דמבלה בתגובה. ,hold my beer!!!
תשמע, לההנהלה שלכם יש את המומחיות להביא את השחקנים הכי פחות מתאימים למסי, אני שמח שגם החדשה ממשיכה עם אותו קו. במקום שחקנים שרצים לשטח מביאה שחקנים שמבקשים את הכדור לרגל, יש לך מסי, תביא שחקנים שעושים תנועה נכונה, פדרו עשה קריירה מפוארת מתנועה ללא כדור ליד מסי.
אגב, ווינאלדום שאני שוב חוזר אליו היה נותן לכם כ 10 שערים בעונה ליד מסי, יש לו תנועה נפלאה מאחורה לרחבה, דה יונג בסוף העונה כבר למד לעשות תנועה לעומק ולקבל מסירה ממסי והבקיע כמה שערים חשובים, ווינאלדום היה עושה זאת עוד יותר טוב.
זה רכש של קומאן. לאפורטה נותן לו אגוז. בסוף השנה לא ישאר לו תירוצים יותר.
אנחנו לא בונים על השנה. שנה הבאה, המבחן האמיתי
אבל מבזבזים עוד שנה מהחיים של התרנגולת שמטילה ביצי זהב.
לא חושב שהחתימה כזו רעה.
בסוף אגוארו לא ילד וגם בסיטי לא שיחק קבוע אפילו כשהיה החלוץ הבכיר. ברייטווייט לא מספיק טוב.
אם השכר הוא נמוך אז לא רואה בעיה בהחתמה הזו
כנראה שאתה התרגלת בריאל להרבה בינוניים לאותה עמדה
עדיף היה לוותר עליו ואת הכסף להשקיע ב ווינאלדום שכן היה משדרג וסותם הרבה חורים
קודם כל כן, לא הייתי מתנגד להגעה שלו אלינו בשכר נמוך.
את זה כל הזמן כתבתי פה שאני לא מבין למה הם מתנגדים להגעה שלו. לדעתי שחקן מצוין, בטח למערך שקומאן רוצה.
תדיייק לא מתנגדים להגעה שלו. פשוט מבינים:
א. ברצלונה הנוכחית לא יכולה להתמודד עם השכר שפסז הציעו לו.
ב. יש עמדות יותר חשובות מזה.
לא מצאתי כמה דפאי ירוויח אצלינו ולא מצאתי כמה הוא הרוויח בליון. כלומר יש מספיק אתרי זבל שזורקים סכומים, אבל שום דבר שאני מחשיב כאמין.
אני לא כל כך נגד ההגעה שלו.
פיננסית, אם לא יתרום כלום, נוכל למכור אותו בעוד שנה כשקומאן יילך. אני בטוח שיהיו קבוצות שישלמו עליו 10 מיליון נניח, וזה יכסה את השכר שלו העונה.
מקצועית, לדעתי הוא יתחרה בעיקר עם גריזמן, והוא יותר טוב ממנו. אני מחזיק ממנו שחקן יצירתי, ולא יזיק לנו עוד אחד כזה בנוסף למסי.
בארסה תמכור את ברייטוויט, ככל הנראה תשאיל את טרינקאו. כולי תקווה שגם את גריזמן, אבל קשה להאמין בגלל השכר שלו. נראה מה המצב של דמבלה אחרי היורו.
כל זה בהנחה שמסי נשאר.
ידידי, זה חישובים של קבוצות קטנות, מסי רוצה להתחרות על הצ’מפיונס, לא עושים זאת משאריות של ליון.
היום לא. כשהשם שלו עלה במהלך השנה הרוב התנגדו גם כשידעתם שזה בחינם.
יש עמדות חשובות יותר, אך שחקן שמגיע בחינם בשכר סביר הוא לא מה שימנע רכש. ואם כן, לא רכש שכנראה ישנה יותר מידי.
יש רצוי ויש מצוי. אין כסף לכלום, לא מסוגלים לשלם 9 מיליון על אמרסון במכה אחת, ומוכרים צעיר כמו קונראד ב 5 מיליון.
ממפיס (ככה הוא רוצה שיקראו לו) הוא לא בדיוק שאריות של ליון, אלא השחקן המוביל שלהם.
אם זאת החתמה שתביא לנו כמה מיליונים בסופו של דבר, אפילו ב 0 תרומה מקצועית, אני אגדיר את זה כהחתמה טובה.
אני יחזור, אני גם היום לא נכנס לדיכאון שהוא לא הגיע. מבחינתי הקישור שלנו במצב לא רע גם בלעדיו. ואם להגיד את האמת, יש לנו בעיות בהגנה ועודף אוכלי חינם בהתקפה אבל בקישור המצב שלנו סביר באופן יחסי. מוריבה ריקי פדרי ודה יונג בתיגבור של בוסקטס בהחלט יכול לעשות לנו את העבודה.
