פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

ברור שמסתכלים לשני הכיוונים. אם תהיה מציאה, יקפצו עליה.
אבל לא יבוא שחקן יקר לפני שישוחררו כמה שחקנים כבדים. ואני לא מדבר על דמי ההעברה, אלא על משכורות.
לפני כמה הודעות רשמתי את מגבלות השכר בליגה, שבארסה עברה בגדול בשנה שעברה בגלל חוזים קיימים. היא לא תוכל לרשום שחקנים חדשים אם תעבור את המגבלה.
דה ליכט מרוויח ביובנטוס 24 מיליון לעונה (היה דו"ח של פלאנס שדלף כשדיברו על גרסיה בינואר), לנגלה לעומתו מרוויח 5. אז לא משנה כמה דה ליכט טוב יותר מלנגלה, בארסה לא יכולה להרשות אותו לעצמה. אפילו אם היה לה 70-80 מיליון לשלם ליובנטוס ולראיולה.

אתה יודע מה? גם אם לברצלונה היה את הכסף אני חושב שזה שערוריה השכר שלו ועכשיו אני בכלל לא רוצה שיגיע לפה גם לא בתור פנטזיה רטובה . לא מעניין אותי אם הוא הבלם הכי טוב בעולם היום. שערוריה ובושה וחרפה השכר שלו.

תודה דימטרי שאתה גורם לי ללכת עצבני לעבודה היום. קודם אייל ויוסי מדכאים לי את טיפת האופטימיות ועכשיו אתה. אני מפחד לדבר עם הבוס שלי היום. בטח יפטרו אותי. איזה נאחס .

פתאום אני מרגיש אני יותר מידי רע כלפי לנגלה…

בוא, בלם שלא מבין שהוא לא אמור לשחק עם הידיים במשחק שאשכרא קוראים לו ״כדור רגל״ כמה רע אתה כבר יכול להיות איתו?

אם לא כל הנקודות שהוא לקח לנו במו ידיו… היינו היום אלופים.
טוב, זה גם לא היה משמח אותך (אליפות שקר)… מצטער…
אני אחשוב על משהו אופטימי בשבילך בהמשך…

זה לא שחור ולבן. אני לא אומר “בוא נשאר עם לנגלה”. אבל יש גבול לכל תעלול.

אבל מצטער, 24 מיליון אירו לעונה? על מה? על פאקינג מה? אני “בומר” גאה. ומגיע לעידן שבוא אני צריך לרשום לעצמי כל בוקר את המטלות שלי שאני לא ישכח לסוף היום, אבל לעזאזל בשביל איזה “פוץ” הולנדי לשלם כזה שכר? שלא לדבר על הסוכן חמדן שעומד מאחוריו.

פתאום נפל לי האסימון. יש דברים מעטים שברתומאו עשה שאני מרוצה . דה יונג זה אחד. והשני זה (לא אכפת לי הסיבה) שהוא לא הביא את דה ליכט. ועכשיו אני הולך להקיא…

כדי שלא יהיה ספק - זה מה שהודלף מהדו"ח של פלאנס.
באדום - משכורות, בכחול - סכום ההעברה. זה היה בינואר, כאשר בארסה שקלה להחתים את גרסיה תמורת 3 מיליון אבל טוסקטס סירב.
Wages_defenders_comparison

אמרסון נקנה ב 9 מיליון ויוצג היום.
פבריציו אומר שווינאלדום יוחתם בוודאות.
אני לא אכנס לקטע המקצועי, אני רק אחמיא ללפורטה - הבן אדם עובד במרץ ולא מבזבז זמן.

תאמין לי שלנחש יש עוד כמה סיבות לתת לך להקיא אם תרצה - אחת מהן היא פדרי. קניה של פעם בעשור או יותר. ״גניבה״ זו גם מילה שיכולה לתאר את הקניה הזו, לא?

אבל כן, לא משנה כמה דברים מוצלחים הוא עשה לטובת הקבוצה, ויש כמה וכמה כאלה, הוא עדיין הנשיא הכי טוב שהיה לריאל מדריד בעשור האחרון. ובפער…

“יאללה” שלישי השבוע -

מסכים לגמרי. 3 שחקנים חדשים בשבוע (סה"כ שבועיים מתום העונה הקודמת), חופשיים ומשכורות נמוכות.

יש עוד המון מה לשפר, אבל למרות כל המגבלות שיש לנו - העבודה בהחלט נעשית. שזה כבר מעולה.

