הוא באמת מרויח 16 מיליון לשנה?
מדהים.
הוא באמת מרויח 16 מיליון לשנה?
מדהים.
16 מיליון ברוטו (8 נטו). ולכל הטוב הזה אנחנו מסונדלים בחוזה עד 2024, כשיהיה בן 34.
זה יותר ממה שהרוויח ביובנטוס לפני כן - והרבה יותר ממה שארתור הרוויח בבארסה. ארתור אגב אף הפחית בשכרו ביובה.
עד כמה שאני זוכר, ארתור הכפיל או השליש את המשכורת שלו כשעבר ליובנטוס, בטח לא הפחית. וזה עדיין פחות ממה שפיאניץ’ מרוויח.
אלה החוזים של ברטומיאו. גם וידאל וראקיטיץ’ הרוויחו 7-8 מיליון נטו כל אחד, וסוארז הרוויח יותר מ 15.
אנחנו יודעים שההחלפה הזאת בין פיאניץ’ לארתור נעשתה בניגוד לכל הגיון ספורטיבי, אלא אך ורק בשביל לסדר את המאזן של השנה שעברה.
מה עושים עם פיאניץ’ עכשיו? הוא לא בתוכניות של קומאן זה ברור. הוא עצמו אולי יהיה מוכן לרדת קצת בשכר כדי לחזור ליובנטוס , אבל לא הרבה. יובנטוס גם היא בקשיים, ולא תוכל לשלם לו סכומים כאלה. אני מניח שבארסה תשאיל אותו ותשלם חלק משכרו.
שילש הוא בטוח לא… אבל תיקון טעות, הוא שמר על אותם סכומים. 5 מיליון יורו שכר בסיס.
המקורות שאני מחשיב כיחסית אמינים, כותבים שארתור הרוויח 3M נטו אצלנו. אתה קורא במקורות אחרים שאומרים שהוא לא שיפר את השכר? בסדר, לא אתווכח.
זה כבר לא חשוב עכשיו.
מה שחשוב זה להיפטר מפיאניץ’. בארסהמניה הוא לא מקור אמין בשבילי, אבל בכל מקום שאני מחשיב לאמין רשום שהוא מרוויח 15-16M ברוטו כמו שהם כתבו. וזאת בעיה.
ממפיס דפאי רישמי שחקן ברצלונה, בהצלחה!
חוזה עד סוף עונת 22/23.
יש הדלפות על שכר?
לא מבין את ההחתמה הזאת, באמת שלא, אני לא אכתוב את דעתי המלאה כי כבר האשימו אותי היום שאני מטריל ולא אוכל לעמוד בזה פעמיים ביום.
די נו…פעמיים ביום זה אפילו לא קרוב להיות השיא שלך
לך על זה. לגביי ויינאלדום היה טוב לקרוא את מה שאתה חושב לגביו.
אני לא חושב שתמצא יותר מידי אנשים שיחלקו על הדעה השלילית שלך בקשר להחתמה הזו, למעשה בפעם השניה היום, אתה תמצא את עצמך בדעת הרוב. הגיע הזמן אני חושב, לטיפה של חשבון נפש מצידך
די מסכים. ה"שמחה" שלי מההחתמה הזו היא לא בגלל שאני מבסוט מההחתמה, אלא שביחס למצבנו - אני אומר “שיהיה”, ו"לפחות לא כבלנו את עצמנו לעוד שחקן, שעלה מלא כסף ויש לו שכר גבוה, ל-10 שנים".
בשלב הזה, אני מקבל גם נצחונות קטנים כאלו.
לפי מה שהבנתי, הוא הסכים לרדת בשכר או לקבל שכר נמוך יחסית בתמורה לתשלום בונוסים גבוהים יותר על תארים… ועל זה נאמר מצאנו פריאר חחח
נו…ותראה איך המצב התהפך - עד עכשיו אנחנו היינו הפראיירים. ואנשים אומרים שלא התקדמנו.
מקצועית לדעתי הוא חסר משמעות. עוד שחקן בתפקוד של מסי כשיש לנו כבר את מסי. אנחנו חייבים שחקנים משלימים ושיטה מסויימת לעבוד איתה. במקרה של ממפיס אני מעריך שהוא יהיה מתוסכל כמו גריזמן.
אפשר להתווכח עד כמה ההחתמות הקודמות תואמת איזה סטנדרט מקצועי כלשהו, אבל ההבאה של ממפיס היא דיי מיותרת, אלא אם הוא יצליח לתפקד כמו חלוץ מטרה או ווינגר, כי הוא לא אף אחד מהם.
מקווה שזה אומר שברצלונה תשחרר שחקני התקפה מיותרים אחרים.
מילה אחת קומאן. אני מקווה שזה לא יפגע בדקות של פאטי.
בוא נראה בכלל איך ומתי פאטי יחזור מההיעדרות הארוכה שלו.
אני מסתכל על צ’לסי, קבוצה שהביאה שחקנים, יצרו הרכב מאוזן עם שחקנים משלימים על בסיס קיים ולקינוח הביא מאמן עם שיטה ברורה שהתאימה לסגל. מפה לשם, אלופת אירופה.
אני מקווה שנראה ניהול סגל כזה בקיץ הבא.
שחקן שמשחק על הבלטה של פאטי או מסי, זאת כבר התחלה לא טובה.
לא מצטיין בתנועה ללא כדור, מאוהב מאוד בכדור, כבר קרס בקבוצה גדולה, בגיל שנדיר ששחקנים משתדרגים ופורצים.
ברצלונה עונה הבאה תהיה בנויה על מסי, פדרי ודה יונג, אני מאוד מתקשה לראות איך ממפיס משתלב פה, גריזמן שהוא שחקן הרבה יותר טוב ממנו קרס, קוטיניו שהוא שחקן הרבה יותר כשרוני ומשחק פחות או יותר על אותה עמדה הוכתר כאן כרכש הכי גרוע מאז ומעולם.
היתרון היחיד שאני רואה זה שקומאן יכול להעביר לו הוראות בשפת האם שלו, בקיצור אם לא היה הולנדי לא היה מגיע, לא יודע איך פאטי יחזור, אבל סימני אזהרה כבר נדלקו.
ובכל מקרה לגנוב לליון שחקנים בינוניים שהם מעבר לשיא לא נראה טוב אף פעם בקבוצה כמו ברצלונה. ויתור על דפאי לטובת שידרוג הצעה לוינאלדום היה מהלך יותר חכם לדעתי.