תן לי עוד בלם ומישהו שיתחרה עם גורדי אלבה (תחרות אמיתית), ואני מרוצה עד הגג.
וינאלדום בעיני, זה לא ההבדל בין טראבל לעונה ללא תארים. ללא קשר אליו ואל היכולות שלו בתור שחקן, שאם להיות כנה אני לא צופה בו יותר מידי . לא משהו נגדו.
טיטי, אתה צריך להבין, ברצלונה השנה הנוכחית זו לא קבוצה שיכולה להתחרות בצמפיונס. ואם ריאל תתאפס על עצמה זה תהיה קבוצה גם שלא תאכל להתחרות על האליפות בספרד. זה המציאות. אין לנו כסף בשביל זה.
אני כמו נדב, רק מקווה שהשנה תתחיל הבנייה שלנו והיציאה מהניהול הרע שהוביל אותנו לזה. כל מה שאני מבקש זה בערך לשמור על מה שהשגנו השנה. לסיים במקום שמוביל לאלופות, לא להתבזות בצמפיונס ואם אפשר ללגנוב ולנצח את ריאל ולקלקל לה את האליפות. בתקווה שאתלטי או סביליה יקחו גם שנה הבאה זה היה נחמד.
אין לי ציפיות יותר מזה.
בסדר, אבל לא צריך להתחיל לחשוב כמו קבוצה קטנה, אתה במצב קשה? תנסה להחביא את זה, אל תחלק תשלום של 9 מיליון ל 36 תשלומים בלי ריבית, זה נראה רע.
הוא שחקן שיחזק אתכם? לדעתי כן.
הוא יכנס להרכב הפותח? לדעתי כן.
כשהיה עליו דיון זה היה בחינם עם משכורת נמוכה? כן.
אם יש לכם שחקן שיגיע בחינם וישדרג אתכם יותר ממנו ואתם יכולים להביא רק אחד מהם אז מדובר בדיוק רלוונטי. כל מצב אחר זה פשוט לא.
ואשמח שתגידו לי כמה בלמים יכולים להגיע בחינם וישדרגו אתכם (ויחסמו הגעה של ווינאלדום).
עכשיו זה לא רלוונטי, אני נטו מדבר באופן כללי על האנטי שהיה פה נגדו.
זה קצת כמו אלאבה לריאל. יש שחקנים שהם מספיק טובים כך שאם מדובר בהעברה חופשית קודם מביאים. אצל אלאבה גם מדובר במשכורת גבוהה, אצל ההולנדי אפילו זה לא היה.
"האנטי שהיה פה נגדו " זה בעיקר בראש שלך ואני כותב את זה מבחינה עובדתית. זה שיש סקפטיות נגד זה (מהסיבות שכתבתי למעלה) זה לא אומר שיש אנטי נגד השחקן באופן אישי. שטיטי כתב את מאמר הדעה המצוין שלו על וינלדאום אף אחד לא תקף אותו.
אני אשאל שוב. אם אנחנו לא אמורים להיות תחרותיים בשום צורה, ואין לנו כסף לנשום - למה לא להגיד למסי להתראות, ולפנות עשרות מליוני אירו מהתקציב של השנה? למה לא לפטר את המאמן במקום, ולהתחיל לבנות את היום שאחרי מסי?
אם אני צריך להסכים עם טיטי, אז המצב ממש רע.
זה שאלה שגם אני שואל את עצמי, ודעתי ידועה כבר. שתי הצדדים צריכים להיפרד. לא בגלל שאני חושב שזה יעשה טוב לברצלונה, במיוחד בטווח הקצר או חס וחלילה משהו נגד מסי. אלא כי ברצלונה לא יכולה יותר לספק למסי קבוצה תחרותית ברמות הגבוהות. ומתישהוא עידן פוסט מסי צריך להתחיל. עדיף שזה יגיע עם איזה סוג של תוכנית עבודה.
פשוט, כי אין לברצלונה כסף לזה. כאילו שתשאל אותי למה אני לא קונה וילה בכפר שמריהו. לא בגלל שאני לא רוצה או שזה לא יתרום לי לאיכות החיים שלי. פשוט אין לי כסף…
ולא חושב שיש אפשרות להסתיר את העובדה שברצלונה במצב כספי ממש גרוע…
לי היה זכור אחרת, אבל אם ככה אז מקבל את
הטענות ואין סיבה להמשיך את הדיון הזה.
גב, התאוריה שלפאורטה מנסה להכשיל בכוונה את קומאן די קיבלה מכה היום לא?
דמפיס מפאי זה בקשה מפורשת שלו. תגובתך…