ובקשר לאמרסון עצמו - בהנחה (או בתקווה) שעמדת המגן ו/או הקיצוני ימני תזוגזג בינו לבין דסט, אני מבסוט. מכמה שהצלחתי לעקוב אחריו בבטיס, יש עם מה לעבוד, למרות שלא מדובר פה במוצר מוגמר אה-לה דני אלבס (וגם השחקנים והצוות מסביב “קצת” אחרים מאז). זה יכול להיכשל, כמו כל דבר, אבל הפוטנציאל שם, לעמדה לא יזיק חיזוק וגם במקרה שזה לא יעבוד - ההפסד לא גדול מידי.

ככל הנראה דפאי גם בדרך, אפשר כבר לסכם ולהבין שווינדלאום ודפאיי זה שתי שחקנים שלו, אז הוא נשאר.

קומאן נאחז בקרנות המזבח. מבחינתי זה לגטימי. הוא רוצה להבטיח את הפרנסה שלו וזה בסדר. אבל “ההגנה” של שחקן עבר ואגדת מועדון הסתיימה מבחינתי. הוא יורד לדרגת ואלורדה מבחינתי , מעכשיו הכל כשר.

אני במוד “מלחמה”.

ושהיה גם ברור, שזהו כל התירוצים שאנשים השתמשו בלהגן עליו זה נגמר מבחינתי. הוא קיבל את הרכש שביקש. עשו רענון, אין יותר ברתומאו. ריאל לדעתי לא תתחזק יותר מידי ואין יותר ליגת האלופות :cry: אז בכלל החיים שלו היו יותר קלים בגלל זה, אין יותר תירוצים. ואין יותר “אכלו לי שתו לי”.

https://twitter.com/barcacentre/status/1400032974872133632

אני מבין (מאד) את הביקורת על קומאן ועם זאת חושב שהוא שדרוג על פני קודמיו (בטח על פני סטיין וטר-שטגן כפליי מייקר). הוא פישל עם ההגנה בגדול העונה, אבל חומר השחקנים היה בעייתי בלשון המעטה (מדגיש שזה לא תירוץ ומאמן טוב היה מוצא פתרון טוב יותר). בסוף העונה ראינו קיבעון טקטי מוחלט, אבל בתחילתה הוא כן הראה נכונות לשבור ולו במעט את המערכים הסטנדרטיים של סטיין/ואלוורדה ולמצוא פתרונות התקפיים מסביב למסי שלא כל כך פגע.

הקיץ בקושי התחיל וכל מה שיופיע בפסקה הבאה הוא האמ-אמא של המוקדם מדי, אבל אני חושב שנכון לרגע זה, אם ויינאלדום מגיע וריאל/אתלטיקו לא יפתיעו עם גלקטיקוס, אתם הפייבוריטים לאליפות גם עם קומאן על הקווים. לא הייתם רחוקים מזכיה העונה, ושחקני המפתח של אתלטיקו וריאל רק הולכים ומתקרבים לגיל 40, בזמן שבשלד שמסביב למסי עוד יש מעט נעורים ושחקנים שיכולים להשתפר. אצלנו השחקנים היחידים שיכולים להתפתח ושאשכרה יהיה לזה אימפקט הם ואלוורדה, מיליטאו והילדודס מקדימה, אבל במקרה של שחקני ההתקפה הפער בין המצוי לבין מה שנדרש משחקנים בריאל מדריד הוא אדיר. זה לא דומה לפדרי, דה יונג ופאטי אם יהיה בריא. אצל אתלטיקו יש את פליקס שהשתפר מאד העונה ואת יורנטה שעשה חתיכת שדרוג, אבל גם את סוארז שכבר קשיש ממש ויתקשה לתת עוד עונה כזאת (גם מנטלית. את ה-FU לבארסה הוא כבר השיג ובגדול). בכל מקרה אני לא רואה אותם לוקחים אליפות שניה ברצף, בכל זאת אתלטיקו.

נקודה נוספת לגבי אנצ’לוטי: אמנם יש לו רקורד מרשים בצ’מפיונס (שנגמר לפני כמעט עשור עם הדסימה, אבל נעזוב את זה). אבל יש לו רקורד עקבי לא פחות של פישולי ענק בליגה, כולל או אפילו בעיקר עם סגלים שהיו אמורים לקחת אליפות בקלות. אוברייטד אדיר לטעמי. אם זידאן מוציא מסלעים מזדקנים מים אז אנצ’לוטי מקפץ עליהם ושוקע איתם לקרקעית.

מקווה להתבדות, קודם כל לגבי הקיץ ומאוחר יותר לגבי העונה.

על מה אתה מדבר?

בהדלפות המעטות אומרים שלאפורטה כבר מציב לו תנאים ודורש חזרה ל 4-3-3, אולי גם שיתוף של ריקי…

בקיצור, הקרקע לתירוצים לעונה הקרובה כבר מוכנה :+1:t4:

עדיין אליפות אחת יותר ממה שיש לקומאן בקריירה. אה כן, אצל קומאן זה 3 אליפויות בליגת הפח ההולנדית שזהבי הוא כוכב גדול שם.

