אם הם ישחקו בקבוצה הנכונה, לשלם עליהם פחות ולהפוך אותם לכוכבים. ממש כמו שעשינו עם פדרי.