אם כבר מוכרחים להישאר עם האפס, לפחות לאפורטה מתכוון להכריח אותו להיות רק עולב ולא עולב העולבים.

קומאן לא מאמן טוב, אבל תשווה באמת. אנצ’לוטי קיבל סגלים מהטופ של הטופ לאורך 80% מהקריירה (הארוכה בהרבה) שלו והוציא מזה את המינימום הנדרש אם לא פחות.

לא יודע, אבל כל מה שרשמת פה זה עוד נקודות לחובתו של קומאן.

מה שהיה בהתחלת העונה לא רלבנטי בשבילי. הגענו לסוף העונה שריאל ואתלטי מקיאות . ריאל נפלה מהרגלים, חצי סגל קורונה ורבע אחר פצוע ועדיין זידאן וריאל גברו עלינו. רק במזל והחוסר רצון של ריאל לא לקרוע לנו את התחת (אתם די מפספסים הזדמנות פה) מנעה מאיתנו השפלה בנוסח שפפ הרגיל את ריאל בפפ טים.

תשימו מאמן יותר טוב בברצלונה השנה ואנחנו זוכים באליפות. מספיק מאמן שיודע איך לנצח קבוצה כמו גרנאדה בבית.

הסיכוי היחיד שלנו לקחת אליפות השנה (אם קומאן נשאר בתור מאמן) זה שריאל תבעט בדלי יותר חזק. אני לא מבין את הפסימיות של אוהדי ריאל, אם לא הייתי נכנס לבקר בפורום שלהם הייתי חושב שזה המשך של הלוחמה הפסיכולגית נגדנו, אבל הם באמת פסימים. אשכרה עומד מולם קומאן והם פסימים. אני לוקח את אנצלוטי על קומאן בעינים עצומות. גם אם הוא מעבר לשיאו וכל מה שאתם כותבים עליו נכון. עינים עצומות אתם שומעים?

מסכים עם מה שאתה אומר, רק אתה שוכח משהו קטן - עדין יש לכם מסי.
זה שחקן שכשהוא טיפה שמח (ויש לו סיבה, רק השבוע הצטרף חבר חדש לקלאב דה אמיגוס), הוא לוקח אליפויות לבדו גם כשהמאמנים על הקווים מתעקשים לאבד אותם במקרה הטוב או לא קשורים לענף במקרה הרע.

טוב נעבור נושא, לא חושב שמישהו באמת יופתע מזה. אבל מסי ככל הנראה סגור לעוד שנתיים בברצלונה

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1400065865505284099

זה הסיבה היותר חשובה שקון אגוארו הוחתם למי שלא הבין.

לאפורטה יקבל הרבה נקודות חיוביות בקיץ הזה. כך נראה ניהול .

אני מתבאס על מסי.

אנחנו לא מדברים על שחקן בינוני כמו טוטי או גיגס שאפשר להגיד עליהם “אבל הוא נשאר כל הקריירה באותה קבוצה”.

אנחנו מדברים על השחקן הכי טוב בהיסטוריה של המשחק, והוא משחק בקבוצה לא תחרותית כבר 5 שנים, ועם כל האהבה ללאפורטה, זה לא הולך להשתנות בשנתיים הקרובות.

הקריירה של מסי היא טרגדיה. זה קצת מצחיק להגיד את זה על שחקן שזכה בכמעט 40 תארים בקריירה, אבל הוא היה אמור לזכות לפחות ב30% יותר. בניגוד לזכייה במונדיאל שמעולם לא ייחסתי לה חשיבות כזו או אחרת ביחס לקריירה שלו, זה שהוא מעולם לא פתח את הפה נגד המאמנים העלובים, הסגלים המחרידים וההנהלות הבזיוניות שהיו לו בבארסה ובארגנטינה ישאר ככתם על הקריירה שלו.

זה יפה שהוא נזכר לעשות את זה בעונה האחרונה, אבל בסוף הוא נשאר בברצלונה העונה, והוא עוד מחדש חוזה.

ללכת לפריז/סיטי כדי לסיים את הקריירה עם 2 זכיות רצופות בליגת האלופות, היה צובע אחרת את הקריירה שלו.

אין אפשר להשוות אף אחד למסי- הוא השחקן הטוב בהיסטוריה, אבל עם כל הכבוד, גיגס וטוטי לא היו שחקנים בינוניים בשום כנה מידה.

הם לא קרובים לרשימת השמות של שחקנים כמו הרונאלדואים, רונאלידיניו, קרויף, די סטפנו, ואן באסטן, סוארז וכו’ ואפילו לא ברמה של שחקנים כמו אמבפה, האלנד ודה בריינה.

כלומר שחקנים בינוניים.

טוטי שחקן בינוני???